— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een zomers sprookje deel 1

Na ons avontuurtje in het café hebben we nummers uitgewisseld. De eerste dagen blijft het rustig met berichtjes sturen, we zijn beide druk met van alles. Op zondagmiddag, een dikke week later, hebben we beide meer tijd en sturen die middag veel berichten naar elkaar. Dat we die avond in de kroeg voor herhaling vatbaar vonden, hebben we al uitgesproken naar elkaar. Die zondagmiddag hebben we het vooral over ons privéleven, elkaar beter leren kennen via berichtjes.

Na een uurtje berichten over en weer sturen, app jij dat je dit maar saai vindt. We zitten beide op een bank, een aantal kilometers uit elkaar. Is het niet veel leuker om af te spreken op een terras in de buurt? Ik aarzel even, ik wil je graag zien, maar vind het ook spannend. We besluiten een uur later op een terras in de buurt af te spreken, ver genoeg weg om weinig bekenden te treffen, maar dichtbij genoeg dat het voor beiden niet te ver te rijden is.

Het is voor mij ongeveer twintig minuten rijden, dus ik heb ruim de tijd om me om te kleden, haar te fatsoeneren en make-up op te doen. Het weer is niet slecht, maar het is wel fris. Ik besluit om een jeans aan te doen met een T-shirt. Een paar schuifjes in mijn haar, lichte make-up op, jasje mee en halfhoge hakken onder mijn jeans. Ik stap in mijn auto en rij richting onze afgesproken plek. Als ik daar aankom sta jij al geleund tegen je auto te wachten. Ik stap uit en loop naar je toe, de zenuwen komen samen in mijn buik; ik ben zo benieuwd hoe het nu gaat tussen ons.

Bij je aangekomen geef ik je een knuffel, jij pakt me stevig vast en laat je handen even over mijn billen gaan. ‘Je ziet er mooi uit.’ Ik lach: ‘Jij mag er ook zijn hoor, oef.’ Je hebt een mooie jeans aan, sportieve schoenen aan en een gekleurd shirt onder een vest. De kleur van je shirt doet iets met je ogen. Ik geef je voorzichtig een kus op je mond. ‘Leuk om elkaar weer te zien. Ik heb er zin in.’ ‘Ik heb er ook zin in’, zeg je met een ondeugende glimlach om je mond.

Samen lopen we naar het terras, het is er niet heel druk, maar er zitten toch wat mensen buiten. Een snelle scan over de mensen vertelt mij dat er voor mij geen bekenden zitten. We gaan op een loungebank in een hoekje zitten. Er liggen veel kussens op de bank, waar we lekker in kunnen hangen. Als we even zitten, komt de serveerster naar ons toe. Jij bestelt een biertje en ik neem een witte wijn. We kletsen over koetjes en kalfjes tot onze drankjes worden gebracht. We proosten op een mooie dag en al snel pak jij je telefoon er bij. ‘Even de vragen van vandaag bespreken hoor.’ Je opent ons gesprek en begint wat vragen voor te lezen. Ik moet lachen om je enthousiasme. Ik geef antwoorden op je vragen en stel wat vragen terug. Het zijn vooral vragen om elkaar wat beter te leren kennen, maar op een gegeven moment worden de vragen wat anders van aard. We vragen naar elkaars favoriete lichaamsdeel bij het andere geslacht. Voor jou zijn dat borsten, bij mij is dat een goed mannelijk torso. Vervolgens vragen we elkaar naar favoriete seksstandje, voor jou is dat missionaris, voor mij doggy. We bespreken elkaars gekste seksplek, voor ons beiden is dat in een overvolle kroeg. We lachen hierom, dat is namelijk onze eerste keer samen en nog niet zo lang geleden. We bespreken meer van dit soort vragen, de sfeer is gezellig en het voelt fijn om zo samen te zijn. De tijd vliegt voorbij en het begint al donker te worden.

Ik voel de spanning, die ik eerst voelde, in mijn lichaam minder worden. De zenuwen van ons ontmoeten zijn bij mij wel weg. Een andere spanning bouwt op in mijn lichaam. Ik merk dat dit gesprek over seks mijn lustgevoel opwekt. Ik schuifel wat op de kussens heen en weer, wat jij opmerkt. ‘Wat gebeurt er?’ vraag je ondeugend. ‘Ik denk dat ik wat opgewonden word van dit gesprek.’ antwoord ik verlegen. Je vraagt om wat meer uitleg. ‘Ik weet niet, het gesprek windt me op, ik merk dat mijn onderbuik samentrekt en dat ik natte lipjes krijg. Ik krijg zin in je.’ Je ogen zijn wijd open en je kijkt me diep in mijn ogen. ‘Waar heb je zin in en beschrijf het aan me’, draag je mij met donkere stem op.

Ik aarzel even, maar je blik vertelt mij dat je dit heel graag wil horen. Je bent waarschijnlijk al net zo geil als ik. ‘Ik heb zin om naar een andere plek te gaan, waar het wat rustiger en niet zo openbaar is. Om elkaars lichaam rustig te verkennen, eerst veel te zoenen en elkaar te strelen. Eerst over onze kleren heen, maar voorzichtig aan ook onder onze kleding. Eerst wil ik je borst en buik strelen, tot net boven je broekrand. Ik wil je net zoenen en zachtjes in je oor fluisteren dat ik zoveel zin in je heb. Dat ik je dicht bij me wil voelen. Dan wil ik je vest en shirt uit doen. Tot ik je blote huid heb gevonden.’

Ik merk dat dit beschrijven me steeds makkelijker af gaat en ik zin krijg in de uitvoering ervan. Het laat jou ook niet onberoerd zie ik. Je buigt voorover om mij te zoenen. Ik voel je zachte lippen op de mijne en ik doe mijn lippen van elkaar. Onze tongen vinden elkaar en we zoenen intens. Ik voel een hand op mijn bovenbeen naar boven strelen. Zachtjes fluister je in mijn oor: ‘ik heb zoveel zin in je.’ Mijn buik trekt nog eens keer stevig samen en ik voel mijn slipje natter worden.

We schrikken op van een kuchje. De serveerster komt vragen of alles nog naar wens is. Je kijkt me veelbetekenend aan: ‘we willen graag betalen.’ Als ze weg loopt zeg je: ‘we gaan zo naar mijn huis. Je moet even wachten met achter mij aankomen, ik wil eerst even wat zooi opruimen thuis. Dat het zo gezellig zou worden had ik gehoopt, maar niet verwacht.’ De serveerster lijkt aan te voelen hoe graag we beiden weg willen en komt snel aan met de rekening. Jij betaalt en geeft me een knipoog: ‘Betaal je me zo terug in natura?’ en je lacht.

We lopen naar onze auto’s, onderweg lopen we wat steegjes en portiekjes voorbij, waar we stoppen om te zoenen en elkaar nog geiler te maken. Ik trek je een portiek in en trek je aan je broek tegen me aan. Ik voel je harde pik door je broek heen, ik streel erover door je broek heen. Een zucht ontsnapt aan je lippen. ‘Als we nu niet snel naar mijn huis gaan, doe ik je zo nog hier tegen een huis aan.’ Ik lach: ‘dat zou gezien onze voorkeur niet heel gek zijn.’ ‘Nee,’ geef je toe, ‘maar ik wil alles van je lijf zien en verkennen. Ik wil je verwennen en dat in een ontspannen en comfortabele omgeving. Dus loop maar even voor me uit, dan kan ik eens goed naar die heerlijke billen van je kijken en hoe je heupwiegend op die hakken voor mij loopt.’

Ik gehoorzaam je en laat je los. Ik loop de straatjes door richting parkeerplaats. Ik voel je blik op mijn billen rusten en dat geeft me net een beetje meer zelfvertrouwen om goed met mijn heupen te wiegen. Ik hoor je achter mij zwaar ademen. Sneller dan ik wil zijn we bij de auto’s aangekomen. Je herhaalt nogmaals dat ik tien minuten moet wachten voor ik achter je aan mag rijden. Je geeft me jouw adres en zoent me nogmaals terwijl je mij tegen mijn auto aanduwt. Je hand verdwijnt even tussen mijn benen: ‘ik hoop dat je zo nat bent als dat ik hard ben. Ik heb zo’n zin om je clitje op mijn tong te voelen en je lichaam te zien kronkelen onder mijn handen. Ow meisje, we gaan nog een leuke en lange avond tegemoet. Voorzichtig rijden en hou je gedachten bij de weg.’ Je stapt in jouw auto en rijdt weg. Ik wacht geduldig even tot ik ook instap en achter je aan rij.

Wordt vervolgd…

Jess

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *