— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Speeltje in de spotlight: Nude Luna wandvibrator

De luchtdrukvibrator mag de laatste jaren dan zijn uitgegroeid tot de populairste sextoy, de wandvibrator is al sinds jaar en dag de toverstaf onder de speeltjes. Je zou zelfs kunnen zeggen dat de wandvibrator symbool is komen te staan voor de sekspositieve feministische beweging in de 70’s en dat-ie de weg (per ongeluk!) heeft vrijgemaakt voor de rest. Hoog tijd om de wandvibrator (ook wel massagewand of wand massager) dus eens in de (she)spotlight te zetten.

Wandvibrator

Over de wandvibrator

De eerste wandvibrator werd zo’n 56 jaar geleden op de markt gebracht door het Japanse bedrijf Hitachi. Eigenlijk was dit apparaat bedoeld voor lichaamsmassages en het ontspannen van de spieren, maar al snel bleek hij ook héél geschikt voor andere dingen. Nadat deze Hitachi Magic Wand vervolgens ook nog in Sex and the City door Samantha als lieveling werd bestempeld, was het in één klap een wereldberoemd seksspeeltje. En nog steeds is het een van de bekendste en bestverkochte toys wereldwijd.

Inmiddels zijn er talloze variaties uitgebracht door verschillende merken. Zo volgde er een Europe Magic Wand (de Europese versie van de Hitachi Magic Wand, met Europese stekker), zijn er wandvibrators zónder stekkers en mét extra functies (zoals deze van PleasureLab met verwarming) en staat het merk Le Wand bekend om zijn mooie, luxe wandvibrators. De gloednieuwe Luna uit de Nude-collectie van Dreamtoys is echter ónze favoriet. Daarom deze maand in de spotlight: de Nude Luna Mini Wandvibrator.

Dreamtoys Luna mini wandvibrator

Luna’s special talent

Luna is een kleine, maar krachtige wandvibrator uit de nieuwe Nude-collectie van Dreamtoys. Met een wandvibrator kun je naast jezelf of je partner een relaxte massage geven dus ook je clitoris en andere erogene zones stimuleren (zoals tepels). Dankzij haar ovale kop en flexibele hals is Luna daar een kei in: je kunt haar in elke gewenste hoek plaatsen en gemakkelijk bepalen hoeveel druk je uitoefent. Daarnaast maken 3 snelheden en 7 patronen deze klassieke schoonheid ideaal om te teasen én pleasen. Eventueel zelfs onder de (stort)douche, als je zin hebt in een extra steamy sessie.

Verder is Luna alles wat je anno 2024 van een vibrator verwacht: gemaakt van zijdezacht, lichaamsveilig siliconenmateriaal, op één oplaadbeurt tot wel anderhalf uur te gebruiken en geleverd inclusief een mooi opbergzakje. Maar je kunt Luna ook prima op je nachtkastje laten staan als abstract accessoire. Haar zachte kleur en elegante uitstraling zijn helemaal in lijn met de trend van stijlvolle, subtiele speeltjes – in tegenstelling tot de originele unit met kabel 😉.

Dreamtoys Nude

De Nude-collectie van Dreamtoys is gebaseerd op de kracht en puurheid van kwaliteit: geen poespas, niets overschreeuwen, maar gewoon de naakte waarheid. De minimalistische designs laten de kwaliteit voor zich spreken en stralen tegelijk klasse uit. De collectie bestaat uit 8 speeltjes gericht op vaginale en clitorale stimulatie.

Zelf uitproberen?

Zelf ervaren waarom Willie en Shespot de spotlight op deze Luna Mini Wandvibrator zetten en (anoniem) je ervaring delen? Stuur een mailtje naar onze redactie met in het onderwerp Luna Wandvibrator en we nemen direct contact met je op!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *