— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ondeugend stel

In mijn fantasie ga ik met mijn partner lekker de stad in.

Ik ben een vrouw van 35 jaar, heb een redelijk figuur, met de nodige rondingen en ik hou er van om mij sexy aan te kleden. Mijn partner is een man van 38 jaar ziet er goed uit, mooi getraind lichaam en we wonen al lang bij elkaar en hebben geen kinderen, waardoor we vaak lekker samen vaak weg kunnen gaan.

“Zeg schat”, zegt Bas tegen mij, “zou je je lange rok met spit aan willen doen en dan geen slipje aan?” “Mmmmm wat ben je van plan geile beer van me?” “Ik word er zo opgewonden van”, zegt Bas, “als ik weet dat je met je geile kut zo door de stad loopt.” Wetend dat er weinig voor nodig is om andere kerels te laten weten wat ik weet? Ik doe een bloesje aan zonder BH, mijn cupmaat is C en staan nog

lekker pront vooruit. Het maak me nu al geil bij het idee, en Bas heeft nu al een harde pik in zijn strakke jeans, waardoor zijn pik weinig kanten op kan. We gaan de stad in, het is lekker zonnig en warm weer en de wind waait lekker onder mijn rok langs mijn kutje, lekker is dat. We gaan een winkel binnen met leuke zomerkleding en ik had een leuk jurkje gevonden. “Kom”, zegt Bas, “eerst even passen hoor” en hij loopt mee naar de pashokjes. Het is vrij rustig in de winkel en de verkoopster staat er alleen voor en die blijft voorin de winkel bij de betaal balie staan.

In het pashoekje doe ik mijn rok en bloesje uit en trek de jurk aan die ook lekker kort is. Bas zegt: “laat eens zien schat” en schuift het gordijn van het pashokje open. “Mmm ziet er goed uit liefje” en hij gaat achter mij staan terwijl ik in de spiegel kijk.

Hij glijdt met zijn handen onder de rok over mijn stevige billen heen, hij kijkt me aan in de spiegel en ik zie de opwinding. Hij drukt zijn stijve pik tegen mijn billen en glijdt met één hand over mijn buik, zo richting mijn kutje. Hij teast me door er net niet aan te komen. “Nee schat”, zegt Bas, “nu nog niet het lekkere bewaren we voor later.” “Ohhh shit, ik wil je nu schat, ik ben zo geil.” “Nee”, zegt Bas, “nog even geduld, ik heb nog een verrassing in petto…mmm.”

We lopen samen de winkel uit, Bas en ik, richting een terrasje. “Even wat drinken”,  zegt Bas en hij kijkt mij aan met een blik van wacht jij maar eens af. Ik ken dat van Bas. Wat is hij nu van plan? Spannend en de kriebels zitten weer in mijn kutje. Bas zoek een plaatsje op het terras waarbij we aan de rand van het terras zitten met nog één tafel tegenover ons, hij laat mij aan de buitenkant tegen de muur zitten en draait die stoel een beetje, zodat ik mijn benen over elkaar kan slaan zonder dat ik last heb van de tafel. Bas bestelt wat te drinken voor ons en we genieten samen van de zon en ons drinken. Na tien minuten komt er een man tegenover aan het andere tafeltje zitten en met zijn gezicht onze kant op. Een leuke jonge kerel, goed gebouwd en een knappe kop, hij heeft een zuidelijk uiterlijk wat ik zelf erg mooi vind. Ik geef mijn ogen goed de kost en de man kan ook zijn ogen niet van mij afhouden.

Bas tikt me even aan en zegt: “vind je het wat schat?” Ik probeer onschuldig te kijken van hoe bedoel je? Nou daar trapt Bas dus niet in. “Je weet wat ik bedoel schat”, zegt Bas, “dat is mijn verrassing voor jou”. “En ik wil graag dat je deze man, hij heet Ricardo, een beetje plaagt en wat laat zien wat je onder je rok hebt. “Wow dan maak mij wel erg geil hoor”, zeg ik zo tegen Bas. “Ga je gang schat, daag die man maar eens uit en ik kijk graag toe, wat mij dan weer erg opwindt.” Dat was niet tegen dovemans oren gezegd. Ik sla heel nonchalant mijn benen over elkaar en zodanig dat hij een blik kan werpen onder mijn rok. Hij kijkt al erg geil en ik ga nog een stapje verder en ik doe net of ik iets op wil pakken zodat hij goed in mijn bloesje naar mijn borsten kan kijken. Ricardo moet nu echt even gaan verzitten alsof zijn broek te strak zit.

Ik word hier bloedgeil van en mijn kutje is al behoorlijk nat. Nadat ik weer overeind gaat zitten, zeg ik even tegen Bas, “tot hoever ga ik hiermee?” “Totdat je hem hebt laten zien hoe nat je kutje nu is.“ Bas strijkt over mijn benen heen en tilt de rok opzij en glijdt met zijn hand dan onder mijn rok. En zegt: “ga eens met je benen wijd zitten zodat ik er bij kan en hij goed kan zien hoe geil je bent.” Mijn rok is nu aardig opgestroopt en Bas glijdt met zijn hand naar mijn kutje toe. Mijn benen zijn nu erg gespreid en Ricardo, aan de andere tafel heeft een heel goed zicht nu. Hij likt zijn lippen, terwijl Bas met zijn vingers door mijn gleufje heen glijdt. Ik laat even een lichte kreun horen maar blijf die Ricardo aankijken. Ik bijt op mijn onderlip en ik kreun weer. Ricardo heeft het niet meer zijn pik moet bijna uit zijn broek barsten.

Hij komt overeind pak zijn glas en zijn stoel op en komt onze kant op, hij kijk vragend naar Bas en die knikt zo van kom maar man. Ricardo gaat aan mijn andere kant zitten, kijkt even om zich heen of er geen ogen op ons gericht zijn en glijdt met zijn hand ook onder mijn rok. Hij kijkt mij geil aan en vraagt: “is het oké voor jou?” Nou of het oké is, echt wel en ik knik naar hem. Bas trekt zijn hand wat terug om de ander de ruimte te geven. Man wat windt mij dat op om in het openbaar zo betast te worden. Ricardo glijdt met zijn hand naar mijn natte kutje en glijdt met zijn vinger rondom mijn schaamlipjes. Ik ga wat onderuit zitten, zodat hij er goed bij kan. Hij doet mijn lipjes opzij en steekt een vinger in mijn kutje. Ik hoor hem kreunen en hij fluistert in mijn oor: “zo lekker nat, ik wil je neuken, zo hard dat je gillend klaar komt.” En gaat door met vingeren, raakt ook mijn klitje aan ik zit tegen een orgasme aan. “Ja kreun ik, “ga door ik kom klaar mmmmm”. Ricardo en Bas hebben genoten van mijn orgasme. “Ik wil je zo graag neuken”, zegt Ricardo. “Dat kan toch”, zegt Bas, “ik heb al een hotelkamer geregeld.” “En schat”, zegt Bas, “heb je er zin in om te neuken met ons?” “Nou daar heb ik wel oren naar met zulke lekkere mannen”.

Wordt vervolgd

Merlina

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Morna 15 mrt 2024
  2. Redactie Shespot 15 mrt 2024
  3. B 17 mrt 2024
  4. Morna 18 mrt 2024
  5. B 18 mrt 2024
  6. Morna 19 mrt 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *