— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De interieurverzorgster (deel I)

PLACEHOLDER-trio-erotisch-verhaal

Ze wacht niet totdat ik op weg ben naar mijn werk en de kamer is verlaten. Nee, ze kiest heel bewust het moment, zodat we tenminste een kwartiertje met elkaar aan het flirten zijn. Na een paar dagen is het een ritueel geworden. Ongeduldig wacht ik ’s morgens op het zachte klopje op de hotelkamerdeur waarmee ze haar komst aankondigt.

Ze verjaagd me met driftige gebaartjes van de plumeau. Onder geveinsd protest ga ik op het bed zitten dat nog niet is opgemaakt. Het is een opgewekte leuke meid met een knap smoeltje. Helaas verbergt de werkkleding het figuurtje. Vandaag heeft ze een geurtje opgedaan dat mijn zintuigen op scherp zet. Als ik opkijk kijk ik recht in die prachtige okerkleurige ogen en ik voel hoe mijn lijf reageert. De wangen worden rood en beginnen te gloeien. De blozende wangen verraden dat ik geniet van ons spelletje. Ze hoeft nog niet te weten hoe spannend ik het vind en richt snel de aandacht weer op de e-mail. Als ze weer bezig is kijk ik stiekem naar haar en dan begint het lekker te kriebelen.

De plaaggeest jaagt me van het bed af en ik kruip weer achter het bureautje met de laptop. Ze draait om me heen. Vraagt steevast of er genoeg handdoeken zijn en of er genoeg zakjes suiker en koffie zijn. Het is haar manier om mijn aandacht te krijgen. We voeren geen gesprek met elkaar, maar we kijken en spelen een spel van verleiden. Ze kijkt naar mij als ik opsta om de dossiers uit de aktetas te vissen. Zonder gene volgen de ogen me en ze bewondert de jurk die de vrouwelijke rondingen in al zijn glorie toont. De jurk heb ik voor haar aangetrokken en ik geniet van de bewonderende blik. Ze gaat vandaag een stapje verder en geeft een compliment voor de jurk.

De bedden zijn gedaan. “Tot morgen”; zegt ze met een zwoele stem. Ze kijkt mij even doordringend aan en dan loopt ze met een stevige pas de kamer uit. De deur valt dicht en mijn gedachten zijn alles behalve zedig. Met knikkende knieën en trillende handen graai ik de spullen bij elkaar om naar mijn werk te gaan. In de metro sluit ik mij af van al het gedoe om mij heen en geniet nog even na van het ochtend ritueel.

Zaterdagochtend wordt ik even voor half acht wakker. Loom rek ik me uit en dan realiseer ik me dat ik vandaag en morgen vrij ben. Het is tijd om te overwegen wat ik vandaag ga doen. Op weg naar mijn werk kom ik langs een boutique waar een schattig rood zomerjurkje in de etalage hangt. Een paar setjes ondergoed en nieuwe bikini kunnen ook geen kwaad. Na een week hard werken ga ik mijzelf eens lekker verwennen en na dat besluit genomen te hebben sta ik op.

De plaaggeest zal zich vandaag niet laten zien, omdat ze heel de week heeft gewerkt. Het is vreemd om de dag te beginnen zonder het ritueel. Dat je zo snel aan iets kan hechten had ik niet verwacht. De kleding keuze is zo gedaan, omdat de koffer alleen het hoogst noodzakelijke bevat. De kleren leg ik neuriënd klaar op het bed. Het nachthemd en onderbroekje gaan in de waszak en ik duik onder de douche.

De verfrissende douche helpt om wakker te worden. Met de föhn droog ik de haren en dan tot slot mijzelf nog opmaken en ik ben klaar voor een dagje winkelen. In gedachten verzonken loop ik de kamer in. Waar zal ik eerst naar toe gaan? Het mijmeren over de mogelijke keuzes stopt abrupt als ik ontdek dat ik niet alleen ben. Mijn plaaggeest staat bij het raam en kijkt mij strak aan. Aan de grond genageld kijk ik terug. Haar mond is iets geopend en de snelle ademhaling verraden heftige emoties.

De ruimte-tijd bestaat uit een wereld van slechts twee mensen die tot elkaar zijn aangetrokken en niet meer kunnen ontsnappen. De prachtige ogen die brutaal over het naakte lijf glijden laten het plekje tussen mijn benen opzwellen. De wangen hebben een kleur door haar opwinding en de ogen schitteren. Hoe lang we elkaar hebben aangekeken dat weet ik niet meer. Ze loopt langzaam op mij af en gaat voor mij staan. Ze aarzelt even, maar dan pakt ze mijn borsten vast en de vingers strelen de tepels die hard en super gevoelig zijn. Een rilling gaat door het lijf. De strelende vingers jagen het ritme van mijn hart verder op en ik voel de tinteling in het onderlijf. De vingers laten een heet spoor achter als ze traag over de deinende buik glijden.

Ik grijp de rand van het bureau met beide handen voor houvast. We blijven elkaar aankijken terwijl haar vingers langzaam afdalen over mijn buik. De vingers strelen de navel, cirkelen er om heen en dan gaan ze door naar het meest intieme van mij. De vingers stoppen en rusten op de venusheuvel. Ze kijkt mij aan met die fonkelende ogen die mij gevangen houden. Een zenuwachtig glimlachje verraad dat ze niet helemaal zeker van haar zaak is. Ze ziet de lust in mijn ogen en ze voelt dat heel mijn lijf in rep en roer is. Haar ademhaling is bijna hijgend en de kloppende ader in haar hals verraad het verlangen om mij tot in het diepst van mijn wezen te beroeren. Langzaam glijden de vingers langs de buitenkant van de lipjes tussen mijn benen. Een zucht en een siddering gaat door het lijf.

Ze stopt en kijkt. Roerloos wacht ze of ik bewaar ga maken, maar ik ga geen bezwaar maken. Ze mag met mij doen wat ze blieft. De vingers strelen aarzelend het gleufje. Kippenvel krijg ik ervan en met gesloten ogen geniet ik. Het hart versneld om die heerlijke gloed door heel mijn lijf te verspreiden. We kijken elkaar aan. Een lief glimlachje en dan heeft ze de moed gevonden en streelt de intieme verborgen plekjes. Een siddering en zacht geluid zijn de beloning. Ze stopt en ik protesteer zacht. Met het puntje van haar tong proeft ze het vocht op haar vinger en dan snuift ze mijn intieme geurtje op. Een heel erg ondeugend glimlachje waarschuwt dat ze iets ‘stouts’ gaat doen. Resoluut duwt ze haar hand tussen mijn benen. Vingers gaan door de poort van het genot en verkennen mijn doos. Haar duim masseert het knobbeltje. Ze vingert zo waanzinnig lekker dat ik in een mum van tijd in hogere sferen ben. Hijgend sta ik te trillen op mijn benen. De wereld begint te tollen. Naar adem happend spoor ik haar aan; “sneller…sneller… duw je vingers dieper in mijn doos.” We kijken elkaar aan en ik geef een kus heet door de passie en onstuimig om haar te overtuigen dat ze de vingers echt sneller over mijn klitje moet bewegen. Vechtend voor adem kijk ik naar haar verhitte gezicht en die prachtige gloeiende ogen.

De bureaurand pak ik stevig vast en ik zet mijzelf schrap voor het aanstormende orgasme, maar ze trekt de vingers terug en laat me hangen aan de rand van afgrond. Ze drukt haar lippen op die van mij en smoort de litanie subiet. We beginnen elkaar te tongzoenen alsof ons leven ervan af hangt. Naar adem happend stoppen we. Heel even kijken we elkaar aan, maar dan kust ze mijn hals en streelt de borsten. De lippen vangen de tepel. Ze streelt de tepel liefkozend met haar tong. De vingers strelen de buik en dansen om de navel. Ze verandert mij in een vloeibare kolkende massa van rauwe lust en intens geil genot die heel dicht tegen het kookpunt aanzit. Zachtjes bijt ze in de tepel. De kolkende massa begint te borrelen en een zacht geluid ontsnapt.

De kusjes laten een heet spoor achter op mijn buik. Ze duwt mij half op het bureau en duikt tussen de benen. Ze snuift de geur van mijn seks op en streelt met de tong de opgezwollen lipjes. De vloeistof begint bijna te koken. Telkens als de tong over het klitje gaat spannen de bekkenbodemspieren zich krachtig samen waardoor het lijf lichtjes schokt. “Shit, shit, dit is zo lekker”; fluister ik zachtjes. Dobberend in die borrelende hete oersoep sublimeert die oerkracht tot iets moois. Ze glimlacht en streelt nauwelijks voelbaar met de vingertoppen de borst. De vloeistof begint hevig te borrelen en te schuimen. Tussen de vingers rolt ze de tepel. Vingers bewegen met korte halen in mijn doos. De lippen vangen het knobbeltje als het bokkend vlucht voor die tong, die mij helemaal gek maakt. De tong danst om het knobbeltje. De druk in mijn onderbuik loopt op en het lijf begint heftig te trillen door de spanning. “Ik kom klaar”; fluister ik hijgend als ik mijzelf schrap zet op wat zo meteen gaat komen. Voor haar is het een signaal om nu de andere plekjes aandacht te geven. De tong laat het knobbeltje links liggen en likt het vocht gulzig op dat uit mijn doos vloeit. Terwijl ze het vocht oplikt kijkt de plaaggeest me aan met een blik die de rillingen over mijn rug laten lopen. Ze duwt de tong diep in mijn doos. Het hoofd gooi ik in een reflex naar achteren als een schokgolf door het lijf dendert. Ze krast met haar nagels over de billen. De vingers vinden het achterdeurtje dat pulseert in het ritme van de hevig bubbelende massa.

De hitte is zo intens dat de zweetdruppels over mijn lijf rollen. Ze stopt en kijkt. Ze ziet dat ik roezig en kwetsbaar ben. Ze likt de zweetdruppels op die tussen de borsten rollen en trekt heel gemeen en hard aan mijn tepels. Ze heeft al ontdekt dat ik het heel erg lekker vind. Het lijf verkrampt heftig als ze de tepels stevig onder handen neemt. Alles begint te trillen. ‘Ahh.., dit is zooo lekker…’; fluister ik als de ogen worden gesloten om lekker te genieten. De vingers zijn weg. “Nee, niet stoppen! Please…”; smeek ik hijgend. Ze drukt haar lippen op de van mij, de kus is waanzinnig lekker, maar het is niet wat ik wil.

Ze kijkt tevreden en geniet van haar verovering. Ze duikt tussen de benen en zuigt zich vast. Haar tong danst in de maat van het pulserende klitje. Opeens raast schokgolf door het lijf en verkrampt mijn lijf zo heftig dat het dat haar hoofd als een citroen in een pers is ingeklemd. De wereld tolt en vervaagt langzaam. Gelukkig komt net op tijd het moment van ontspanning en ik hap bijna panisch naar adem. Vingers dringen binnen in het intiemste. Langzaam verlies de controle over mijn lijf dat trilt en schokt. Ze zuigt heel mijn knobbeltje in haar mond en plaagt het klitje met kleine likjes van de tong. Het lijf verkrampt opnieuw en zij zit gevangen tussen mijn benen. De kronkelende vingers in de doos en die tong die met het knopje vrolijk danst laten mij hangen aan de rand van de afgrond. De handen verstevigen de greep. Het lijf kronkelt en het hart bonst hevig. Opeens ontploft de kolkende en borrelende massa en ik donder de afgrond in. Een ijselijke schreeuw, lichtflitsen schieten voorbij terwijl ik val, het lijf schokt, vloeit en dan ben ik in de zevende hemel waar alles vredig is.

Langzaam kom ik weer bij mijn positieven en zie dat haar gezicht nat is. Ze glundert en duwt de tong resoluut in mijn doos. De vingers vangen het knobbeltje. Ze knijpt heel zachtjes in het knobbeltje. Het gevoel is nieuw voor mij en behoorlijk intens. Ze laat los en dan herhaalt het spel zich. Sneller… steeds sneller herhaalt ze het. Alles begint heftig te borrelen en dan kiept ze mij resoluut weer de afgrond in. Gillend klauw ik om mij heen voor houvast, maar ik blijf vallen en spat uiteen in miljoenen deeltjes fonkelend geluk.

Als ik weer bij mijn positieven kom zit mijn plaaggeest nog tussen de benen. Haar ogen glinsteren en ze kust de lipjes. Ze komt overeind en geeft een kusje op de lippen en ik proef mijzelf. Ze zit helemaal onder het sap, omdat ze van mij de volle lading gekregen, maar het kan haar niet deren. Ze streelt mijn wang en dan loopt ze de kamer uit. Langzaam krijg ik weer controle over mijn lijf. Met moeite krabbel ik overeind en kruip weer onder de douche om mijzelf weer op te frissen.

Als ik onder de douche vandaan kom ontdek ik de rode roos en het kattenbelletje op het kussen. “Vanavond om zes uur wacht ik op je in de hotel lobby. Liefs, Teresa Mora.” Het is tijd om te shoppen en dat leuke jurkje voor vanavond te kopen.

Beoordeel dit verhaal

7 Reacties

  1. Asha 23 jul 2016
  2. Jouk 30 jul 2016
  3. Liesbeth 29 aug 2016
  4. Eldert 31 aug 2016
  5. Arjen 10 jan 2017
  6. Dolf 30 jan 2017
  7. leo 04 jan 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *