— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Empty room

Empty room is een duister maar zeer erotisch verhaal over een echtpaar wiens relatie langzaam maar zeker doodbloedt. Sachiko is ongelukkig. Sinds haar man geplaagd wordt door erge rugpijn kijkt hij nog nauwelijks naar haar om. Ze heeft een leeg appartement ontdekt, waar ze het liefdespel van de buren kan horen. Op een dag ontmoet ze daar Katsuo. Katsuo vertelt, dat zijn vrouw in het appartement ernaast te keer gaat met één van haar minnaars. Langzaam ontspint erzich ook tussen Sachiko en Katsuo een sexrelatie.

Sato Toshiki Empty room

Sato Toshiki
Empty room

Het is een verhaal over relaties, vreemdgaan, pijn en verdriet. Mensen worstelen met hun leven en hun partner. Sex vormt daarbij een soort troost. Twee stellen komen in enkele ingewikkelde romances terecht. Dit is een bijzondere Japanse artistieke film. ‘Empty Room’ bezit een eigen gevoeligheid, die versterkt wordt door het ingehouden spel van de acteurs. Zonder een hoogtepunt van originaliteit te zijn spreekt de film aan door het “natuurlijke” acteertalent, en de geloofwaardigheid van de sexscenes.
Deze film in de sfeer van het huidige Japan laat vrij onderkoeld, het geworstel binnen relaties zien. De seksscènes zijn zeer natuurlijk, Zonder ooit expliciet te worden. Daarom is deze film voor iedereen een aanrader.

In deze serie (Mushi Mushi) kunnen we nog een paar titles aanraden, vanwege het intrigerende verhaal en de opwindende sex:
– Tokyo X Erotica
– Sex Machine
– Bitter Sweet
– Cuffs

genre: erotische speelfilm
regie: Sato Toshiki, Japan 2007
beoordeling: 7.2 (0-10)

Bekijk trailer

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *