— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Bespieden 1

Als Ellen naar het strandje is vertrokken lees ik nog even in mijn boek, maar vertrek dan ook in dezelfde richting. Linda sluit zich bij mij aan als we samen stiekem gaan kijken wat er zich tussen Ellen en Ricardo gaat afspelen. Ze ziet er weer betoverend sexy uit in een micro bikini en daarover een doorschijnend niets verhullend gehaakt strandjurkje. Ze brengt nu al weer mijn gedachten op hol en ik kan alleen maar denken: “ik wil haar neuken”. En ik weet als ik niet snel mijn gedachten verzet, ik binnen de kortste keren met een enorme erectie rondloop in mijn zwemshort. En probeer daarom voor mij uit te kijken en mij niet verder te laten afleiden. Nu we onderweg zijn ben ik er niet meer zo van overtuigd dat Ellen de verleiding weet te weerstaan, zeker als Ricardo het gladjes gaat aanpakken. We vinden een plekje tussen de struikjes, die een afscheiding vormen tussen de camping en het strandje.

Ik zie hoe Ellen en Ricardo een plekje afbakenen en hoe hij al snel Ellen weet over te halen voor een massage. Gek genoeg word ik niet jaloers, maar vind ik het opwindend om zo stiekem naar mijn vrouw te gluren. “Ellen staat wel open voor een lekkere verwennerij zie ik” zegt Linda. “Ja dat zie ik ook”, moet ik bekennen. Als hij langzaam maar doelgericht steeds verder gaat met strelen en masseren raak ik steeds meer opgewonden. Linda, die schuin achter mij is gaan staan, streelt over mijn borstkast en fluistert in mijn oor: “spannend hè, maar maak je geen illusies Ricardo kan iedere vrouw verleiden”. “Hij vindt de borsten van mij een beetje aan de kleine kant, daarom is hij extra van jouw vrouw gecharmeerd”, zegt Linda. Ik kan mij nauwelijks voorstellen dat hij de fiere stevige borsten van zijn vriendin niet enorm aantrekkelijk vindt om nog maar te zwijgen over haar prachtige ronde strakke billen. Ze laat haar handen afzakken naar mijn bovenbenen en streelt dan langzaam omhoog. Ik voel een erectie pijlsnel opkomen in mijn zwemshort als Linda over mijn penis wrijft. “Ik voel iets bij je groeien”, zegt ze plagend. “Wat heb je een lekker grote dikke lul, daar sluiten mijn lipjes denk ik wel strak omheen”, fluistert ze hijgend in mijn oor. “Wil je mij al lekker nemen John, mij hard laten kreunen bij elke stoot diep in mijn klets natte kutje”, gaat ze verder. Ze maakt me helemaal gek met haar geile woordjes, waar ze ook nog hoge erotische kreuntjes aan toevoegt. “Mijn kutje is al zo nat John, nog even wachten of je vrouwtje “all the way” gaat en dan ben ik jouw sletje”. “Ik verlang zo naar jouw harde lul in mijn kut”, zegt ze schaamteloos terwijl ze genadeloos doorgaat met wrijven over mijn penis. Mijn erectie knalt nu bijna uit mijn zwemshort. Ooh Linda, denk ik wat ben jij onweerstaanbaar geil. Hoe lang kan ik aan zoveel ongeremde passie en geilheid weerstand bieden?

We staan schat ik in op zo’n tien meter afstand net buiten de afstand om te horen wat er gezegd wordt, maar zeker dichtbij genoeg om te zien dat hij het bikinibroekje van Ellen losmaakt en haar billen gaat masseren. Ik ben verbijsterd dat Ellen hier zo gewillig in meegaat en het windt mij enorm op. Nooit gedacht dat er een voyeur in mij schuil ging. “Oh la la, daar gaat het broekje”, zegt Linda triomfantelijk. Tevens gaat haar hand in mijn broek en knijpt ze even in mijn harde penis en moet ik een kreun onderdrukken. Ik kan mijn blik niet afwenden van het schouwspel, maar ik wil haar ook opgeilen. Ik wil haar horen kreunen en zuchten. Haar horen zeggen dat ze meer wil met woordjes die mij zo gek maken van verlangen. Mijn hand gaat onder het strandjurkje van Linda en langs de binnenkanten van haar dijen naar haar minuscule broekje. Eenvoudig schuif ik het lapje stof opzij en steel haar kutlipjes. Ook Linda is opgewonden merk ik. Haar grotje is warm en vochtig. Mijn vingers glijden naar binnen en ik wrijf tegen haar clitje en voer de druk op. Ze kreunt en hijgt, maar zegt dat het nog geen tijd is voor mijn beloning. “Als je nu doorgaat John verspeel je mijn belofte aan jou, dan bepaal ik hoe ik jouw ga nemen John”. “Kan je jezelf wel in een onderdanige rol schikken, Jonh?” Slik, ik ben niet gewend om het initiatief over te laten aan zo’n ondeugende sexy vrouw. Ze heeft met haar rijke fantasie ongetwijfeld een heel geil en stout plannetje bedacht.

Als ik zie hoe Ellen de vingers van Ricardo aan het neuken is en alle remmen losgooit kan ik mij niet langer beheersen. “Fuck it”, denk ik. Ik draai mij om druk Linda tegen een boom, haal mijn penis uit mijn zwemshort en schuif haar broekje opzij. Lenig slaat Linda een been om mijn heupen en haar armen om mijn nek. Ze geniet zichtbaar, haar plannetje is gelukt om mij zover te krijgen dat ik toegeef aan mijn lusten. Ik druk mijn eikel tegen de gezwollen natte lipjes van Linda. Moeiteloos glijdt mijn penis in haar warme strakke kutje, waarbij ze een gilletje slaakt. “Ja kom maar diep in mijn grotje met je grote harde pik”. “Doe maar, neem dit onschuldige hertje zo hard je kan”. “Ik heb het verdiend door je zo te plagen”, kirt ze in mijn oor. Ze beweegt haar heupen in het tempo waarmee ik mijn penis in haar heerlijke kutje stoot. Mijn handen pakken haar heupen stevig vast en ik pomp mijn pik in haar kut. Ze kreunt in mijn oor: “ooooh wat lekkerrrr” en geilt me zo mogelijk nog verder op. “Ik zal je volpompen geile slet” breng ik uit. “Ja ga door, ik hou van sterke stoere mannen die hun oer instincten volgen”, kreunt ze. Ze verhoogt nu met soepele heupbewegingen het tempo en drijft de spanning genadeloos op. Een eruptie van mijn zaad in haar kutje is niet meer tegen te houden. “Oooooooh Linda ik hou het niet meer”, breng ik met een diepe zucht uit. “Ik kom, ik kom”, kreunt Linda. Ze schokt met haar hele lichaam en geeft mij het laatste zetje. Samen met haar kom ik klaar en kan tijdens de naschokken nauwelijks op mijn benen blijven staan.

“Wat was dat lekker geil John”, zegt Linda. “Maar de volgende keer ben jij mijn toyboy, wil ik de regie en ga ik jouw conditie eens testen”. “Over twee dagen ‘s ochtends vroeg is er weer een yoga les op het strandje en jij gaat mij verwennen op het eilandje daar”. Ze wijst naar een drijvende vlonder vijftig meter in het meer, waar een duikplank en een glijbaan op zijn bevestigd. Slik, ze wil een showtje met mij opvoeren tijdens de yogales, zodat de dames mee kunnen genieten. Ellen doet altijd mee aan deze lessen. Ik moet (letterlijk) met mijn billen bloot vrees ik. Hoe ga ik dit verkopen?

John

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. Christiaan 03 feb 2024
  2. Harold 03 feb 2024
  3. Redactie Shespot 03 feb 2024
  4. Gustav 04 feb 2024
  5. Christiaan 05 feb 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *