— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Nieuw begin

Voor mijn opleiding ben ik net verhuisd naar een nieuwe plek, ver van familie en vrienden. Ik heb net een onstuimige relatie achter de rug en het daten verloopt ook niet soepel, dus ben ik wel blij met wat tijd voor mijzelf. Echter blijkt mijn opleiding en werk een stuk drukker en stressvoller dan verwacht. Daarom vind ik dat het wel tijd is om te ontspannen en mijzelf te laten verwennen. Hiervoor heb ik een man in de buurt gevonden die toe is aan hetzelfde en dit ook graag wil bieden. We delen onze wensen en stuur veel geile berichtjes over wat we met de ander allemaal van plan zijn.

De eerste keer dat je op bezoek komt hangt er een spannende sfeer, maar het klikt gelijk en voldoe je zeker aan mijn verwachtingen en meer. Sindsdien spreken we regelmatig af wanneer we allebei toe zijn aan verwennerij. Zo kom jij ook een avond bij mij thuis terwijl ik onder de douche op je sta te wachten. Je komt mij direct vergezellen en we genieten van elkaars natte lichaam terwijl het warme water over ons heen stroomt. Ik duw mijn lichaam tegen het jouwe en voel je erectie tegen mijn buik waardoor een tinteling door mijn lichaam gaat. Ik merk hoe nat ik ook tussen mijn benen word, wat wil ik je graag overal voelen. Terwijl we heerlijk uitgebreid zoenen verken ik je goed gespierde rug en armen en je mooi gevormde billen met mijn handen. Je omvat en kneedt mijn borsten met je handen en likt ook heerlijk over mijn tepels. Een heerlijk sensatie samen met de warme waterstralen. Hierna ga ik langzaam op mijn knieën en bewonder ik je ferme pik. Ongeduldig dat ik ben omvat ik direct je hele schacht met mijn hand en geef een lik over je schacht en eikel waar ik iets meer druk met mijn tong zet. Ik hoor je direct genieten. Nu neem ik hele pik in mijn mond en zuig en lik je in een afwisselend tempo af terwijl ik met mijn hand meebeweeg. Ik hoor je steeds meer kreunen, je krijgt het zwaar. Het liefste spuit je mij helemaal onder maar ik heb vanavond nog meer plannen met je. Ik kom weer onder de warme douchestralen staan en we zoenen hongerig tot ik de douche uitzet.

Nadat we ons een beetje hebben afgedroogd verplaatsen we ons naar het bed waar je mij elke keer maar al te graag op gooit. Ook deze keer spreid je direct mijn benen en ga je met je handen en mond langzaam mijn benen ophoog. Je glijdt eerst met je vingers tussen mijn lippen en voelt hoe nat ik wel ben. Je slaat een kreun en duikt meteen met je hoofd tussen mijn benen, je mond druk je op mijn schaamlippen en je tong vindt mijn clitoris waar je heerlijk in afwisselend tempo druk op zet en likt. Ik duw mijn onderlichaam tegen je mond aan en geniet voluit van dit lekkere gevoel. Je weet hoe goed je bent met je handen en laat mij er dan ook om smeken. Gelukkig geef je vlug toe en breng je ook twee vingers naar binnen. Je begint met je vingers te stoten en maakt de goede bewegingen op de lekkerste plek waardoor je het mij moeilijk maakt om niet keihard te kreunen. Dit houd ik maar kort vol en omdat ik nog langer wil genieten, zeg ik dat ik je in mij wil voelen. Meer hoef je niet te horen, je neemt plaats tussen mijn benen en kijkt hoe je mij in een keer helemaal vult. Je drukt je mond op de mijne om mee te genieten van mijn gesmoorde kreunen, terwijl je hard en diep stoot. Dan verhoog je het tempo terwijl ik mijn benen op je rug leg en met mijn handen in je billen knijp om de stoten zo goed mogelijk op te vangen. Dit wisselen we af en ik geniet van het heerlijke volle gevoel in mij.

Maar ik wil ook graag aan een van je verzoeken voldoen dus besluit je op je rug te duwen zodat ik bovenop je plaatsneem. Je verwacht lekker toe te kunnen kijken hoe ik je berijd, maar zoals gewenst doe ik een blinddoek bij je om. Om het erger voor je te maken duw ik je handen boven je hoofd en zeg deze niet te bewegen. Je vindt het meteen moeilijk zodra ik je langzaam berijd maar doet toch wat ik zeg. Ik geniet van de macht die ik heb en het heerlijke gevoel als ik mij over je laat zakken. Ik breng mijn lippen dichter bij het jouwe, omdat je niks ziet zoen ik plagerig. Dan zet ik mij met mijn handen af op je stevige borstkas en verhoog het tempo wat je meer laat kreunen. Je weet dat mijn borsten op en neer mee bewegen maar kan ze niet zien of voelen. Je smeekt dan ook om eindelijk te mogen kijken. Ik verlos je van je lijden en ontdoe je van je blinddoek. Eerst geniet je van wat je ziet en voelt maar neemt mij dan vast bij mijn heupen en stoot mee. Je kijkt hoe mijn borsten mee bewegen en hoe ik ook geniet. Dan laat je mij voorover buigen, je pakt mij steviger vast en begint snel en krachtig in mij te stoten. Alle opgebouwde spanning wordt je zo teveel. Ik wil je hier graag van verlossen en zeg dat je mag komen waarna je mij direct helemaal vol spuit. Heerlijk hoe je je helemaal overgeeft en nog een paar keer pulserend na stoot.

We blijven zo nog een tijdje op bed liggen om na te genieten, bij te kletsen en alvast onze plannen voor de volgende keer voor te leggen.

Delilah

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Jahon 07 feb 2024
  2. Tom 09 feb 2024
  3. Gustav 10 feb 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *