— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Speeltje in de Spotlight: Snail Vibe Gizi (met kortingscode en testers gezocht)

De rabbitvibrator is alom bekend en geliefd, maar een vibrator in de vorm van een slak? Daar had je wellicht nog niet eerder van gehoord. Daarom stellen Willie en Shespot je graag voor aan de Snail Vibe Gizi, het kleine (en knappe!) zusje van de Award winnende Snail Vibe Original. De Gizi is een toegankelijkere, maar minstens zo effectieve versie van haar voorganger. Het slakontwerp met unieke Slide-‘n-Roll-techniek belooft doeltreffende dubbele stimulatie voor vagina’s en vulva’s in al hun soorten en maten. Als dat geen plekje in de spotlight verdient…

Over Snail Vibe

Snail Vibe Gizi

Het verhaal achter het merk Snail Vibe is het waard om te vertellen voordat we verder in de Gizi duiken. De oprichter ontwierp de eerste Snail Vibe zelf én voor zichzelf, met als uiteindelijk doel seksueel genot voor iedere vrouw toegankelijk te maken. Ze wist: de clitoris is het enige lichaamsdeel waarvan genot the one and only functie is. Met in gedachten dat 75% van de vulvabezitters clitorale stimulatie nodig heeft om een orgasme te bereiken, moest het een speeltje worden dat constante clitorisstimulatie biedt, ongeacht de hoek en diepte van een inbrengbaar gedeelte dat penetratie nabootst. De eerste Snail Vibe deed precies dat, werd een succes en won zelfs een award voor zijn innovatieve ontwerp. Dan kún je zeggen: ‘Missie geslaagd.’ Maar hij bleek vooral geschikt voor (en geliefd door) meer ervaren speeltjesgebruikers. De Gizi is daarop het beginnersvriendelijke antwoord.

Gizi’s special talent

De Snail Vibe Gizi dankt zijn naam aan hoe easy het is om je g-spot ermee te stimuleren. Het flexibele, uitrolbare design helpt je makkelijk de ideale hoek en diepte voor jouw lichaam te vinden. Rol je hem volledig uit, dan kun je er zelfs je a-spot mee stimuleren. En dankzij de slimme Slide-‘n-Roll-techniek blijft de ronde kop met ribbels ondertussen altijd perfect op je clitoris gepositioneerd. Eenmaal in de juiste positie kun je ‘m zelfs zonder handen gebruiken!

Ook goed om te weten: de Gizi heeft twee fluisterstille, maar krachtige motoren, waarmee je beide uiteinden apart kunt bedienen. Handig als de dubbele stimulatie je even te intens wordt of je je orgasme op wilt bouwen. Hierbij kun je kiezen uit 5 vibratie-intensiteiten en 5 patronen. De vibrator is bovendien volledig waterdicht en gemaakt van zijdezacht, lichaamsveilig siliconenmateriaal.

Je zou kortweg kunnen zeggen dat de Gizi het genot van een full-size rabbitvibrator biedt, maar dan in het compactere jasje van een slak. Wat ons betreft een ideaal speeltje voor beginners, maar ook zeker een leuke, handige en gebruiksvriendelijke optie voor iedereen die op zoek is naar gemak, comfort en genot ineen.

G-spot & a-spot

Snail Vibe Gizi

Mocht je twijfelen of g-spotstimulatie iets voor jou is, dan ben je niet de enige. De g-spot heeft het imago van een soort mythische genotsspot: er is lang getwijfeld over het bestaan ervan. Waar de één stimulatie van dit plekje hemels vindt en op die manier kan klaarkomen, gelooft de ander er niet in omdat het weinig tot niets doet. Zie hier: verdeeldheid, onduidelijkheid en dus mysterie.

Inmiddels weten we hoe het zit: de g-spot is een sponzig, geribbeld plekje op ongeveer 3 cm diep in de vagina, aan de kant van de buikwand. Via de g-spot kun je een ‘verstopt’ deel van de clitoris voelen, het is alleen maar net hoe gevoelig deze plek bij jou is. Feit is dus wel dat-ie bestaat én dat stimulatie ervan absoluut tot (intense!) orgasmes kan leiden. Helemaal gecombineerd met een clitoraal orgasme. Snap je meteen waarom ze bij Snail Vibe zo veel belang hechten aan de perfecte vorm voor dubbele stimulatie.

Minder bekend dan de g-spot, maar zeker niet minder lekker, is de a-spot. Dit plekje zit nog zo’n 2 cm dieper in de vagina. De naam van deze genotspot staat voor ‘anterior fornix erogenous zone’. Dit plekje bevindt zich in het gebied tussen de blaas en de baarmoeder. Als je de Gizi helemaal uitrolt, kun je ook deze spot stimuleren terwijl de clitorisstimulator keurig op z’n plek blijft.

Snail Vibe Gizi formaat

Zelf gratis Gizi uitproberen?
Zelf ervaren waarom Willie en Shespot deze Snail Vibe Gizi in de spotlight zetten en (anoniem) je ervaring delen? Stuur een mailtje met je adresgegevens naar onze redactie – [email protected] – met als onderwerp ‘Snail Vibe Gizi, en benoem kort waarom je dit speeltje wil testen. Wie weet kiezen wij jou dan uit om namens Shespot te reviewen!

Of bestel de Snail Vibe Gizi nu met 10% korting bij Willie.nl met de code: SHESPOT10GIZ. Geldig tot 25 april 2024.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *