— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Erotique Artistique – deel 1

Het geroezemoes verstomde. “Dames en heren,” klonk het, “Het thema deze week is Erotique Artistique. Zoals u ziet geeft ons model vandaag een mooi voorbeeld van één van de meest tot de verbeelding sprekende aspecten van haar wezen. Wij hopen dat het u zal inspireren tot mooie en liefdevolle schilderijen en portretten.” Daar lag ze dan, naakt, vastgebonden en geblinddoekt in een zaal vol vreemdelingen. Hoe had ze zich ooit kunnen laten overhalen dit te doen?

Zij was immers geen schildersmodel, had daar ook geen ambities toe en had zelfs nog nooit voor één van haar vriendjes bloot geposeerd, hoewel die toch regelmatig met hun mobieltjes in de aanslag klaar hadden gestaan als zij uit de douche of uit het zwembad bij haar ouders in de tuin kwam. Het was nu ruim een jaar geleden dat ze was begonnen aan een schilderscursus voor beginners en dat sloeg meteen aan want ze bleek er aanleg voor te hebben. Ze leek ook een klik te hebben met de leraar, een vriendelijke veertiger met een enorme hoeveelheid krullen boven zijn jongensachtige gezicht en die had haar aangeraden vooral door te gaan met realistisch schilderwerk. Daarom had ze een vervolgcursus bij hem genomen en het leek haar wel leuk en artistiek om ook naaktstudies te gaan doen. Sinds het begin van dit cursusjaar hadden ze elke week een ander model gehad, eerst waren dat wat al ervaren oudere dames en heren zodat ze goed leerden rimpels te tekenen maar sinds een paar weken waren ze begonnen de cursisten zelf als schildersmodel te laten dienen. Eén voor één zouden ze aan de beurt komen en deze week was het die van haar. Op de intekenlijst stond tussen Thais en Indonesisch ook Erotisch naakt. Dat had ze eerst gelezen als Exotisch, met een “x”, maar toen ze haar vergissing had bemerkt stonden er al anderen te dringen met een pen inde hand en toen durfde ze niet meer terug te krabbelen. Nadat een paar medecursisten al uit de kleren waren gegaan en dat er allemaal zeer smaakvol en esthetisch had uitgezien had ze zich er maar bij neergelegd. En hoe…

Toen ze deze week als eerste zich een half uur voor aanvang van de cursus bij de cursusleider had gemeld was ze wel een beetje zenuwachtig geweest. Ze had hem over haar twijfels en onervarenheid verteld maar hij had haar helemaal gerust weten te stellen en haar verteld dat ze er fantastisch uitzag en dat ze het zeker weten heel goed zou doen. Hij zou er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat ze zich volledig op haar gemak zou voelen en dat ze geen reden had zich te generen. Het zou er bovendien nog steeds heel smaakvol en esthetisch uitzien, maar als ze echt niet wilde kon hij misschien wel een andere cursist vragen? Dat had haar definitief overgehaald want als de anderen het zouden kunnen dan zou zij het ook maar doen. Samen liepen ze het klaslokaal binnen. In het kleine zaaltje waren een paar felle maar warm witte spotjes gericht op een kleine verhoging in het midden. Daar stond een tiental schildersezels in een halve cirkel omheen. Op die verhoging stond altijd een ander setje rekwisieten, steeds iets wat goed bij het thema van de les hoorde. Vorige week hadden er een strandstoel, een palmplant en een soort altaar gestaan, samen met wat vazen en andere sfeerversterkers. Haar medecursist, een man, had toen geknield voor het altaartje gezeten. Er werd verteld dat hij misschien een benenstrekpauze zou moeten nemen maar hoewel hij achteraf klaagde over stijve knieën had hij zich toch ook niet willen laten kennen dus was hij het volle uur zo blijven zitten.

Nu stond er een prachtig roodkoperen hemelbed, met sierlijk bewerkte spijlen aan het hoofd- en voeteneind, bekleed met roodfluwelen dekens en duidelijk zichtbaar in de overkapping een spiegel net zo breed en lang als de matras. “Zoals je ziet, duidelijk in zijn eroticiteit maar toch zeer smaakvol, vind je niet…?”
“Nou, zo’n bed zou ik thuis ook wel willen hebben zeg, prachtig. Waar heb je die vandaan?”
“Ehm, nou eh… hij komt van mij thuis. Ik moet hem dadelijk ook weer helemaal afbreken en in de gehuurde auto laden maar het is de moeite waard, denk je niet? Dat zijn trouwens niet mijn gewone dekens hoor, deze zijn helemaal schoon en speciaal voor de foto ook gehuurd. Ik ben misschien een beetje uit de band gesprongen met de rekwisieten deze week maar toen ik zag dat juist jij je er voor op had gegeven ging mijn inspiratie volop stromen en dan is er geen houden meer aan hè… Maar kom mee, ik al je een glaasje cognac inschenken, dat kan je een beetje helpen over de drempel heen te komen. Schaam je niet, dat hebben je voorgangers ook allemaal gedaan, op één na dan maar die is geheelonthouder, dat was die jongen van vorige week. Volgens mij is hij ook boeddhist, trouwens, dus ik snap wel dat hij voor dat thema ging. Waarom ging jij hier eigenlijk voor?”
“Nou, eh, ik wilde mezelf wel eens uitdagen en dit leek me wel de meest uitdagende sessie…” loog ze min of meer maar met een glimlach.
“Oh, zo, nou… hoe uitdagend zou je het nou willen maken? Kijk eens, ik heb hier ook nog een doosje met rekwisieten…” en hij opende een zwart koffertje dat ook weer met rood fluweel was bekleed en waarin zich een aantal zwarte stofjes bevonden.
“Ah, kijk eens aan… komen die ook van jou thuis?” vroeg ze terwijl ze zwarte reepjes fluweel en uit de doos haalde. “Een zweepje, handboeien, masker, toe maar… dat is wel erg veel sexwinkelerotiek zeg… Maar die reepjes fluweel kunnen misschien wel wat smaakvols doen…”
“Je hebt helemaal gelijk. Kijk, deze is als blinddoek bedoeld en deze zijn om je armen en benen mee vast te binden… als je zoiets zou willen tenminste…”
“Hoe kom je erop zeg? Zo’n bed met een ontklede dame is toch al erotisch genoeg?”
“Klopt ook weer helemaal. Maar ik dacht dat je iets uitdagends wilde…”

Okee, uitdagend dus. Nou, dan kon ze zich wel voorstellen dat ze geblinddoekt met handen en voeten aan de spijlen zou worden vastgebonden, haar benen natuurlijk niet te ver uit elkaar en haar armen niet te ver omhoog zodat ze het een uur lang comfortabel zou hebben. “Nou, je hebt het toch een stuk beter dan die vent van vorige week, hè?” zei hij toen ze klaar waren met de voorbereidingen. Ze had zich tijdens het uitkleden nog een beetje ongemakkelijk gevoeld maar hij had zich hoffelijk omgedraaid en keek pas weer om toen ze ontkleed op het bed zat, benen over elkaar en armen voor haar borsten. “Kom maar,” zei hij, terwijl hij vriendelijk één voet van haar beetnam en dat naar het voeteneind van het bed bewoog. Het zwarte lint stak mooi af tegen het rode fluweel van het bed toen hij een stevige knoop legde die haar voet toch vrij genoeg liet om geen enkel ongemak te voelen. “Kijk, je andere voet maken we aan deze spijl vast, dan liggen je benen een beetje uit elkaar maar kijkt er niemand zo tussen je benen. We willen erotiek hè, geen porno. Ik zal ook de deken hier tussen je benen een beetje opfluffen, zeg maar, dan heb je helemaal geen inkijk. In dat hoekje heb ik ook mijn eigen spullen neergezet zodat de andere cursisten je niet vanuit die positie zullen schilderen, dat vind je misschien prettig om te weten.” Ze had zich nog een beetje ongemakkelijk gevoeld maar toen zijn hand zachtjes tegen de binnenkant van haar bovenbeen aankwam gaf haar dat onverwacht een schokje van plezierige opwinding. Hij leek een beetje te schrikken van die aanraking en de subtiele beweging van haar been erna en hij vroeg: “Gaat het nog? Wil je nog of wordt het toch te veel?”

“Nee hoor, ga door. Je mag me zelfs wel blinddoeken, dan hoef ik ook niet te zien hoe iedereen me aan zit te gluren.”
“Ach joh, hier komen alleen maar mensen met eerbiedwaardige intenties. We zien naakt vanavond als iets esthetisch, en niet als iets begeerlijks.”
“Ja, ja….Nou, kom hier met die blinddoek, dan zal ik er eens wat esthetisch bij gaan liggen.” Ze merkte dat ze het niet helemaal kon laten de spot uit haar stem te houden. Ze hield haar ogen dicht toen hij er een zwarte fluwelen band omheen knoopte, zacht maar toch stevig genoeg en zo dat ze er ook niet onderdoor kon kijken. Ze kreeg de indruk dat hij wist wat hij deed. “Zit dit goed zo?” Ze bewoog haar hoofd wat heen en weer en zei “Prima, niet te strak, niet te los en ik zie niks. Heb je dit vaker gedaan ofzo?” Hij kuchte even en zei: “Het ziet er heel mooi uit met je blonde haren er onderdoor zo. Mag ik nu je handen doen dan kan ik de mensen binnenlaten, het is bijna negen uur.”

“Goed goed, waar wil je ze hebben?” “Ga maar achterover liggen,” zei hij terwijl hij zachtjes haar schouders achterover duwde. Die aanraking van zijn handen op haar blote schouders en het feit fat hij haar borsten bloot legde door haar zo achterover te duwen maakten dat er weer een tinteling door haar lichaam schoot en dit keer liep die van haar schouders recht op haar tepels af. Die voelde ze ogenblikkelijk harder worden en ze hoorde aan zijn ademhaling dat hij dat ook had gezien. Ze voelde hem haar hand pakken: “Deze gaat hier omhoog maar niet te ver boven je hoofd, dan komen je borsten heel mooi uit terwijl je achterover ligt maar krijg je er geen last van als je het een uur vol moet houden.” Terwijl hij haar vastbond voelde ze tot haar verbazing een beetje teleurgesteld dat hij haar huid nauwelijks nog aanraakte. Ze voelde haar tepels verlangend priemen terwijl hij verder praatte: “En deze hand gaat hier naartoe en bind ik ook met een mooi zwart stofje vast aan deze spijl. Je ligt nu op een heel beschaafde manier “spread eagled”, zoals ze dat noemen. Voor de cursisten is vooral je spiegelbeeld goed te zien en dat ziet er keurig uit, niks om je voor te schamen. Je weet dat iedereen gewoon naar zijn ezels toeloopt en dat niemand hier dichterbij zal komen dan ik nu ben.” Ze hoorde dat hij langzaam van haar weg liep. “Je bent dus volkomen veilig en ik ben er de hele tijd bij. Ik zal je blinddoek onmiddellijk verwijderen en je direct losmaken als je het niet meer trekt. Zal ik ze dan nu binnenroepen?”

Ze haalde een paar keer diep adem en sprak: “Wil je me nog één flinke slok cognac geven?” “Tuurlijk, wacht even…Hier, proef dit maar eens….” Met zijn ene hand hielp hij haar bij haar achterhoofd omhoog en met zijn andere hand hield hij een glas tegen haar lippen. Daarbij raakte hij met zijn arm bedoeld of onbedoeld één van haar nog steeds stijve tepels aan zodat ze weer een schokje voelde en er wat cognac langs haar lippen gleed. “Wacht maar, ik heb het al…” Terwijl hij het met zijn vinger probeerde op te vegen likte zij er met haar tong naar en zo kwam het dat haar tong zich om zijn natte cognacvinger krulde. Ze likte het zoete, hete vocht er langzaam vanaf. Ze voelde haar tepels nog harder worden en ze hoorde hoe zijn adem stokken. Na een paar intense seconden liet ze los en zei: “Laat ze nu maar komen…”

Auteur: Mildebrand

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Pietermannen 15 sep 2016

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *