— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

The Passion Game deel 1

Ik kom net uit de douche. Ik föhn en kam mijn lange bruine haren en loop naar mijn kledingkast. Ik ga gewoon een weekend weg met hem. Een heel weekend met hém.
Ik pak mijn koffer en gooi hem vol met mijn toilettas, wat sexy jurkjes en heel veel lingerie. Ik trek een zwart jurkje aan met een open rug. Ondergoed ‘vergeet’ ik. Dan krijg ik een appje. ‘Ben er over een half uur. Can’t wait to see you’. Ik loop met mijn koffer naar beneden. Ik trek een fles wijn open en ga in de tuin op de schommelstoel zitten. Het schemert, maar het is nog steeds warm. Ik steek een sigaret op en zo blijf ik een tijdje zitten, zippend aan mijn glas Chardonnay.
Intussen zijn er al twintig minuten voorbij en ik loop naar de spiegel waar ik snel mijn ogen opmaak. Dan trek ik mijn lichtroze Louboutins uit de kast. Ik hoor hem toeteren. Mijn koffer mee slepend loop ik naar buiten. Hij stapt net uit. Hij pakt de koffer uit mijn handen en zet hem neer. Hij kijkt me diep in mijn ogen en pakt mijn billen vast. ‘Wat zie je er toch weer heerlijk uit’ zegt hij. Ik kijk hem veelbetekenend aan en stap in. Nadat hij de koffer achterin heeft gegooid stapt hij ook in. We zijn al een tijdje aan het rijden voordat hij iets zegt. ‘Game. Ik noem een woord en dan moet jij raden waar we heen gaan: Zuid.’ Ik kijk hem vragend aan. ‘Uh… Limburg?’ zeg ik. ‘Specifieker, Maastricht? Ja, reageert hij. Ik kijk hem aan. ‘En wat gaan we doen in Maastricht?’ vraag ik. ‘We gaan eerst wat eten zo dadelijk. Morgen is een verrassing. En zondag gaan we de hele dag films kijken in bed lijkt me, antwoordt hij veelbetekenend. Inmiddels rijden we de parkeergarage van het hotel in. We lopen naar de receptie en de gehele tijd houdt hij mijn hand vast. Na het inchecken nemen we plaats in het restaurant. Aandachtig bekijken we de menukaart. ‘Wat wil jij Kay?’ vraagt hij. ‘Ehm, ik wil vooraf de aspergesoep en als hoofdgerecht de zalm en een glas rosé alsjeblieft’ zeg ik. Hij roept een serveerster. ‘Mag ik twee keer de aspergesoep, de zalm voor mijn mooie dame en voor mij de varkenshaas. En een fles goede rosé.’ Mijn mooie dame? Well he’s pretty confident… Ik doe net alsof ik het niet heb gehoord. Onze relatie, of hoe je het ook wilt noemen, is vreselijk ingewikkeld. We houden allebei van spelletjes. Onze seksuele aantrekkingskracht is onmisbaar. Maar we zijn ook allebei ontzettend verknipt. Hij is niet de man waar ik voor zou moeten vallen. We kunnen gewoon niet bij elkaar uit de buurt blijven. Ik houd kennelijk van de bad guys.
Tijdens het eten hangt er een gespannen sfeer. Ik probeer naar mijn bord te blijven kijken maar ik voel zijn ogen over mijn lijf gaan. Ik voel me ongemakkelijk. Het is gewoon weer een van zijn spelletjes… Ik besluit mijn eigen spelletje te spelen. Met mijn vinger veeg ik een beetje saus van mijn bord. Ik kijk hem aan met grote puppy-ogen en lik de saus van mijn vinger. Daarna lik ik langzaam de saus van mijn lippen. ‘Je weet dat je gevaarlijk bezig bent nu’ zegt hij en ik zie de verlangende en toch getergde blik in zijn ogen. Gevaarlijk? Dat zou het pas zijn als ik zou zeggen dat ik geen slipje draag. En dat dat nu wel handig was geweest. Die vochtigheid toch, zeg ik triomfantelijk. Hij kijkt me boos aan, drinkt zijn glas in één teug leeg en staat op. Hij trekt me mee naar de gang en drukt op het liftknopje. Hij heeft mijn arm nog steeds vast en trekt me in de lift. Hij drukt op het knopje van het penthouse en duwt me tegen de wand. Zijn hand verdwijnt onder mijn jurkje en hij duwt prompt twee vingers in me. Hij kijkt me strak aan. Zijn gezicht is dicht de mijne. Dan zoent hij me. Vol rauwe woede. Zijn andere hand grijpt me in mijn billen. De lift is boven en hij trekt me mee, doet de deur open en sleurt me naar de slaapkamer. Hij trekt mijn jurkje over mijn hoofd en duwt me hardhandig op bed. Hij duwt mijn benen uit elkaar en begint eerst zachtjes aan mijn clit te zuigen en daarna te bijten. Ik kreun en zeg ‘neuk me.’ Met één beweging stoot hij in me. Ik voel zijn adem in mijn gezicht. Ik kijk hem aan en kreun. ‘Omdraaien’ beveelt hij. Ik draai om. Hij neemt me van achter. Ik hoor aan zijn versnellende ademhaling dat hij klaarkomt. Hij spuit over mijn billen en dan kom ik ook. In een moment van extase voel ik me veilig. Dan ontwaak ik uit de roes en zie dat hij naar me kijkt. Hij zoent me. Niet hard en rauw; gepassioneerd…

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *