— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Getest: De Lelo Soraya 2

Wat een feest! Ik mocht de Lelo Soraya 2 testen. Mijn eerste echte Lelo, een hoogtepuntje in het leven van een toy tester. Alleen de doos in ontvangst nemen en open maken was een ervaring op zich. Wat een prachtige doos, zwart met een subtiel afgewerkt slangenhuid motiefje. Door het raampje zag ik hem al liggen: De fuchsia roze duo vibrator met het iconisch glanzende goud. Na het, ondanks de opgebouwde spanning, voorzichtig openen van de doos, kwamen naast de vibrator een mooi satijnen opbergzakje, een usb oplader, een personal moisturizer sample, een garantiebewijsje en een gebruiksaanwijzing tevoorschijn. Het voelde als een luxe cadeau aan, dat je haast doet afvragen waar je zoiets moois aan hebt verdiend.

   

Kortom, een geweldige ervaring, nog voordat het product aan stond. Ik heb hem direct aan de oplader gelegd, om hem die avond uit te testen.

De vibrator heeft drie knoppen aan de bovenkant. Door een sterk reliëf op de knoppen zijn deze goed voelbaar, en dus bedienbaar zonder dat je ernaar hoeft te kijken. Het ingedrukt houden van de middelste knop schakelt de vibrator aan, met de plus- en minknop laat je de vibrator harder en zachter trillen. De vibrator heeft 12 verschillende, zeer unieke vibratiestanden. De patronen variëren van volledig monotoon tot zeer onverwacht. Daarbij wordt ook nog onderscheid gemaakt door een motor in zowel het g-spot gedeelte als het clitorisgedeelte, die afzonderlijk van elkaar maar in samenwerking unieke vibratiepatronen teweegbrengen. De ring aan het uiteinde van de vibrator maakt het product tot slot zeer hanteerbaar.

Nu je alles weet over hoe de Soraya 2 werkt, ben je natuurlijk benieuwd naar wat ik als tester ervan vond…

De Lelo Soraya 2 voelt aan als een zeer hoogwaardig product. Wat ten eerste opvalt is dat de vibrator fluisterstil is, ondanks zeer sterkte vibratie. Daarbij is het een ontzettend smooth oppervlak, waardoor inbrengen heel makkelijk is. De flexibiliteit van de clitorisstimulator zorgt ervoor dat die gemakkelijk op de juiste plek terecht komt. De schaft van de vibrator is vrij lang, waardoor trillingen tot diep van binnen voelbaar zijn, met alle gevolgen van dien ;).

Navigeren door de verschillende standen brengt sensaties die zeer uniek zijn, vooral omdat vele van de patronen zo onverwacht aanvoelen. De vibrator geeft feedback in de vorm van een lichtje wanneer de knopjes ingedrukt worden, maar blijven daar buiten uit. Dit zorgt voor minder afleiding tijdens het gebruik.

Het enige minpunt aan de Lelo Soraya is de scheiding tussen het goud en het roze. In dit minuscule gleufje blijft gemakkelijk vocht achter na gebruik van de vibrator, dat er niet makkelijk tussenuit komt. Voordeel is wel dat het product volledig waterproof is. Neem ‘m dus gewoon lekker mee onder de douche als je hem wilt schoonmaken na gebruik, en behandel hem met liefde.

Kortom, een waar feestje om dit product te mogen toevoegen aan de collectie, en hij zal nog lang meegaan. Ben je nieuwsgierig geworden naar de Lelo Soraya 2? Bestel ‘m dan hier. 

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *