— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vrijdagavond (deel 1)

Vrijdagavond, 18:00 uur. Na een lange werkdag is het moment eindelijk gekomen, het tijdstip dat jij langskomt. Al de hele dag heb jij door mijn gedachten gespookt. Ieder moment heb ik de seconden afgeteld en op mijn telefoon gekeken. Je bent om 14:00 geland en naar je hotel gereden. Na een jaar uit elkaar te zijn geweest hebben we eindelijk de tijd gevonden met elkaar af te spreken. En daar heb ik goed de tijd voor genomen, daar hebben wij samen de tijd voor gemaakt. Een jaar geleden ontmoeten we elkaar op de wijnboerderij van je ouders waar ik vier maanden in dienst ben geweest onder het mom ‘buitenlandse stage’. Al bij ons eerste oogcontact hebben we elkaar iets te lang aangekeken. Jouw flirterige ogen en goedgetrainde lichaam kon ik uren volgen als je stond te werken tussen de wijnranken. Natuurlijk had je al snel door dat ik watertandend naar je lichaam stond te kijken en al snel vulden de rest van mijn dagen zich met plagerige aanrakingen en flirterige opmerkingen. Die ene avond, vlak voor mijn vertrek, vonden onze lippen elkaar in de wijnkelder tussen het geurende hout. Verliefd zag ik het eerste appje in mijn beeldscherm, ‘hey, hoe is het daar thuis?’. Sindsdien is ons appcontact niet meer gestopt. De onschuldige ‘hoe was je dag’ maakte al gauw plaats voor foto’s, gevolgd door spannendere teksten, filmpjes, en zo maar door. Af en toe gaf jij mij opdrachten waarbij ik de meest sexy lingerie van leer kocht en voor jou poseerde voor de camera. Jouw goedkeurende reviews en passende feedback hebben mij steeds een stukje verder gedreven om de lingerie keer op keer te overtreffen. En ook vanavond heb ik iets spannends voor je klaarliggen, passend bij jouw feedback, aansluitend op onze wildste fantasie..

Voor het douchen heb ik het nieuwe setje klaar gelegd op bed. De zijden tas met de sierende letter V wacht vol spanning om uitgepakt te worden. Ik open de touwen aan de bovenkant en laat de kamer vullen met de zoet branderige geur van leer. Mijn handen glijden langs het zijde en vinden de eerste leren teugels van mijn nieuwe leren lingerie. Ik haal de lingerie eruit en voel met mijn vingers het nieuwe leer aan. Het voelt zacht, een rilling van spanning glijdt over mijn lichaam. Ik kan niet wachten om het aan te trekken! Met voorbedachten rade sluit ik de leren teugels om mijn lichaam een bevestig de riempjes. Het leer voelt heerlijk aan; zacht, stevig en toch heel vertrouwd. Ik steek mijn haar op in een staart en bekijk mijn naakte lichaam in de lange spiegel van de kast. Bewonderend laat ik mijn ogen langs mijn lichaam glijden, het leer omarmt mijn rondingen, zoals het design het heeft bedoeld en ook mijn borsten lijken net iets groter dan normaal. Het is perfect maar wat zou jij ervan vinden?

Als ik net mijn jurkje aan heb gedaan hoor ik de bel gaan van mijn appartement. Een kriebelend gevoel bekruipt mijn onderbuik, je bent er! Ik haast me snel naar beneden, kijk nog even in de spiegel op de gang en schik mijn jurkje op de juiste plekken voor ik de deur klink naar beneden zwaai. ‘Hey jij’, begroet met je vriendelijke glimlach. ‘Hey’, stamel ik verlegen maar enthousiast uit. Het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan; Jouw bruinen ogen glazen nog net als toen, je lichaam lang en gespierd. Je handen groot en mannelijk.. en je geur… Je sluit me in jouw gespierde armen en snuif je heerlijke geur opnieuw op zoals ik voor het laatst heb gedaan in de wijnkelder. Het beseffen dat jij hier bent zinkt steeds een stukje dieper, ik heb je gemist. Als we de woonkamer binnen lopen en gesetteld zijn met een heerlijk glas wijn vertel je enthousiast wat ik dat jaar heb gemist. Zowel de wijn als de gesprekken vloeien rijkelijk. Af en toe kan ik het niet laten hongerig naar je lippen te kijken en mijn ogen over jouw lichaam te laten glijden. Ook aan jou merk ik dat de zenuwen langzaam gaan liggen en af en toe leg je je hand op mijn bovenbeen. De spanning is duidelijk voelbaar, maar beide houden we de ‘eerste stap’ nog even af. Flirterige opmerkingen gaan over en weer, we lachen en komen steeds een stukje dichter bij elkaar zitten. ‘Nog maar een wijntje?’, zeg je wanneer je ziet dat de eerste fles de bodem heeft bereikt. ‘Ik heb een heerlijke wijn meegenomen van de boerderij’. Ik knik bevestigend wanneer je wegloopt naar de keuken. Als je uit het zicht bent, laat ik mijn hand over mijn jurkje glijden, zal je door hebben dat ik onder mijn jurkje deze nieuwe lingerie draag? Ik voel het leer zich verstevigen als ik mijn borst naar voren strek. De leren riempjes groeven lichte striemen in mijn huid, ik voel de druk langzaam veranderen in zoete pijn als ik de teugels dieper in mijn huid laat strekken. Het voelt heerlijk, lekkerder dan ik in eerste instantie had gedacht. De combinatie van de spanning in de kamer, de wijn en de leren lingerie op mijn lichaam laat mijn gedachten afdwalen. Gedachten flitsen voorbij; Al die keren dat ik jouw lichaam bewonderde tussen de wijnranken. Jouw glanzende gespierde lichaam, nat van het zweet, hoe jouw spieren zich aanspannen en jouw sterke armen moeiteloos de zware wijnkisten optilden. Hoe vaak heb ik gefantaseerd over jouw handen strelend langs mijn lichaam, je lippen op mijn schaamheuvel verkennend richting mijn harde klit. Je lippen rond mijn harde tepel. De gedachten doen wat met me, de spanning in mijn onderbuik krult op en ik voel dat ik nat word. Ik kan niet langer wachten, het wordt tijd voor de eerste stap.

Vanuit de keuken hoor ik jouw grote voetstappen al pratend de keuken uit lopen. Je verstijft even als je in mijn vurige ogen kijkt. Alsof je mijn gedachten kunt lezen, neem je braaf plaats naast mij op de bank en zet beide wijnglazen op de tafel. Zonder oogcontact te verliezen zwaai ik soepel een been over je heen en neem plaats op je schoot. Ik zie je kleur ogen veranderen als ik wat verlegen terugdeins van mijn plan. ‘Toe dan..’, glimlach je me juichend toe. Voor ik me kan bedenken kus ik je teder, ik voel je grote handen op mijn billen sluiten als onze tongen elkaar halverwege vinden. Een golf van kriebels stijgt op in mijn buik, dit is waar ik op heb gewacht. Gepassioneerd en begerig gaan je handen over mijn lichaam, je smaakt zo zoet dat ik geen genoeg kan krijgen van jouw lippen. Ik kus en bijt zachtjes jouw onderlip telkens als ik de kans krijg. Je hebt me al die maanden zo gek gemaakt dat mijn lichaam smelt onder elke aanraking en streling die je me geeft. Langzaam wieg ik mijn heupen heen en weer. Mijn billen masseren jouw schoot en ik voel dat jouw lid steeds harder wordt. Je vingers glijden langs de leren teugels rond mijn billen. Enthousiast kijk je op en zoeken jouw vragende ogen die van mij. ‘Heb je…?’, hoor ik je vragen. Ik knik iets verlegen en stap van je schoot af. ‘Pak maar uit’, commandeer ik. Je komt voor me staan en haalt met een soepele beweging de bandjes van mijn jurkje los. De katoenen stof glijdt van mijn lichaam af op de grond. Twee donkere ogen nemen elk detail op van mijn lichaam. Ik weet dat ik een deel van jouw fantasie heb vervuld en wacht gespannen je reactie af. ‘Wauw’, hoor ik je grommen, ‘voor mij?’. Ik knik en bijt plagend op mijn onderlip. Je voetstappen versnellen zich in mijn richting en zonder iets te zeggen zoen je me gepassioneerd. Je handen zijn overal op mijn lichaam, ze strelen alle leren bandjes die ze tegenkomen. Je gromt me geil toe en ik merk dat mijn nieuwe leren lingerie jou ontzettend warm heeft gemaakt. Naar deze goedkeuring heb ik gezocht, nu ik jouw goedkeuring heb kan ik me volledig overgeven aan het gevoel. Het is tijd om de rest van onze fantasie werkelijk te laten worden.

Alice.

Wordt vervolgd.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *