— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hoe vind ik dé sextoy die perfect bij mij past?

Hoi hoi leuke lezer, 

Wij zijn Anne en Leila. Twee afgestudeerde seksuologen met een missie. Onze missie is om alle taboes rondom seksualiteit, intimiteit en relaties bespreekbaar te maken en het liefste ook te doorbreken. Naast dat we actief zijn op social media hebben we ook onze eigen online praktijk en werken we in een praktijk in België als seksuoloog. We hopen dat je onze artikelen voor SheSpot leuk en interessant vindt. Als je vragen hebt kun je ons altijd benaderen! 

De sextoys vliegen je soms om de oren. Er is zoveel keus, dus waar doe je goed aan? Een toy op goed geluk kopen, kan soms flink tegenvallen. Daarom is het zeker aan te raden om wat vooronderzoek te doen voordat je jouw nieuwe beste vriend aankoopt. Wij helpen je graag met wat tips. Zo vind jij de sextoy die perfect bij je past! We hebben door het artikel heen wat ideeën voor toys geplaatst. Dit om je te helpen jouw horizon te verbreden op toy gebied.

Tip 1: eerst lekker wat handwerk

Als jij je perfect match op toy gebied wilt ontdekken, dan is het eerst belangrijk dat jij jezelf ontdekt. Waarschijnlijk denk je nu ‘oh, maar ik ken mezelf wel hoor!’, maar je lichaam verandert door heel je leven heen. Dit gebeurt onder invloed van hormonen, stress, leeftijd, werk, leefstijl, etc. Dit zorgt ervoor dat hoe jij aanrakingen ervaart of welke plekjes jij lekker vindt ook kunnen veranderen. 

Ga daarom voordat je een nieuwe sextoy aanschaft eerst op ontdekkingstocht met je eigen handen. Streel, knijp of krabbel jezelf van top tot teen en ontdek wat je lekker vindt. Je kunt misschien wel ontdekken dat je het heerlijk vindt om in je liezen streling te ervaren, of dat je het veel lekkerder vindt als je naast je clitoris aangeraakt wordt dan op de clitoris. Zo zijn er honderden mogelijkheden. 

Je kunt bij het ontdekken wel een lekkere massage olie gebruiken om het naar een hoger niveau te brengen.

Tip 2: visualiseer

Dit is een stap die vaak wordt overgeslagen in de zoektocht naar een sextoy. Vaak begin je namelijk al online en word je overrompeld door alle verschillende soorten toys. Zo kan het zijn dat je even door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom is het belangrijk dat je voordat je op het internet gaat zoeken naar je nieuwe maatje even voor jezelf visualiseert waar je naar op zoek bent. Wil je liever iets wat je vaginaal kunt gebruiken? Wil je juist liever iets wat je over je hele lichaam kunt gebruiken? Wil je iets wat op een kunstwerk lijkt? Of juist liever iets wat meer op iets echts lijkt?

Vraag jezelf hier ook af welke materialen je prettig vindt. Er zijn namelijk zoveel soorten en keuzes. Denk aan: glas, zacht en hard siliconen, plastic, stof, leer of metaal (er zijn nog veel meer mogelijkheden!).

Tip 3: praat erover met je omgeving! 

De taboe rond sextoys wordt steeds minder, maar er is nog veel winst te behalen. Praat met je vrienden en vriendinnen over welke toys zij gebruiken. Bespreek met elkaar waar je op let bij het aankopen van een nieuwe toy en wat echt een must is! Zo kun je van elkaar leren en ontdek je misschien hele andere dingen in de seksspeeltjes wereld die je anders nooit had ontdekt! 

Het is ook leuk om met elkaar af te spreken om na het kopen van je nieuwe toy een review avondje in te plannen. Net als een boekenclub, maar dan de toyclub!

Spreek bijvoorbeeld af dat een van jullie de Wand vibrator test, een ander het vibrerend eitje uitprobeert en weer een ander een g-spot vibrator test.

Tip 4: goedkoop is eerder duurkoop

Bij deze tip kunnen we kort en krachtig zijn. Speeltjes voor je seksleven zijn een extraatje dat je jezelf geeft, dus bespaar hier vooral niet op. Goede speeltjes zijn vaak wat prijziger, maar dat geeft wel garantie dat ze van fijne materialen zijn gemaakt en dat er een goede productie achter zit. Zoals bijvoorbeeld de producten van Womanizer.

Begrijp ons niet verkeerd: een goedkoop speeltje kan ook heel fijn zijn bijvoorbeeld voor mee op vakantie, maar als je opzoek bent naar jouw perfecte toy dan moet je ook weten dat het best wat extra’s mag.

Tip 5: verbreed je horizon!

Bij sextoys wordt er vaak gelijk gedacht aan vaginale of clitorale speeltjes, maar er is nog veel meer mogelijk. Misschien is jouw perfecte speeltje wel iets wat meer gericht is op je tepels? Of anaal?

Een speeltje hoeft ook niet per se een dildo of vibrator te zijn. Blinddoeken, oliën, handboeien en zweepjes of massagekaarsen zijn ook speeltjes en die kun je ook perfect alleen gebruiken (of samen natuurlijk). Misschien is jouw nieuwe perfecte toevoeging aan je (solo)seksleven wel een massagekaars waar jij jezelf helemaal mee insmeert tijdens masturberen. Verbreed je horizon! 

Tip 6: breng alles samen!

Een perfecte toy vinden doe je niet zonder vooronderzoek en het is erg belangrijk dit alles in je achterhoofd te houden als je op Willie.nl aan het zoeken bent naar jouw nieuwe toy! 

Veel plezier met het ontdekken van jouw perfecte sextoy!

Liefs,

Anne en Leila

De Seksuologen met Twee

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *