— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

REVIEW: Spotlightspeeltje Snail Vibe Gizi vibrator

Iedere maand zetten Shespot en Willie een seksspeeltje in de spotlight en geven we Shespot-lezeressen de kans om deze toy te testen en (anoniem) te reviewen. Deze maand delen onze testers L en M hun bevindingen over de Snail Vibe Gizi.

Look & Feel

L: “Mooie, neutrale verpakking, zowel de buitenkant als de binnenkant. De Gizi zit keurig opgeborgen, net als de oplader. Bij het openen valt me een sterk chemische geur op. Na een aantal keer schoonmaken wordt dit wel minder, maar is het nog niet weg. Best wel storend. De vibrator is gemaakt van medische graad siliconen, dus dat lijkt me in ieder geval veilig. Verder zier hij er mooi uit, voelt hij zacht aan en is hij super flexibel. Ik heb hem in een fijn blauw kleurtje.”

Snail vibe gizi

M: “De toy is mooi verpakt in een luxe reisetui, zodat je hem netjes en discreet kunt opbergen en eventueel makkelijk kunt meenemen. De toy zelf voelt superzacht aan en is heel soepel.”

Prestaties

L: “Heftig! Daar moest ik serieus even van bijkomen…. Met een brede grijns, dat dan weer wel.

Daarna nog een aantal keer mee kunnen spelen met veel plezier. Klaarkomen lukt zonder problemen en is intens. Dankzij de flexibiliteit en afzonderlijk te bedienen trilmotoren, zijn er veel variaties mogelijk. Zowel qua vibraties als welk onderdeel je waar gebruikt – bij jezelf of je partner laat ik verder aan je eigen verbeelding over. Smaakt zeker naar meer!”

M: “Ik moest even uitvinden hoe de twee verschillende functies werken. Het ‘huisje van de slak’ is om je clitoris te stimuleren en deze werkt heel fijn. Binnen no-time voel ik al een orgasme opkomen. Dat belooft wat! Het flexibele deel is voor je g-spot. Dat blijkt wat lastiger te gaan. In de omschrijving staat dat je de toy zelfs handsfree kunt gebruiken, maar dat gaat me nog niet zo gemakkelijk af. Voordeel is wel dat je de intensiteit en vibraties in kunt stellen, waardoor er altijd wel een standje is dat goed voelt.”

Gebruiksgemak

L: “De bediening is overzichtelijk en, pluspunt: hij is al opgeladen, dus je hoeft niet te wachten met uitproberen. Dat heb ik dan ook niet gedaan. De knopjes om de snelheid op te voeren hadden wat mij betreft iets verder richting het lange deel mogen zitten; soms is het even zoeken, maar dat is misschien ook gewenning. Natuurlijk heb ik het opladen wel even getest en ook dat gaat vlot en makkelijk. Top. Nog een pré; hij is waterdicht, dus ook onder de douche en in bad te gebruiken én makkelijk schoon te maken.”

M: “De g-spotstimulatie en de toy handsfree gebruiken, gingen minder makkelijk dan ik had verwacht. Ook vind ik de bediening met twee knopjes naast elkaar om de vibratiefuncties per kant te bedienen niet altijd even handig als je de toy hebt ingebracht. Wel denk ik dat je overal een bepaalde handigheid in krijgt na ‘m een aantal keer gebruikt te hebben.”

Snail vibe gizi

Overall conclusie

L: “Ik zie veel mogelijkheden en heb zin om hem verder uit te proberen. Zeker een aanrader,  ook voor vrouwen die normaal moeilijk klaarkomen, denk ik. Maar begin dus maar met een rustig standje 😉.”

M: “Zeker wel een aanrader, maar ik ga nog even verder oefenen.”

Aantal sterren

L: ★★★★

M: ★★★★

Zelf Gizi uitproberen?

Ook benieuwd naar de Snail Vibe Gizi? Met de code SHESPOT10GIZ shop je ‘m nog tot en met 25 april met 10% korting bij Willie.nl!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *