— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Afspraakje

We chatten al een hele tijd en wisselen ook regelmatig sexy foto’s uit zonder dat het heel expliciet wordt. Zo blijven we beide benieuwd. We vinden het leuk elkaar uit te dagen, we vertellen elkaar onze fantasieën en ervaringen en bedenken hoe het zou zijn stomende seks met elkaar te hebben. Zo kwamen we op het onderwerp, wat onze spannendste seks beleving is geweest om vervolgens te bedenken wat we zouden kunnen doen om dit te overtreffen. Je hebt een heel gewaagd plannetje bedacht en met mij afgesproken om seks te hebben waar we betrapt kunnen worden. Niet op een heel publieke plek, maar in een kledingwinkel. Het is de kledingwinkel waar je twee weken eerder een sexy zomerjurkje hebt gekocht. Je hebt besloten om hetzelfde jurkje aan te doen met een stringetje eronder. De gladde stof van het jurkje streelt nu je billen tijdens het lopen in het zomerzonnetje en geeft je kriebels in je buik. Je voelt je vrouwelijk, sexy en geil.

Als je de winkel binnenstapt zie je direct de knappe dame die je de vorige keer zo goed geholpen heeft met het uitzoeken van het jurkje. Ze haalde je over om buiten je comfort zone te gaan en een veel korter jurkje te kopen als dat je zelf zou hebben gekozen. Maar wat is het stil in de winkel. Hier had je niet op gerekend. Anders is het hier altijd gezellig druk. De verkoopster komt daarom direct naar je toe gelopen en vraagt hoe het jurkje bevalt. En met een knipoog, kan je nog over straat zonder dat alle mannen hun hoofd omdraaien? Je zegt dat je heel blij bent met het jurkje en dat je er graag nog een setje sexy lingerie bij wil uitzoeken. De dame krijgt aanstekelijke pretoogjes en vindt het duidelijk een uitdaging om eens flink haar best voor je te doen. Ze neemt je mee naar de achterkant van de zaak waar de lingerie te vinden is. “Wat zoek je”, vraagt ze, “iets met extra bandjes, met kant, een string, een open kruis, hoge taille?” Maar ze wacht niet op antwoord, scant professioneel je maten en duikt vervolgens in de kledingrekken om met allerlei sexy setjes te voorschijn te komen. Vanuit een ooghoek zie je mij de zaak binnenlopen, tussen de herenkleding kijken, iets meenemen en langs jou en de verkoopster naar de pashokjes lopen. “Zo”,  zegt de verkoopster, “als hier niets tussen zit waarmee je de hormonen van je hunk op hol weet te brengen, weet ik het niet meer”. Je pakt de setjes aan en ziet, tot je opluchting, nu meer klanten de zaak binnenlopen. “Nou hier kan ik wel even mee vooruit”, zeg je. Ik ga eens snel passen. Maar als je naar de kleedhokjes loopt volgt de verkoopster. “Ik wil even zien of ik jouw maten goed heb ingeschat”, zegt ze. Je trekt het gordijn dicht en in het pashokje doe je snel je jurkje en kiest als eerste een Braziliaanse slip aan die je billen half bedekken met een bijpassende bh, die perfect om je borsten aansluit. “Wow”, zegt de verkoopster als je haar even het resultaat laat zien. “Echt heel sexy”. Waarna ze met haar handen de lijnen van de bh en het slipje volgt om zich nogmaals van de perfecte pasvorm te overtuigen. Er trekt een warme gloed van opwinding door je lijf. “Ik laat je nu maar even alleen en ga de andere klanten even helpen”, zegt ze met een knipoog.

Zodra de verkoopster weg is glip ik snel jouw kleedhokje binnen. Met een geile hongerige blik neem ik je op van top tot teen. Ik pak je vast bij je heupen en geef je een vurige kus op je mond. “Wat ben je lekker Anja in deze lingerie”, fluister ik in je oor. Zelf vind je de situatie ook reuze spannend en heb je al een tijd uitgekeken naar een potje opwindende seks. Je voelt je hele lichaam reageren als mijn handen je billen strelen langs het randje van de slip gaan om ze vervolgens stevig vast te pakken en te kneden. De gedachte dat we hier zomaar betrapt zouden kunnen worden doet je trillen op je benen, je wordt helemaal warm. Als ik je omdraai zet je je handen tegen de achterwand en duw je je billen naar achter tegen mijn kruis en voelt dat ik ook opgewonden bent. Ik masseer je borsten en wrijf tussen duim en wijsvinger je tepels stijf. Ik geniet van het uitzicht. Je kutje is inmiddels kletsnat geworden. Het slipje is daardoor ook vochtig geworden en je realiseert je dat je dit slipje straks onmogelijk aan de verkoopster terug kan geven.

Ik maak de sluiting van de bh los en laat hem vallen. Je staat nu alleen in het slipje in het kleedhokje terwijl ik nog al mijn kleding aan hebt. Dat kan natuurlijk niet, beslis je. Je draait je om en laat je op een in hoogte verstelbaar krukje zakken. Resoluut trek je de riem van mijn broek los, daarna de knoop van de broekrand en gulp en met een ruk liggen vervolgens mijn broek en boxer op mijn enkels. Zelf trek ik mijn shirt over mijn hoofd uit en sta nu naakt voor je. Met een vinger streel je nu heel langzaam van mijn ballen langs de schacht van mijn penis naar mijn eikel. “Zo meneertje dus jij wil zo graag stout doen?”, zeg je. De streling komt zo binnen dat ik al mijn spieren moet aanspannen. Mijn erectie wordt nog harder en kan tot jouw genoegen een kreun niet onderdrukken. “Zo geile bok zal ik jou eens lekker laten klaarkomen?”, zegt Anja. Nu moet ik steun zoeken aan de zijkanten van het hokje als je mijn ballen streelt en mijn eikel in je mond neemt, afzuigt en likt. Ik kan alleen naar adem happen en zacht je naam kreunen. “Oooh Anja wat ben je goed.” Ik kan niet meer stil staan en beweeg mijn heupen heen en weer. Je gooit alles in de strijd en weet in no time mijn lust op te wekken en komt een orgasme als een sneltrein aanstormen. Als je door hebt dat ik bijna ga komen stop je snel.

“Zo nu jouw beurt”, zegt Anja. “Ga maar zitten en laat maar zien hoe behendig je tong is”. Ik ga op het krukje zitten en stel de hoogte zo in dat ik probleemloos mijn tong over haar kutlipjes kan laten gaan. Je hebt je benen gespreid en het slipje opzij gedaan. Met het puntje van mijn tong ga ik langzaam tussen je lipjes door. Een lange diepe zucht komt over je lippen. Ik streel met mijn handen je billen, liezen en dijen en lik het vocht van je lippen als een smeltend ijsje. “Ja ga door”, kreun je, “dit is zooooo lekker”. Inmiddels vind ik ook je gezwollen klitje en speel er met mijn tong mee. Ik zuig er zachtjes op en streel met mijn vingers langs je lipjes. Je drukt met je handen achter op mijn hoofd, mijn mond stevig op je kut. Ineens horen we een paar jonge meiden druk kletsend en giechelend naar de kleedhokjes lopen. We schrikken en ik stop met beffen. Maar je vindt het zo spannend en geil dat je wil dat ik doorga. Je fluistert “laat me komen”. Heel lui ga ik je weer likken en zorg ervoor dat je orgasme voorlopig nog even wordt uitgesteld. Dit terwijl de meisjes het kleedhokje ernaast in gebruik nemen.

Ineens blijkt ook de verkoopster bij ons kleedhokje te staan om polshoogte te nemen en vraagt aan jou of het lukt met passen en of je al een keuze kan maken. Dit is mijn kans om het jou heel moeilijk te maken. Ik vinger je kletsnatte kutje en met korte likjes stimuleer ik je klitje. In korte antwoorden geef je met een zo vast mogelijke stem aan dat het lukt, de maten goed zijn en je er nog niet uit bent. “Moet ik nog even meekijken?” vraagt de verkoopster “ik ben zo benieuwd”. Je schrikt, en door de spanning krijg je het enorm warm en het geil loopt langs mijn vingers. Zo nonchalant mogelijk, maar met een hijgerige stem antwoordt je: “nee dat dat niet nodig”. Ik ga onverstoorbaar door en zuig nu aan je klitje. Dit wordt met afstand jouw aller geilste ervaring denk ik. “De setjes maken je vast onweerstaanbaar, waar gaat je voorkeur naar uit?”, zegt de verkoopster, die maar geen aanstalten maakt om weg te lopen. Je perst je lippen op elkaar en spant je spieren aan en moet alle moeite doen om niet luid kreunend klaar te komen. “Ik vind de kanten setjes het mooist”, zeg je. “Moet ik alvast iets meenemen of omruilen” vraagt de verkoopster. Ik hou je heupen stevig vast, zodat er geen ontkomen is aan mijn tong, die je nu helemaal gek maakt. Hierdoor valt er eerst een stilte waarbij je bekken kantelt en vervolgens ongecontroleerd blijft bewegen, om vervolgens iets te nadrukkelijk “neeee” uit te roepen, terwijl je schokkend klaar komt.

Als de verkoopster eindelijk wegloopt duw je mijn hoofd van je af. “Wat een rotzak ben je”, zeg je, “maar je meent er niets van zie ik in je ogen. “Ik wil je lul nog diep in me, geile bok”, fluister je in mijn oor. Dat vind ik een heel goed idee. Bij mij moet de opgebouwde druk eraf. Ik zet de kruk wat hoger, zodat je gemakkelijk je kutje over mijn harde paal kan laten zakken. Moeiteloos glij je over mijn hard gezwollen pik. Ik pak stevig je billen vast terwijl je langzaam maar dwingend mijn pik berijdt. Beide gaan we steeds zwaarder ademen en werken we toe naar een nieuw hoogtepunt. Door aanhoudend mijn lul te stimuleren met je soepele heup bewegingen is er geen weg meer terug. Ik wil klaarkomen in je heerlijke kut. Met een dierlijke drift gaat het harder en sneller. Ik voel mijn orgasme opkomen en wrijf met mijn vingers nog even stevig over je klitje zodat we samen met een ongecontroleerde kreun klaarkomen.

Pas nu realiseer ik mij ineens dat de giechelende meisjes naast ons stil zijn gevallen. Zijn ze weggegaan of waren ze ademloos aan het luisteren? Misschien waren ze elkaar wel op ons ritme van ons gehijg aan het vingeren? Snel kleden we ons weer aan en met een paar tissues wissen we de duidelijkste sporen van onze daad uit. Ik sluip het hokje uit en hang de kleding die ik had meegenomen terug in de rekken. Jij zoekt nog even een tweede setje uit waarmee je naar de kassa loopt. “Ik neem dit setje”, zeg je tegen de verkoopster, “en het Braziliaanse setje hou ik gewoon aan”. “O…..”, zegt de verkoopster, “is het slipje zo nat geworden?” Je krijgt het bloedheet en kleurt over je hele lichaam als een tienermeisje en weet niet meer wat te zeggen. “Voortaan wel iets zachter doen hoor”, zegt de verkoopster met weer die pretoogjes. “Zelf ben ik ook zo geil dat ik nu ook met een nat slipje rond rondloop”. “Laat maar weten als jullie een triootje plannen”, zegt ze met een knipoog en stopt een kaartje met haar telefoonnummer in het tasje bij het tweede setje.

Boy

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Morna 21 mrt 2024
  2. B 21 mrt 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *