— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Verlangen wordt bewaarheid, deel 1

We worden uitgenodigd om te worden geïntroduceerd bij een classy bijeenkomst, waar gelijkgestemden erotisch getinte avonden bijwonen. Een en ander vindt plaats in een kasteeltje, waar het kledingvoorschrift is gebaseerd op de feesten zoals die in de hoogste adellijke kringen pleegden te zijn. Dat wil zeggen; de dames met japonnen waar men een eigentijds lingerie onder mag dragen. De heren in formeel zwart en verder niets spannends. We worden erop attent gemaakt dat de geïntroduceerde dames worden onderworpen aan een experiment, waar men mag aangegeven wat een gekoesterde wens is die men ooit in vervulling zou willen zien gaan. Omdat het sterk erotisch is en de aanwezigen binnen het wensenpakket van de dame zich zullen inspannen om een en ander in vervulling te laten gaan, wordt geadviseerd om de libido bij betreding van de zaal tot op zekere hoogte zelf op te wekken, zodat het spel tot een onvergetelijke ervaring zal leiden.

Jij besluit je rode japon aan te doen, die ooit is aangeschaft voor een speciale gelegenheid waarbij het lijfje is gecreëerd als de in Duitsland gangbare Dirndl. Deze japonnen tonen een opzichtig decolleté, waar elke man opgewonden van raakt . Om in de stemming te raken besluit je je zwarte kousen te dragen met een slipje van gelijke kleur waar het kruisje in ontbreekt. Ik moet zeggen dat je oogverblindend mooi bent met je opgestoken haren , make-up en je japon die je plagerig optilt, zodat ik goed zicht heb op je lipjes. Ik pak je bij je middel en trekt je tegen me aan. Je kust me. Mijn hand daalt of naar beneden en je gaat wijdbeens staan om me toegang te geven tot je heerlijke plekje en streelt plagerig langs mijn gezwollen pik die zich kloppend in mijn strakke zwarte broek toont.

Je fluistert in mijn oor of ik nog ideeën heb om de avond nog geiler te maken, want het is immers wel de bedoeling dat je volledig opgewarmd en geil het feest betreedt. Zonder wat te zeggen loop je naar de kast en haalt het geruisloze trilei te voorschijn. “Wat vind je hiervan?”, vraag je, terwijl je het apparaatje uitpakt en je, zonder op mijn reactie te wachten, je rok optilt en het ei voorzichtig inbrengt. De afstandsbediening wordt in mijn handen gedrukt, terwijl je zegt: “leef je uit, maar breng me niet in verlegenheid als er andere mensen zijn.” Ik test het ding even op de pulserende stand. De pulsen missen de uitwerking niet en als je met een wellustige blik met je tong je lippen bevochtigt is het tijd om te vertrekken. Ik zet het apparaat op de laagst mogelijke stand, zodat je weliswaar geil en nat wordt, maar niet genoeg om een orgasme te krijgen.

Je gaat naast me met opgetrokken benen in de auto zitten, terwijl je me een blik gunt op je kutje. Met een hand aan het stuur streel ik met mijn rechterhand je lipjes. Je spreid je benen wijder, terwijl je naar opzij buigt om mijn gezwollen pik te masseren. Dit is zo geil en als ik het ei een standje hoger zet, voel ik je hand mijn slip in glijden om mijn pik te kneden. Met een handige beweging trek je mijn pik uit mijn broek en brengt je mond naar mijn kloppende eikel. Op het ritme van het pulserend ei beweeg je je lippen om mijn kloppende pik. Als we aankomen op de parkeerplaats van waar het feest wordt gegegen, moeten we onze geile activiteiten onderbreken. Ik rits mijn broek dicht en zet het speeltje op stop, zodat we onze gevoelend weer een beetje onder controle krijgen. Nog opgewonden en buiten adem lopen we de poort binnen waar onze gastheer al staat te wachten.

Met nog van emotie trillende stem begroeten we hem en krijgen twee maskers aangeboden. Het is de bedoeling dat we deze opzetten en onze ogen bedekken. Blijkbaar niet tot doel om herkenbaarheid te verminderen, maar vooral omdat men met het gevoel van anonimiteit vrijer kan acteren. Geheel in middeleeuwse kleding stijl, zoals de adel dat honderden jaren geleden, tijdens hun orgiefeesten waarschijnlijk ook organiseerden. We betreden de ruimte met oog bedekkende maskers en voegen ons bij een groepje aantrekkelijke mannen en vrouwen en krijgen een cocktail in onze handen gedrukt. Al gauw is het duidelijk dat jij het middelpunt bent van de avond, gezien het feit dat een nieuwe introducee bij wijze van acceptatie een lang gekoesterde geile wens in vervulling mag laten gaan. Een groepje mannen en vrouwen onder de aanwezigen zullen waarschijnlijk actief deelgenoot worden ten aanzien van de vervulling van jouw wens.

Bij de derde cocktail gaat de alcohol werken en beweeg je je vrijer tussen een groep mannen. Ik besluit het ei weer in de eerste stand te zetten en onder invloed van de vibraties in je kutje loopt de geilheid snel op. Er wordt nu een schuifel plaat gedraaid en een man slaat zijn armen om je middel om op de langzame muziek met je te bewegen. Onder invloed van de vibraties in je kutje beweeg je je wulps over de dansvloer. Je danspartner laat zijn handen afdalen naar je billen en streelt je bilspleet opzichtig. Het heeft de gewenste uitwerking, want je drukt je lichaam tegen het zijne, en terwijl je me aankijkt druk je je bekken met iets gespreide benen tegen zijn dijbeen. Op de bewegingen van de dans schuurt je kutje over zijn been en druk je je borsten tegen hem aan. Als de muziek is afgelopen, kondigt onze gastheer aan dat de inwijding van jou kan gaan plaatsvinden. Blijkbaar is je wens al besproken, want een groepje van dames en heren beweegt naar een knusse ruimte waar een eenpersoons bed, voorzien van satijnen lakens, staat opgesteld. De luxueus ingerichte ruimte is verlicht met honderden kaarsen en uit de boxen speelt zachte achtergrondmuziek.

Ik fluister in je oor dat het wellicht een idee is om het ei er even uit te halen, omdat er wellicht nu andere lekkere dingen met je gaan worden gedaan. Je lijkt mijn raad aan te nemen en trekt je even terug naar de badruimte. Bij terugkomst begeleid ik je naar de ruimte waar de aanwezigen zich inmiddels hebben ontdaan van hun klassieke kleding. Een tweetal dames en dito heren met rode en witte badjassen gebaart je naar het bed dat staat opgesteld. Je wordt subtiel, zonder dat er een woord wordt gesproken, naar het bed geleid waar je op je rug worden neergelegd, terwijl je polsen met leren straps aan het bed worden vastgezet. Je masker wordt vervangen door een blinddoek zodat je in de duisternis zenuwachtig maar opgewonden afwacht wat er gaat komen. De twee dames hebben hun borsten ontbloot en stellen zich op bij het hoofdeinde. Blijkbaar gaan zij zich ontfermen over je bovenlichaam terwijl de twee heren zich bij het voeteneinde opstellen. De rustige achtergrondmuziek en het kaarslicht in deze luxueuze omgeving, met de mensen die jouw deze ervaring gaan laten doormaken, doet opwindend aan. Op het sein van onze gastheer mag de behandeling worden gestart. Voorzichtig word je ontkleed en lig je vrijwel naakt op de satijnen laken te wachten wat gaat komen. Je kousen omsluiten strak je heerlijke benen terwijl het kruisloze slipje een lekkere blik geeft op je geschoren kutje. Je tepels verraden je gespannen geilheid als er warme massageolie over je borsten wordt gesprenkeld. De dames masseren de olie over je borsten en strelen zachtjes je gespannen tepels.

Wordt vervolgd.

Youri

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *