— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De dokter en ik (deel 7)

Die nacht (zie deel 6) heb ik de rest van de nacht met blozende wangen, rode oortjes en een kloppend kutje mijn werk gedaan. Gelukkig bleef het rustig, want mijn benen trilden als ik wat langer stond. De dag die volgende sliep ik heerlijk. Rond een uur of 5 in de middag werd ik langzaam wakker, waarbij ik merkte dat de spanning zeker nog niet uit mijn lichaam verdwenen was. Ik kan me niet herinneren of ik de nacht nog herbeleefde in mijn dromen, maar bij het ontwaken rustten de vingers van mijn rechterhand op tussen natte warme lipjes….

Die avond heb ik het er van genomen en lekker eten laten bezorgen en geluierd op de bank. Rond 21:30 uur kreeg ik een appje van een collega dat het op de afdeling zo rustig was en dat er daardoor een mogelijkheid was om thuis te blijven. Vriendlief en de kinderen waren het weekend niet thuis, dus daarvoor hoefde ik het niet te doen, maar in mijn hoofd vormde zich een ondeugend plannetje. Ik appte terug dat ik graag van het aanbod gebruik maakte en meldde me dus af voor mijn nachtdienst. Ik kon het niet laten om vervolgens een appje te sturen naar de dokter om te zeggen dat ik deze nacht vrij gekregen had en er dus niet zou zijn vannacht. Na een kwartier kreeg ik een sip kijkende smiley teruggestuurd, maar verder werden er geen berichtjes gewisseld.

Nadat ik nog even gedoucht had en alle overtollige haartjes had weggewerkt vertrok ik rond 22:30 uur toch naar het ziekenhuis. Maar hartslag bonkte in mijn borst. Toen ik rond 23 uur arriveerde wist ik dat de overdracht van de dokter nu bezig was en hierdoor kon ik zonder hem tegen te komen de piketkamer bereiken. Wel tot enige verbazing merkte ik dat deze niet op slot was, maar er was echt niemand aanwezig. Ik klikte een klein bedlampje aan, waardoor er een klein beetje licht in de kamer was, maar niet alles duidelijk te zien was. Vervolgens kleedde ik me helemaal uit en legde ik mijn kleren naast het bed op een stapelde. Ik merkte hoe mijn hart bonste en mijn ademhaling snel ging. Ik was gespannen, maar o zo geil. Er blief door het raam wat een klein stukje open stond een windje door de kamer die mijn borsten streelde. Ik merkt hoe mijn tepels gespannen waren en de aandacht van de wind voelden. Ik kon het niet laten en streelde met beide handen mijn borsten en kneep in mijn tepels. Ik voelde mijn onderbuik reageren en zuchtte diep. Mijn hand voelde tussen mijn benen en ik bemerkte dat ik echt kletsnat was. Ik was de bloedgeile versie van mezelf, zoals ik mezelf in geen jaren gevoeld had, zo voelde ik me nu. Geil en hongerig naar bevrediging.

Ik kroop onder het laken en checkte wat social media op mijn telefoon. Ik moest me inhouden om mijn handen niet over mijn lichaam te laten gaan, maar ik beloofde mezelf dat ik echt wel aan mijn trekken zou komen. Rond 0:30 uur hoorde ik wat geluiden in de gang en vliegensvlug legde ik mijn telefoon weg en kroop op mijn knieën op het laken. Mijn hoofd duwde ik naar het kussen en mijn kont omhoog. Ik sloot mijn ogen en voelde diezelfde wind nu langs mijn kont en lipjes waaien. Ik rilde even van de spanning. Ik zuchtte en plaatste mijn benen iets uit elkaar. Degene die nu achter mij zou staan zou een volledig uitzicht hebben op mijn kont, mijn sterretje en de natte lipjes van mijn geile kutje.

De deur ging open en aan de geluiden hoorde ik dat het de dokter was. De deur ging weer snel dicht en toen hoorde ik hem even stil staan en de kamer in zich opnemen. Wat moest dit voor hem voor een uitzicht zijn. Ik had mijn ogen nog dicht en kon hem niet zien. Ik zat stil op mijn knieën en wachtte op de dingen die komen gingen. Ik geloof dat ik hem zacht hoorde grinniken, maar hij zei niets. Hij zal me ongetwijfeld direct herkend hebben. Ik hoorde het geritsel van zijn kleding die hij duidelijk snel uittrok.

Al die tijd zat ik stil op mijn knieën. Mijn hart ging als een dolle te keer en mijn ademhaling was snel en oppervlakkig. Toen voelde ik opeens een kus op mijn ene bil gevolgd door een kus op mijn andere bil. Zijn tong kietelde mijn huid en ik merkte dat er een elektrisch stroompje door mijn lichaam schoot. Ik zuchtte diep en voelde toen hoe hij met zijn warme handen mijn billen begon te strelen. Zachtjes en dan intenser; strelen en masseren; en toen opeens kletste zijn vlakke hand op mijn dikke kont. Ik schrok en kreunde van de schrik en pijn, maar die pijn trok snel weg en maakte plaats voor een warm gevoel, waarbij de tweede tik heerlijk voelde en me deed verlangen naar meer. Hier zat ik dan; naakt, op mijn knieën uitdagend voor mijn lekkere dokter en genoot ik van billenkoek. Ik herkende mezelf niet, maar aan het warme en met name natte gevoel tussen mijn benen merkte ik dat ik dit ook niet wilde missen.

Ik voelde zijn handen mijn billen uit elkaar trekken en nu moest hij wel het meest volledige zicht hebben op mijn intimiteit als mogelijk was. Ik zuchtte diep en voelde opeens zijn vinger door mijn bilspleet strelen, langs mijn sterretje en vervolgens glibberde hij zo mijn natte grotje in. Ik zuchtte en merkte dat hij zonder omhaal er een tweede vinger naast liet glijden. Langzaam ging hij in en uit en ik bewoog mijn bekken rustig mee op het rime van zijn bewegende hand. Ik voelde hoe mijn poesje zich om de vingers sloot en voerde zelf langzaam het tempo op. Opeens waren de vingers verdwenen, maar voor ik hierover teleurgesteld kon zijn voelde ik iets beters in de plaats komen. Ik voelde hoe zijn warme harde geslacht tussen mijn benen doorgleed en mij verkende. Zo vaak hadden we geen seks gehad, maar ik herkende hem blind. In mijn gedachten zag ik hem voor me, fier rechtop, de eikel roodpaars gespannen met zijn naar achteren geschoven voorhuid, de kleine bocht in de schacht van zijn forse geslacht.

Ik voelde hoe hij zich op zijn knieën achter me nestelde en merkte hoe hij zijn geslacht positioneerde voor de ingang. Zachtjes begon hij te drukken en ik voelde hoe hij centimeter voor centimeter bezit van me nam. Ik kreunde zacht toen ik hem voor mijn gevoel tergend langzaam in me voelde glijden. Mijn ademhaling stokte in mijn keel en ik greep met 2 handen in het laken toen hij mij tot aan zijn ballen vulde. Hij gleed langzaam terug en drong toen opnieuw tot diep in me door; weer terug en weer in; uit en in; uit en in. Hij voerde het tempo op en neukte nu op een stevig tempo mijn natte poes in doggystyle. De spanning van de afgelopen nacht, dag en de spanning van de avond was veel voor me en ik merkte dat in snel zou komen. Ik kreunde en stootte terug op zijn stoten. Mijn kutje greep zijn geslacht en zoog hem bij elke stoot diep in zich. Ik voelde zijn hand mijn bil striemen maar dit wondt me alleen maar meer op. Ik zuchtte en kreunde afwisselend. Ik merkte hoe mijn onderbuik ritmisch begon samen te trekken. Ik wist dat het snel zou gebeuren. Hij voerde het temp verder op en opeens voelde ik zijn duim op mijn sterretje drukken. Dit was volledig nieuw voor mij, maar door mijn volledige geilheid had ik geen schrik en liet ik hem begaan. Er was vocht genoeg dus toen hij aandrong gleed het kootje van zijn duim soepel in mijn kontgaatje. Ik greep het matras steviger beet en kreunde. Dit was een nieuw gevoel voor mij, maar de simultane stimulatie van mijn kutje en kontje was zo lekker. Mijn bekken trok samen, ik gromde en kreunde. Ik hoorde mijn oren suizen en drukte mijn hoofd in het kussen. Ik dacht een kleine pijnscheut te voelen toen zijn hele duim in me verdween, maar op dat moment trok mijn kutje en mijn hele onderbuik samen en zogen daarmee zowel zijn heerlijke paal als zijn duim bij me binnen. Het orgasme raasde door mijn lichaam. Ik weet niet meer wat voor geluiden ik maakte, maar het moet dierlijk geweest zijn gok ik. Hoelang was het geleden dat ik zonder extra stimulatie van mijn clitje was klaargekomen?

Hij kwam niet. Ow heerlijk, hij was niet tegelijk met mij gekomen. Sterker nog ondanks dat het orgasme door mij lichaam raasde neukte hij me in een stevig tempo door. Toen ik een beetje tot rust kwam merkt ik dat hij zich langzaam terugtrok en uit me gleed. Ik zuchtte diep, ow wat was ik lekker gekomen!! Net toen ik me om wilde draaien om te kijken of ik misschien met mijn mondje hem een beetje verder kon helpen voelde ik weer zijn handen over m’n billen. Ik bleef op mijn knieën zitten en voelde hem gaan. Zijn vingers gleden tussen mijn lipjes door en gleden vervolgens door naar mijn kontgaatje. Ik voelde hem me daar strelen en vervolgens drukte hij een vinger in me. Ik schrok weer even, maar kon dat alleen uitten door een kreun. Voor ik van de schrik bekomen was merkte ik dat hij meer druk op me zette en met een tweede vinger aandrong. Dit was volledig nieuw voor me. Anaal was ik maagd tot nu, en ik wist ook niet of ik dit wilde. Was dit niet pijnlijk? Niet vies? Maar voor ik hierover uit was voelde ik een tweede vinger mijn darm binnendringen. Een combinatie van lichte pijn maar ook genot maakte zich meester van me, waarbij het laatste de overhand nam toen hij mij even liet wennen. Toen ik gewend was begon hij langzaam zijn vingers in en uit me te bewegen. Ik gaf me over aan hem en het heerlijke onbeschrijfelijke gevoel wat zich van me meester maakte. Totdat opeens de vingers verdwenen.

Even was ik teleurgesteld toen het gevoel verdween, maar toen voelde ik hoe hij zijn warme harde eikel tussen mijn lipjes doorbewoog naar boven. “Hij zou toch niet?” “Maar hij is zo groot?” Voordat mijn gedachten zich hierover gevormd hadden voelde ik de top van zijn geslacht voor mijn sterretje. Mijn hart bonkte in mijn keel maar ik kon geen woord uitbrengen. Toch bleef ik zitten en wachtte op de dingen die komen gingen. Ik had hem uitgedaagd, ik had hem opgewacht, naakt en zittend op mijn knieën, nu moest ik hem dan ook maar laten begaan.

Ik voelde hoe zijn eikel die nat was van mijn eigen geil en van zijn voorvocht zich nestelde tegen mijn sterretje. Zojuist was het natuurlijk een klein beetje voorgerekt door 2 vingers, maar zoals gezegd was dit mijn maagdelijke toegang. Ik pakte met 2 handen het kussen terwijl ik voelde hoe hij aandrong. Heel rustig voerde hij de druk op en ik merkte dat hij millimeter voor millimeter aandrong. Een vreemd en onbekend gevoel maakte zich van mij meester. Ik gromde en probeerde me te ontspannen. Langzaam voelde ik hem mij binnenkomen. Hij stopte even, waarmee hij mij liet wennen en drukte toen weer door. Millimeter voor millimeter nam ik hem in mijn nauwste gaatje binnen. Ik merkte dat zijn eikel nu bijna binnen was en voelde lichte pijnscheutjes afgewisseld met intens genot door mijn lichaam flitsen. Ik merkte dat het makkelijker ging en voelde hij mij langzaam verder vulde. Hij zal zo’n vijf centimeter in me gezeten hebben toen hij een klein stukje terughaalde en vervolgens met een kleine stoot me opeens verder vulde. Ik gaf een gilletje. Het was geen pijn, ik kan het gevoel niet omschrijven, maar het genot volgde direct daarop. Ik kreeg weer even de kans om bij te komen, waarna hij me rustig begon te neuken. Met rustige bewegingen bewoog hij in en uit me en vulde me zo langzaam dieper. Een intens genot stroomde door mij lichaam. Ik hijgde en gromde en zuchtte. Zijn stoten werden sneller, het genot werd groter. Ow wauw! Waarom had ik dit niet eerder meegemaakt? Ik voelde me volledige door zijn dikke paal opgerekt, maar o wat was dat lekker.

Ik voelde zijn stoten sneller worden. Mijn oren suisden en ik zag sterretjes. Ik voelde zijn handen op mijn billen terwijl zijn heerlijke lul in en uit mijn kontje gleed. De kamer was gevuld met zijn en mijn gegrom en gekreun. Ik voelde aan de onregelmatigheid dat hij zich niet meer onder controle had. De stoten werden hard en wild en hij gromde luid: “ow Jess, ow yess, fuck ik ga je volspuiten! Fuck!! Ik doe het! Ik kom!”.
Nauwelijks had hij dit uitgesproken of ik voelde nog 2 -3 harde stoten, waarna zijn zaad in me werd gespoten. 5, 6, 7 stralen heet sperma spoten uit zijn heerlijke dikke lul. De wereld draaide, mijn oren suisden, ik zag zwart met sterretjes en zakte door mijn knieën. Zijn geslacht gleed uit me, waarna ik in bed zakte. Zijn geil vermengt met mijn geil drupte uit mijn nog openstaande sterretje op de lakens. Hij landde naast mij in bed en we zoenden elkaar intens. Ik kroop weg in zijn armen.
Geen van ons beiden had een woord gezegd…

Benieuwd naar een volgend verhaal? Laat het me weten …

Beoordeel dit verhaal

46 Reacties

 1. Femke 30 mei 2018
  • Ronald 18 jan 2019
  • Ronald 18 jan 2019
 2. Daan 30 mei 2018
 3. Anoniemm 31 mei 2018
 4. Sander 31 mei 2018
 5. Josephine 31 mei 2018
  • Tom 31 mei 2018
  • Sander 31 mei 2018
  • Nand 09 jun 2018
 6. jakkie 31 mei 2018
  • Sander 02 jun 2018
 7. Hans 01 jun 2018
  • Josephine 03 jun 2018
   • Sander 03 jun 2018
   • Hans 08 jun 2018
   • Hans 08 jun 2018
 8. Soulmate 02 jun 2018
 9. Lise 03 jun 2018
  • Sander 03 jun 2018
 10. Mirum 03 jun 2018
 11. Josephine 03 jun 2018
 12. Josephine 03 jun 2018
 13. Josephine 03 jun 2018
 14. Mirum 03 jun 2018
 15. Desi 03 jun 2018
 16. claudia 04 jun 2018
 17. Claudia 04 jun 2018
 18. Clau 05 jun 2018
 19. Michelle 05 jun 2018
 20. Clau 07 jun 2018
 21. Joost 08 jun 2018
 22. Anne 11 jun 2018
 23. Josephine 11 jun 2018
 24. Josephine 11 jun 2018
 25. Josephine 12 jun 2018
 26. Marokkaanse sletje 21 jun 2018
 27. LinSpin 22 jun 2018
 28. Zusterjessica 20 mei 2019
 29. Jannah 20 mei 2019
 30. Jannah 21 aug 2019
 31. evanna 06 feb 2020
 32. Gustav 01 mei 2023
 33. Jahon 08 feb 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *