— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Iemand nog een gin-tonic?

Jelka en ik gaan al jaren terug, en hebben in die tijd een mooie vriendschap opgebouwd. We lopen bij elkaar de deur niet plat – al was het maar omdat we niet meer bij elkaar in de buurt wonen – maar op gezette tijden maken we tijd voor een leuk weekend samen. Zo ook afgelopen weekend, waarbij we hadden besloten dat het een goed idee zou zijn om eens meerdere smaken gin in te slaan en dan een avondje bij mij thuis bij te kletsen op gin-tonics. En omdat ze zou blijven slapen hoefden we nergens rekening mee te houden. De eerste glazen gaan altijd het hardst, en in minder dan een half uur hadden we er twee achter de kiezen, op een vrijwel nuchtere maag.

Terwijl ik in de keuken de derde set gin-tonics aan het maken ben, rammelt er een sleutel in het voordeurslot, en hoor ik Mark (m’n vriend) binnenkomen. Blijkbaar is hij aan het bellen: “ja, ….. nee joh, geen probleem, snap ik toch…. eerst maar eens beter worden en dan plannen we wel opnieuw…. ja man, beterschap ouwe reus!” Dan komt hij nonchalant de woonkamer in. In één blik overziet hij de situatie en loopt als eerste recht op Jelka af, die onderuitgezakt in de hoek van de bank zit. “Hé Jelka, jij hier, leuk!” Ik frons een beetje: ze kennen elkaar wel, maar dit is wel een doortastende begroeting. Jelka kijkt hem aan met een blik die ik interpreteer als een combinatie van meer dan gewone belangstelling en een uitnodiging, maar lijkt niet van zins om overeind te komen. Mark twijfelt nauwelijks en besluit de situatie op te lossen door haar een kus op haar voorhoofd te geven.

Net iets te lang, net iets te lief, en een bliksemschicht trekt door m’n onderbuik. Het is geen jaloezie, maar wel een mix van bezitterigheid en een opkomende geilheid. Mark komt direct daarna op me afgelopen en zoent me vol op m’n mond, precies zoals ik het graag heb: de rillingen lopen over m’n rug en ik voel het kippenvel op m’n armen. Dit kan ik niet zomaar laten passeren en met m’n tong tussen zijn lippen, één hand achter zijn hoofd en de andere op z’n lekkere kont, eis ik de aandacht op die ik verdien. Mark snapt het en beantwoordt m’n initiatief zoals het hoort, en terwijl hij mij hartstochtelijk zoent, streelt hij met z’n hand over m’n rechterborst. Oh, dit is niet eerlijk, hij weet precies wat hij doet en terwijl ik inwendig op en neer spring, pakt hij m’n tepel dwars door de stof van m’n blouse heen vast en knijpt er zachtjes in. Ik heb het niet meer, en een diepe kreun ontsnapt uit het achterste van m’n keel. “Ik blijf thuis als jullie dat oké vinden, Stefan is ziek. Ik ga ff douchen, doei!”, zegt hij nonchalant, en loopt zelfvoldaan de kamer uit – mij achterlatend in een gemoedstoestand die het midden houdt tussen ‘verward’, ‘geil’ en ‘verontwaardigd’.

“Zo dan!”, zegt Jelka, en haar blik focust zich op mijn borsten. Ik kijk naar beneden en het is me direct duidelijk als ik m’n tepels door m’n blouse heen zie priemen. “Mooi he?”, probeer ik me uit de situatie te redden, en om mijn nonchalance kracht bij te zetten beweeg ik m’n handen vanaf m’n buik omhoog, en omvat ik m’n eigen borsten. Ze zijn mooi, dat weet ik. Maar de flashback naar 20 seconden geleden in combinatie met m’n eigen aanrakingen, maakt dat de bliksemschichten door m’n buik naar beneden schieten en terug. Het kost me even om ze weer los te laten en jemig, ik ben gewoon nat, terwijl het plan was om met een vriendin bij te kletsen. Ik draai me om en probeer de derde set gin-tonics af te maken. Het lukt vrij aardig.

Een kwartiertje later komt Mark beneden, in z’n lekkere ‘easy-acces-joggingbroek’, een T-shirt en op blote voeten. Meneer is ergens op uit: ik zie het, ik voel het en ik wil hem… Ook Jelka kijkt naar hem, maar het is wel mijn vent! Ik sta op van de bank, en ik voel de alcohol een beetje. Heupwiegend en glimlachend loop ik op hem toe, trek z’n hoofd naar me toe en overval hem met opnieuw een intense tongzoen. Onze tongen glijden in een traag tempo om elkaar heen en draaien rondjes: de wereld staat stil en m’n buik trekt samen. M’n hand glijdt onder zijn T-shirt, over z’n harde buik en borst en uiteindelijk ook naar beneden. Ik wrijf zachtjes over de bobbel in z’n joggingbroek, die mij vertelt dat ik op de goede weg ben. En die bobbel vertelt mij ook dat Mark het niet nodig vond om er een boxershort onder aan te trekken.

Ik aarzel niet, en wat Jelka er van vindt kan me niks meer schelen. In één geniale beweging trek ik het koordje open, glij met m’n hand naar binnen en omvat zijn half-harde lul. De lul waar ik zo dol op ben, die mij vult, die mij naar adem doet snakken. Langzaam begin ik hem af te trekken, en ik voel hem groeien in m’n hand. Mark begint wat zwaarder te ademen, en het feit dat ik ook nog eens in control ben maakt me zo ontzettend geil, dat ik hem het liefst direct in m’n mond neem.

Blijkbaar heb ik buiten het initiatief van Mark gerekend. Vliegensvlug opent hij m’n pantalon, en laat z’n hand zonder omwegen in m’n slipje glijden. En terwijl hij zachtjes m’n lipjes uit elkaar duwt en teder m’n klitje begint te strelen, voel ik pas hoe kletsnat ik ben. M’n pantalon valt op m’n voeten en Mark dirigeert m’n slipje er achteraan. En voor ik er goed en wel erg in heb, word ik dus half naakt in de woonkamer gevingerd door m’n vriend, terwijl m’n beste vriendin waarschijnlijk zit toe te kijken vanaf de bank. Nu is het mooi geweest, ik zak door m’n knieën en open de aanval op Mark’s stijve pik: ik lik het voorvocht van zijn mooie paarse eikel en neem hem zo diep in m’n mond als ik kan. Mark beweegt z’n heupen langzaam naar voren en naar achteren en ik help hem uit zijn joggingbroek, hem ondertussen steeds steviger pijpend.

Mark draait zich een kwartslag zodat ik vanuit m’n ooghoek ook Jelka onderuit op de bank zie zitten. Dan hoor ik hem zeggen: “Je mag best kijken, maar dan willen we ook wat van jou kunnen zien”. Ik kijk naar de bank en ik zie hoe Jelka’s rechterhand langzaam in haar open geknoopte spijkerbroek verdwijnt. Langzaam en aandachtig vingert ze zichzelf op de bank terwijl ze gebiologeerd naar ons kijkt. Jezus wat is dat geil, en mocht ik ergens nog een spoortje remmingen hebben, dan zijn ze nu wel weg. Met lange halen pijp ik Mark en verwen ondertussen m’n borsten, die ik gehaast bevrijd van m’n blouse en m’n beha.

Dan opeens, uit het niets, duikt het hoofd van Jelka naast mij op, ze streelt me in m’n nek, likt langs Mark’s bovenbenen omhoog en probeert het ogenschijnlijk van mij over te nemen. Ik kijk omhoog naar Mark en hij wenkt me. Ik laat hem uit m’n mond gaan, kom overeind, en zie hoe Jelka als een hongerig roofdier aanvalt op zijn keiharde lul. Mark’s handen zijn overal als ik tegen hem aan sta en we het tongen voortzetten waar we vijf minuten geleden gebleven waren. Ik zak bijna door m’n knieën en samen kijken we naar beneden, waar Jelka vol overgave aan Mark’s eikel zuigt terwijl ze met één hand z’n ballen masseert en met de andere de schacht van z’n pik bewerkt. “Neuk me, in godsnaam neuk me”, fluister ik hijgend en Mark knikt, zwaar ademend en niet in staat nog langer normale zinnen te maken.

We strompelen naar de bank en ik laat me achterover vallen. Mark gaat op z’n knieën voor me op de grond zitten en zonder aarzeling stoot hij z’n paal in m’n kletsnatte kut. Hij wil wel langzaam en beheerst, maar dat stadium zijn we allebei ruimschoots voorbij. Met lange stoten vult hij me, zoals zo vaak, met het verschil dat Jelka schuin over hem heen gebogen staat en probeert hem één van haar stijve tepels aan te bieden. Gretig hapt hij toe en ik vind het prachtig, heerlijk, lekker, geil en ik wil meer! Even sluit ik m’n ogen en omvat weer m’n eigen borsten, ik weet hoe mooi Mark dat vindt, als ik m’n eigen borsten verwen als hij me neukt. Steeds harder en ongecontroleerder stoot hij in me en ik voel dat ik een orgasme niet lang meer kan uitstellen. Dan opeens voel ik een hand en open m’n ogen: de rechterhand van Jelka flitst over m’n klitje terwijl Mark nog eens extra aanzet. Ik word geneukt door m’n vriend en tegelijkertijd gevingerd door m’n allerbeste vriendin! Dit is te veel, dit hou ik niet! Een intens orgasme overvalt me als een lawine, sleurt me mee, ik verkramp, ik kreun en ik hoor mezelf, vol overgave en zonder gêne. Zo intens, zo lekker, en nog nasidderend val ik achterover.

Mark is nog niet klaar en ook Jelka’s kutje is nog niet verzadigd: laat ik het toe? Mag mijn vriend mijn beste vriendin neuken terwijl ik toekijk? Even verkeer ik in verwarring als ze me vragend aankijken en me impliciet om toestemming vragen. Dan maak ik de keuze: ik pak Mark’s harde pik vast en dirigeer hem weer naar Jelka’s mond, terwijl ik Jelka’s hand weer naar haar klitje stuur. Mijn aanwijzingen zijn duidelijk en samen pakken ze het ritme op, terwijl ik toekijk en zachtjes met m’n vlakke hand rondjes draai over m’n kletsnatte kut. Dit vind ik mooi, dit vind ik geil en terwijl ze samen naar hun orgasme toewerken, voel ik de geilheid bij mezelf weer toenemen.

Dan besluit ik dat Jelka recht heeft op dat wat ze mij ook gegeven heeft: ik ga voor haar zitten en schuif twee vingers op en neer in haar kletsnatte kut, terwijl ik mezelf blijf aanraken met m’n andere hand.

Het is wonderlijk om te zien hoe de ritmes zich in korte tijd op elkaar afstemmen: Mark’s pik in Jelka’s mond, haar hand die over haar klitje wrijft, mijn vingers in haar kutje en m’n andere hand bij mezelf. Mark komt het eerst. Hijgend en kreunend haalt hij zijn pik uit uit Jelka’s mond en binnen een tel spuit hij over haar zalige borsten. Jelka neemt het luid kreunend in ontvangst. Blijkbaar was dit het laatste zetje, als we allebei het tempo nog één keer opvoeren en Jelka luid klaarkomt. Ze gooit haar hoofd naar achteren en duwt haar heupen en borsten naar voren: wat een prachtige vrouw en wat een onnoemelijk geil gezicht. En dan kom ik ook, voor de tweede keer. Zachter dan eerst, maar net zo intens, en net zo lang aanhoudend.

Als ik bij zinnen ben, kijk ik naar Mark en Jelka: ze lachen me toe en komen met hun gezichten dicht bij het mijne. We sluiten af met een intense tongzoen, gedrieën. Mark staat op, en loopt naakt en voldaan naar de keuken. “Iemand nog een gin-tonic?”, vraagt hij.

Anoniem

Beoordeel dit verhaal

12 Reacties

 1. Marjan 18 mrt 2024
 2. Robbie 19 mrt 2024
 3. Dennis 19 mrt 2024
 4. Bram 20 mrt 2024
 5. klaas 23 mrt 2024
 6. Fenna 23 mrt 2024
 7. Sas 27 mrt 2024
 8. Bram 27 mrt 2024
 9. Fenna 27 mrt 2024
 10. Koen 28 mrt 2024
 11. Sas 28 mrt 2024
 12. Ijim 02 apr 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *