— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Triootje in de file (verhaal 2)

Mijn naam is Danielle, vrachtwagenchauffeur. Geen typische job voor een vrouw van 27. I know. Get over it people. 😉

Vorige keer vertelde ik hoe ik verzeild geraakte in mijn eerste triootje, achterin een rode bestelwagen. Het was misschien een wat gekke situatie, maar ik denk er op hete momenten graag aan terug.

Nu deel ik met plezier nog iets anders dat me overkwam, toen ik op een zomer met mijn Man TGX truck terugreed van Noord-Spanje.

Het was een zwoele dag en de lucht lag loom op mijn huid. Ik wilde net een tankstation ergens in het Zuiden van Frankrijk verlaten, toen ik aan het begin van de oprit twee mensen zag staan liften. Zonder veel nadenken vertraagde ik en zette me aan de zijkant zodat ze konden instappen. In de zijspiegel zag ik ze uitgelaten naar me toe komen rennen, een jong koppeltje, begin de twintig, vrolijk gestemd. Toen ze de deur opentrokken en binnen klauterden, vulde de cabine zich met een verfijnde ambergeur, alsof de vakantie in eigen persoon naast me kwam zitten. Ze hadden niet veel bagage bij zich en ook niet zo veel aan. Hij een jeans en wit onderhemdje zonder mouwen, zij een rood mini-shortje van licht katoen en een los t-shirt, geen bh. Allebei hadden ze een mooie getaande huid en droegen ze een brede glimlach. Spanjaarden, gokte ik.

Inderdaad. We zeiden niet veel. Mijn Spaans is onbestaand en mijn andere talen lamentabel. En dat laatste leek ook voor hen te gelden. ‘We go a-north.’, was ongeveer alles wat ze zeiden. Dus ik zou het wel merken wanneer ze wilden uitstappen en vertrok. Ze nestelden zich tegen elkaar aan en ik was blij dat ik een verliefd stel mee kon nemen. Al na minuut één wonnen ze een plekje in mijn hart.

Toen ze na een half uur of zo in slaap probeerden te dommelen, tikte ik zachtjes op de schouder van de jonge vrouw en wees naar boven, waar het bed boven de cabine zich bevond. ‘You want?’, vroeg ik en schoof de gordijntjes weg. Ze keek me slaperig aan, wekte haar vriend met een kus en draaide zich om, om op het bed te klimmen. Vanuit mijn ooghoek zag ik hoe hij zijn hand van op de achterkant van haar bovenbeen naar onder haar shortje liet gaan en daaronder eventjes in haar bil kneep. Ze giechelde gedempt en duwde hem weg. De lucht was vol van haar aantrekkingskracht op hem.

Ze verdwenen achter het gordijntje, maar ik kon het niet helpen om mijn oren te spitsen. Er was zo goed als geen verkeer op de weg en de zon viel weldadig op het plekje huid tussen mijn open geknoopt hemdje, alsof er een warme hand tussen mijn borsten lag.

Eerst was het, na wat geschuifel, stil. Dan klonk er laag gemompel en ingehouden gelach. Meer geschuifel waartussen ik meende een traag opengaande rits te ontwaren. Dan weer stilte. Er hing een soort vastgehouden spanning in de hele cabine. Ik meende warmte in mijn onderbuik te voelen groeien.

Plots klonk er een onderdrukte ‘ohhh’, als van een vrouw die verrast wordt, maar dit niet wil laten merken. Na een volgende stilte hoorde ik een vrouwenstem steeds duidelijker ademen, traag, met de nadruk op diepe uitademingen. Het zou iemand kunnen zijn die overmand werd door een vaste slaap. Maar het gewrijf van het laken dat ik waarnam vertelde me iets anders. Tussen de ademhalingen klonk af en toe stilletjes haar kenmerkende ‘ohhh’ opnieuw, soms met open, soms met gesloten mond. Ik hoorde gefluister op een vermanend uitdagende toon dat werd gesmoord als door een hand voor de mond. Nu klonken de ademhalingen meer als gedempte kreuntjes in de palm van een hand, licht smekend. De bewegingen die ze maakten, zorgden voor zachte, doffe stompen op de holle onderkant van de cove.

Dus voor mij was het wel duidelijk wat die twee deden. Ik vond het geil dat ze zo ondeugend waren. Mijn hemdje knoopte ik open, zodat de zon mijn borsten kon verwarmen. De zomen hingen losjes op mijn harder wordende tepels. Ik maakte ze een beetje nat met wat speeksel toen ik hoorde hoe het ritme van de stoute kreuntjes achter me toenam, maar hield de ogen op de weg. Het klonk steeds meer opzwepend, steeds wat hoger, alsof ze de stoten aanmoedigde, waarop zij nu ongetwijfeld werd getrakteerd. Ik zag voor me hoe hij haar short en slipje opzij zou hebben geduwd, tussen haar natte lippen zou zijn geschoven en haar langs achter nam, terwijl hij haar mond bedekte. Ik kon mezelf niet bedwingen om tussen mijn benen te voelen. Ik moet je niet vertellen dat ik daar nat was geworden. De geur van amber mengde zich met een verre, maar merkbare zilte lijfgeur. Ik likte aan mijn vingers.

Na een tijdje verdwenen de pogingen van de twee om ongehoord te blijven. Ik hoorde af en toe een bitsige ‘oh si’ gelispeld tussen de tanden. Het onmiskenbaar geluid van een lichaam dat een ander lichaam in bedwang houdt en berijdt en het hitsig gekreun welde naar een hoogtepunt – zij piepte, hij gromde – en viel dan stil.

Het was alsof ik de ontlading door de zonnestralen op mijn borsten kon voelen sijpelen. Er loste iets op. Ik was geil en hoorde hoe de twee terug kalmer werden en nu vermoedelijk in slaap vielen.

Na een tijdje sloeg ik af bij een wegrestaurant om een fles prikwater te gaan kopen. De twee waren ondertussen terug op de passagierszetel komen zitten, in elkaars armen.

Toen ik terugkwam stonden ze ongegeneerd, tegen de buitenkant van mijn truck te kussen. Ik kwam dichterbij, maar vertraagde, want ik wilde hen niet te veel storen. En misschien ook omdat ik nog steeds wat opgewonden was en het niet erg vond om te zien hoe hij haar omhoog had getild, op het opstapje en zijn heupen tussen haar benen op en neer duwden. Zijn hoofd lag begraven in haar armen. Zijn rug golfde traag. De vrouw zag me naderen. Ze keek me uitdagend aan en hijgde in zijn oor terwijl ze mijn blik niet losliet. Ze wist hoe ze hem moest triggeren en deed dat voor mij. Ik wilde me omdraaien. Maar toen duwde ze hem van zich af en riep ‘come’.

Nu kon ik nog moeilijk veinzen dat ik hen niet had gezien en ging blozend naar hen toe. De vrachtwagen stond met de zijkant naar een stuk akker met wijngaard waardoor niemand anders ons kon zien. Toen ik voor hen stond, strekte ze haar hand naar me uit, nam mijn hemdje vast en trok me zachtjes maar zonder aarzelen naar haar toe. ‘You like the sun on your skin?’

Ik wist niet wat me overkwam, maar haar zuiderse lippen en groene ogen waren zo dichtbij dat ik haar in een reflex vol op de mond kuste. Ze smaakte naar zon en honing. Ze voelde mijn borsten. Dan duwde ze me van zich af en zette haar vriend op het opstapje van het portier, knoopte zijn broek los, ontblootte zonder gêne zijn erectie. Ze ging met haar kont naar haar geliefde staan en bracht mijn hand naar tussen haar benen. Ze was zacht en nat. Onder de fijne stof kon ik geen slipje ontwaren. Dan schoof ze dat rode mini-broekje opzij, nam tussen haar benen zijn penis vast en drukte hem in haar, zette zich op zijn schoot. Het ontlokte een lage kreun bij hem. Behendig schoof ze traag op en neer. Haar handen gingen naar haar borsten. De zijne omklemden haar heupen. Ik keek haar in de ogen.

‘You want?’, hijgde ze. Maar ik schudde verlegen van nee. Ik zou wel kijken. Ze reed hem naar een hoogtepunt en liet hem diep klaarkomen in haar. Het was geil, maar ook mooi, zoals intense dingen mooi kunnen zijn.

Enkele tijd later waren we terug onderweg, alsof er niets ongewoons gebeurd was. Ik voelde me gerust bij hen, door de vanzelfsprekendheid waarmee ze hun intimiteit met me hadden gedeeld en vroeg me af hoe het zou zijn als hij me zou nemen. Hij had prachtige armen en even groene ogen als zij. Hij zei niet veel maar de lach om zijn lippen verraadde dat hij van het leven hield. En ik had nu gezien dat hij in zijn jeans ook nog iets lekkers bezat. Maar hoe moest ik dat nu nog duidelijk maken. Ik probeerde het te vergeten.

‘I want it.’, hoorde ik mezelf na een tijd plots luidop zeggen. Zij keek me aan maar zweeg. Ik wist dat ze begreep waarover ik het had. Ik kon de opgewondenheid die in mijn lijf had gezinderd sinds hun aanwezigheid niet meer negeren. Mijn borstkas was licht, de plek tussen mijn benen heet en gewillig en mijn hoofd allesbehalve helder.

Ik zette mijn tuck op de pechstrook, stapte uit en wandelde zonder omkijken naar het bos achter de vangrails. Ze zouden wel volgen. Het duurde even voor ik stilhield, onder enkele beuken. De zon priemde tussen de blaadjes. Ik legde me aan de voet van een boom en had er zo’n genoeg van me te moeten inhouden dat ik me terstond begon te masturberen, ogen toe, mond open.

Het duurde even voor ze me vonden en leken blij verrast me daar zo aan te treffen. Zonder omhaal trokken ze hun kleren uit, kusten elkaar. Ik keek toe. Mijn orgasme zat nu al niet ver weg.

Ze zette hem op zijn knieën, geilde hem op, deed hem een condoom om en kwam naar me toe. Ze leidde me recht en trok mijn broek, slipje en hemd uit. Ik moest op mijn knieën voor hem gaan zitten. Ik verwachtte (en wilde wel) dat hij me meteen zou nemen. Maar in plaats daarvan begon zij mijn clitje te strelen, smeerde mijn vocht over mijn lippen en leidde me tot vlakbij een orgasme. Dan pas voelde ik zijn handen rond mijn heupen. Ik wilde hem.

De twee lieten me pulseren tot heel mijn onderlichaam gloeide. Vier handen masseerden mijn borsten, gaven kneepjes in mijn tepels en verhitten mijn lippen en gevoelig plekje, terwijl zijn schacht in en uit me gleed. Mijn lijf leek ‘eindelijk’ te roepen. Ik vertaalde dat in diepe zuchten. Ik liet me omduwen, nemen, kussen, wegduwen, terugtrekken en innig overmeesteren door het paar. Ik was licht in mijn hoofd en mezelf niet meer toen zij me recht zette, liet vooroverbuigen tegen een boom en hem wenkte. Ze sloeg een paar keer op mijn billen tot ze rood waren en sprak me toe.

“You want him to take-a you harder?”

Mijn “yes” klonk meer als een smachtende zucht, maar ze zag wel aan hoe ik mijn bekken kantelde en hem toonde hoe nat ik tussen mijn benen was wat het antwoord was.

Hij stond hard als hout en zij hield niet op met me te strelen terwijl haar vriend me nam. Ik verdween en loste op in een langgerekte, jammerende kreun, de sterretjes draaiden rond in mijn hoofd. Terwijl ik me stevig vasthield aan de gladde beukenstam, kwam de Spanjaard samen met mij diep in me klaar. Mijn vagina klemde ritmisch samen rond zijn schokkende lul. Het voelde intens bevrijdend.

Even later zaten we weer naast elkaar in mijn truck. Ik voelde me deel van hen, mee op reis door Europa. Toen we afscheid namen gaf ik ze een omhelzing, maar vroeg niet naar hun nummer of naam. Het was mooi zoals het was, zoals intense dingen mooi kunnen zijn.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *