— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Review: Spotlightspeeltje Womanizer Next

Iedere maand zetten Shespot en Willie een seksspeeltje in de spotlight en geven we Shespot-lezeressen de kans om deze toy te testen en (anoniem) te reviewen. Deze maand delen onze testers N. en K. hun bevindingen over de Womanizer Next luchtdrukvibrator.

Look & Feel

N: “Mijn enthousiasme begon al bij het zien van de doos, de verpakking voelt heel luxe aan. De teksten die ik erop las, maakten mij direct nieuwsgierig: ‘Stilste Womanizer, 3D Pleasure Air Technology, 14 intensiteitsniveaus, Climax Control…’ De vibrator zelf is best groot, maar ligt daarom wel stevig in de hand. Hij voelt inderdaad zo luxe als-ie oogt. Zacht ook. Verder zit er een doosje met accessoires bij: een usb-oplader, Quick Start Guide, extra opzetstukje en een leuke sticker met ‘#Imasturbate’. Goed dat er een extra opzetstukje bij zit, want every body is unique. Al met al een mooie, luxe eerste indruk.”

K: “De Womanizer Next komt in een mooie verpakking toe. Hij ziet er heel elegant uit en voelt zacht aan. Je kunt hem netjes opbergen in het zakje dat meegeleverd wordt.” 

Prestaties

N: “Mijn eerste ervaring met deze Womanizer Next is heel positief, ik kwam megasnel tot een hoogtepunt. Ik vond het heerlijk en ga ‘m zeker nog veel vaker gebruiken! Hij is zoals beloofd stil, wat ik fijn vind. Ik werd ook heel blij van de drie Climax-Controlmogelijkheden, waarmee je diepte van de luchtdrukgolven kunt aanpassen. Ik moest wel even wennen aan de autopilotfunctie. Ik ben liever zelf in control, maar dat is nog wel iets om verder uit te proberen.”

K: “De womanizer Next heeft heel veel verschillende standen. Dit maakt het een ideaal speeltje om als beginner te gebruiken. Ook de autopilotstand is heel handig. Zo kun je gewoon genieten terwijl de Womanizer zorgt voor een mooie opbouw. Het enige minpuntje vind ik dat de autopilot snel van stand verandert. Dat had voor mij wat trager mogen gaan. Verder staat er dat hij geluidloos is, maar je hoort het wel, vind ik. Persoonlijk vond ik dat echter niet storend.”

Gebruiksgemak

N: “Ik vond het in eerste instantie best even zoeken omdat er zoveel mogelijkheden zijn. Ik kreeg er zelfs een beetje keuzestress van! Normaal ben ik van het ‘aan en gaan’, maar met zo veel opties had ik de Quick Start Guide toch even nodig. Je switcht wel heel makkelijk tussen de intensiteitslevels en het is ook praktisch dat hij waterdicht is. Schoonmaken kan dus gewoon onder de kraan en hij kan zelfs mee onder de douche of in bad.”

K: “De Womanizer Next ligt prettig in de hand en je kunt gemakkelijk bij de knoppen terwijl je hem op z’n plek houdt. Ook wordt hij geleverd met twee verschillende opzetstukjes, zodat je zelf kunt uitzoeken welke het beste bij je past – fijn! Het is zowel leuk om dit speeltje alleen te gebruiken als met een partner, hoewel hij bij seks met een partner in sommige standjes in de weg kan zitten.”

Overall conclusie

N: “Hij is best prijzig, maar ik vind dat je er ook heel veel voor terug krijgt. Zeker een aanrader, ik ga hem aan vriendinnen aanbevelen!”

K: “Een fijn en gemakkelijk speeltje, zeker voor solo gebruik! Als je iets zoekt om tijdens seks met een partner te gebruiken, vind ik het misschien niet de handigste optie. Maar tijdens voorspel en in bepaalde standjes is het zeker een fijne aanvulling. Ik zou het ook aanraden als een eerste speeltje, want dankzij de vele standen en autopilotfunctie is het heel makkelijk om iets te vinden wat je fijn vindt.” 

Aantal sterren

N: ★★★★★
K: ★★★★

Zelf ook benieuwd? Dit is je laatste kans om de Womanizer Next met 10% korting te bestellen bij Willie.nl De code SHESPOT10NXT is nog geldig tot 21 maart.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *