— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

REVIEW: Spotlightspeeltje Nude Luna wandvibrator

Iedere maand zetten Shespot en Willie een seksspeeltje in de spotlight en geven we een Shespot-lezeres de kans om deze toy te testen en (anoniem) te reviewen. Deze maand deelt S.J. (24) haar bevindingen over de Nude Luna mini-wandvibrator

Look & feel

“Door het unieke ontwerp valt deze Luna wandvibrator meteen op, hij lijkt niet op zijn soortgenoten. Ik vind ‘m iets weghebben van een alien, maar wel op een leuke manier! Het apparaatje heeft een mooie, matte afwerking en luxe uitstraling. Hij voelt ook zacht aan. Er zit trouwens ook een mooi opbergzakje bij, dat bijdraagt aan de ‘nude’ uitstraling van deze sextoy.”

Prestaties

“De vibrator heeft 7 vibratiepatronen en 3 snelheden, dus ik denk dat-ie niet snel zal vervelen. Het formaat van de kop vind ik heel fijn, niet te groot of te klein. Ik kan overal goed bij, of het nu een spiertje in mijn nek is – met een wandvibrator kun je natuurlijk ook masseren – of een intiemer plekje. Hoewel ik niet zo goed wist wat ik ervan kon verwachten, heeft Luna mijn verwachtingen overtroffen.”

Gebruiksgemak

“De aan-/uitknop zit op een logische plek aan de onderkant. Dit is ook meteen de enige knop, dus hiermee zet je ‘m ook op een andere stand. Lekker makkelijk, zo hoef je niet op de tast naar andere knopjes te zoeken.”

Overall conclusie

Aanrader: “Zeker!” Aantal sterren: ★★★★

 

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Coco 29 jan 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *