— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

FRIS EN FRUITIG GENIETEN, DEEL 1

“Nou nee, niet echt, maar voor Rob wil ik het dan nog wel doen”.

Ik hoor het mijn beste vriendin zeggen, terwijl we in een gezellig eettentje genieten van onze lunch. We hebben het over wat we in de liefde, of liever gezegd in ons seksleven zien als een go or no go. Het gaat over pijpen en of slikken een optie is. Linda kijkt er een tikkeltje vies bij, als ze toegeeft dat ze dat wel eens heeft gedaan en tevens dat ze haar vriend er een groot plezier mee doet. Het is dan ook iets dat meer met liefde dan met lust te maken heeft. Voor haar.

“En jij dan?”, vraagt ze.

Laat ik er nu heel anders in staan.

“Ik vind het juist heerlijk als hij in mijn mond klaarkomt”, zeg ik enerzijds enthousiast. Aan de andere klant wil ik Linda niet het gevoel geven dat ze een beetje preuts over komt. Dat zou ook niet de waarheid zijn. Over sommige dingen denken we gewoon anders.

“Maar de smaak dan, dat bittere, zoutige, ik kan nou niet zeggen dat ik dat prettig vind”, werpt ze me tegen.

“Ja, maar dat heeft Frank niet, althans niet meer”, leg ik uit, “hij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het bijna smaakloos is. Hij drinkt weinig koffie, bier maar heel af en toe en vooral: elke avond gaat er wel een sinaasappel, appel, druiven of een peer bij hem in. We hebben dat gewoon besproken en besloten dat het een “voor wat hoort wat-situatie” betreft. Doet hij zijn best, dan doe ik het ook!”

Linda kijkt me bewonderend aan. “Dat jij dat durft, ik bedoel het zo duidelijk aan te kaarten”, zucht ze, “en wat een geluk dat Frank daar zo mee omgaat.”

Ik voel me trots op mezelf. En ook op Frank. Linda heeft gelijk, ik bof maar met zo’n vent. Als ik mijn gedachten zijn kant op laat dwalen, word ik warm van binnen. Beelden kruipen in mijn hoofd. Zijn vrolijke blik, donkere bos krullen en ja… zijn piemel. Zo mooi als die stijf naar voren wijst. Hoewel het onderwerp van ons gesprek een andere kant opgaat, blijft er een zweem van Frank door mijn hoofd dwalen. Eigenlijk wil ik naar huis, naar Frank…

Het is nog aan het begin van de middag als ik thuiskom. Frank staat bij het aanrecht de vaatwasser uit te ruimen. Joëlle, ons baby’tje van negen maanden, ligt boven in haar wiegje te slapen. Vertederd kijk ik naar het scherm van onze babyfoon. Wat een rust. Warme liefde stroomt door mijn aderen. Wat heb ik het goed. En…wat ben ik opgewonden!

Ik ga achter Frank staan en klem mijn armen om zijn lijf.

“Zo schatje”, vraagt hij, “was het gezellig met Linda?”

Ik beaam dat, terwijl ik mijn handen over zijn borst laat glijden.

“Waar hebben jullie het over gehad?”, gaat hij geïnteresseerd verder.

Uiteraard hebben we het over van alles en nog wat gehad, maar dat is niet waarom ik nu tegen mijn lover aan ben komen staan. Ik laat een hand omlaag zakken en glijd ermee over de gulp van zijn broek. Ik ben op zoek naar dat ene, dat zo heerlijk groeien kan. Knalhard kan worden en zo fantastisch exploderen kan.

“Jeetje, El, wat is er met jou gebeurd?”, schatert Frank de keuken in.

Ik kus hem in zijn nek en zeg met omfloerste stem: “ik wil jou lieverd. Zullen we naar boven?”

Het duurt niet lang of we liggen heerlijk te tongzoenen in ons grote bed. Frank streelt ondertussen mijn buik.

“Ik snap nog steeds niet hoe het kan. Dat Joëlle in jouw buik heeft gewoond.” Ik streel hem door zijn krullen en lach: “en eruit is gefloept ha ha ha”.

We koesteren deze tedere momenten. Zoals dat moment waarop hij zei dat hij de striemen op mijn buik helemaal niet erg vindt. Dat dit juist het teken is dat ik echt moeder ben en dat hij daar trots op is. Maar ook dat de zin in elkaar weer terug is. Het heeft wat geduld gevergd, maar nu Frank mijn borsten streelt is alle leed geleden. Zijn vingers voelen het volume en aan zijn gretigheid merk ik dat hij in de stemming komt.

Ik kijk langs mijn lichaam naar beneden en zie dat het moment zijn uitwerking heeft. Met kleine schokjes zie ik zijn piemel groeien. Ik vind die zo mooi. Iets gekromd, een klein beetje geaderd en een duidelijke eikel. De voorhuid omsluit die nu nog, maar eenmaal op volle sterkte zal de kop grotendeels ontbloot zijn. Dan zal er voorvocht uit het minuscule gleufje druppelen. Mmmm, lekker. Doorzichtig, maar een beetje dik. Heerlijk om op te likken, jammie.

Ik verplaats me in de richting van al die heerlijkheid en grijp de penis van Frank met volle hand vast. Wat hebben we samen gelachen, toen we er eens een liniaal langs hielden. Jawel, hij kwam tot zeventien centimeter. Frank was zo trots als een pauw. Dat schijnt echt iets voor een man te zijn. Nu heb ik die pik in mijn vuist en trek voorzichtig de voorhuid over de eikel naar beneden. En ja hoor, daar zijn de druppeltjes! Ik haal mijn tong over het topje en lik het voorvocht op. Ik proef vrijwel geen spoor van de ziltigheid waar Linda over sprak.

Er gaan kleine schokjes door mijn lijf, nu Frank zijn hoofd tussen mijn benen heeft geplant. Vederlichte likjes laat hij over mijn vulvalippen en over mijn clit gaan. Die aanrakingen voelen hemels. Ik doe mijn benen nog verder uiteen, zodat hij er beter bij kan. Alsof ik zeggen wil: “ik ben van jou, doe maar met me wat je wil. Lik in mijn kut, neem mijn clit tussen je lippen en zuig eraan. Laat je in al je geilheid maar gaan!”

Frank verstaat dit soort woordloze aanwijzingen als geen ander. De passie waarmee hij mij beft neemt direct toe. Zijn platte, zachte tong likt mijn hele onderkant. Speeksel en het vocht uit mijn kutje vermengen zich en Frank drinkt ervan alsof hij dorstig is als een kameel na een tocht door de woestijn. Wat maakt dat ik met dezelfde gretigheid aan zijn piemel lik en zuig. Wat is die hard. Ik voel de hartslag in zijn stijve, de pulserende bloedstroom in zijn pik.

“Doggy?”, vraagt Frank na een tijdje.

Hij weet wat mijn favoriete standje is. Tijd voor uren vrijen hebben we nu ook weer niet en hij weet hoe snel ik van deze houding kan climaxen. Ik ga op handen en knieën op het bed zitten, terwijl mijn lief achter mij kruipt. Dan steekt hij zijn penis naar voren en raakt mijn kletsnatte vulvalippen. Die zijn opgezwollen en laten hem zonder vertraging toe. Zo glibbert de volle lengte van Franks’ jongeheer naar binnen.

Hij heeft mij wel eens verteld dat dit voor hem zo’n opwindende aanblik geeft. Mijn billen en sterretje. En vooral dat zijn hele piemel dan in mijn lichaam zit. Dat, als hij terugtrekt, zijn pik helemaal glimt van het glinsterend vocht.

Traag begint hij nu in en uit mij te glijden. Zachtjes wiegen mijn borsten heen en weer. Het is het prettige voorspel voor wat straks een denderende ervaring zal zijn.

Het duurt even, maar dan gaan de stoten al wat dieper en nadrukkelijker. Ik breng een hand over mijn buik naar mijn clit. Die druipt van het vocht. Dat is fijn, want nu kan ik die zo aanraken dat het fantastisch aanvoelt. Ondertussen neemt het tempo toe. Frank begint me nu toch echt stevig te neuken. Er gaan schokken door mijn lijf bij elke stoot die hij uitdeelt. Mijn borsten beginnen vervaarlijk mee te bewegen. Harder gaat hij. Dieper, bijna venijnig duwt hij zijn pik bij mij naar binnen tot ik tot aan mijn baarmoedermond gevuld ben. Dan trekt hij in moordend tempo terug en stoot weer toe.

Ik houd het zo niet lang meer vol. Mijn clit tintelt, mijn vagina lijkt krampjes te geven, ik span mijn kontje aan en dan ineens… Een daverend hoogtepunt knalt door mijn lichaam. Ik hijg dat het een aard heeft, een gil ontsnapt uit mijn mond.

“Oh mijn god”, kreun en steun ik als ik mij op de matras laat neerploffen.

Dit is ongelooflijk. Ik moet er van huilen. Eigenlijk baal ik dat ik soms zo emotioneel kan reageren. Ik vind me dan zo’n huilebalk. Die hormonen ook, je krijgt er wat van!

“Och schatje, wat is er nu?”, ontfermt Frank zich over mij.

“Dat ik dit nog kan. Ik bedoel na de zwangerschap”, snik ik, “het was fantastisch lieverd.”

Frank kijkt blij als hij antwoordt: “ik vond het ook heel fijn. Het was echt genieten. Zo top dat je klaar bent gekomen. Prachtig om mee te maken”. Zo leeft hij met mij mee.

We rusten even uit, maar gaan dan toch maar gauw ons een beetje opfrissen. Joëlle zal zo wel weer wakker zijn en om melk schreeuwen.

’s Avonds pijp ik Frank voor het slapen gaan nog even. Die pik van hem, wat is die weer hard. Het is niet zo’n wonder nadat hij vanmiddag niet klaargekomen is. Hij staat natuurlijk op springen.

Na al het likken, masseren en zuigen heb ik mijn mond voor hem open gehouden. “Kom maar lieverd’, heb ik hem uitgenodigd. Hij neemt zijn stijve zelf ter hand en schuift die in razend tempo over de schacht. En dan spuit hij zijn sperma in drie beurten op mijn tong. Na elke golf slik ik het goedje door. Uit liefde voor hem, zoals Linda zou zeggen. Hoewel…ik vind het zelf toch ook wel heel erg lekker. Fris en fruitig zogezegd.

Janina

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Chris 04 okt 2023
  2. Syl 06 okt 2023
  3. Valentino 07 okt 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *