— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Heerlijk relaxen deel 2

De erotische spanning neemt “gelukkig” af als hij mijn billen overslaat en doorgaat met mijn kuiten. Zeker nu hij wat harder duwt om een paar knopen weg te masseren. Oei, daar word ik even stevig onder handen genomen. Niets aan de hand, denk ik nog, hij heeft alleen eerbare bedoelingen. Maar vervolgens gaan zijn handen omhoog van mijn kuiten naar mijn knieholtes, het stevig kneden verandert in strelen en wrijven. Hij gaat hoger naar mijn dijbenen. Mijn geilheid vlamt weer in alle hevigheid op. Hij gaat langzaam naar de binnenkanten van mijn dijbenen, omhoog en omlaag steeds weer dezelfde beweging. Maar wel steeds centimeter voor centimeter iets hoger in de richting van mijn natte hunkerende kutje. Hij speelt met me realiseer ik mij veel te laat. Mijn hoofd zegt, je moet nu gedecideerd stop roepen, maar in plaats daarvan geef ik toe aan mijn brandende verlangens en spreid ik mijn benen iets verder, zodat hij ongehinderd tot aan mijn bikinibroekje kan komen. Maar nog steeds bereiken zijn vingers niet het plekje waar ik zo naar verlang. Ellen waar ben je mee bezig?, schreeuwt mijn verstand!

In plaats van de allerlaatste centimeter te overbruggen laat hij mij smachten. Langzaam gaat hij langs de randen van het bikinibroekje over mijn billen naar mijn heupen. “Zal ik je broekje ook maar even losmaken voordat er olie op komt?”, vraagt hij “onschuldig”. Hij moet weten hoe opgewonden ik ben. Ik heb mij al veel te lang laten meevoeren in mijn geile verlangens om nu nog te stoppen. Er is geen weg meer terug. Ik wil zijn vingers in mijn kut voelen soppen. Zijn duim op mijn klitje eindeloos rondjes voelen draaien tot ik schokkend en kreunend klaar kom. Ik zeg daarom met hese stem: “ja, ja, ja doe maar”. Tergend langzaam trekt hij de touwtjes van mijn bikinibroekje los en valt het lapje stof van mijn billen. Nieuwe olie giet hij op mijn billen en als ik even mijn heupen optil is het bikinibroekje verdwenen. Ik lig nu helemaal naakt op het strandje achter een beachshelter waar zomaar iemand achterlangs kan lopen. Bij deze gedachte voel ik de spanning door mijn lichaam gieren, maar ook de opwinding stormachtig toenemen. Hij masseert nu heerlijk mijn billen en werkt weer langzaam naar mijn kutje toe. “O wat ben je een heerlijk sensuele vrouw Ellen en wat heb je lekkere billen”, zegt Ricardo. Hij maakt me gek, het vocht loopt uit mijn opgezwollen kutlipjes. Als hij met zijn vingers weer tussen mijn dijen afdaalt breng ik mijn heupen omhoog, zodat hij heel gemakkelijk alles kan doen wat hij maar wil.

Hij streelt weer de binnenkanten van mijn dijen, mijn perineum, en langs mijn kutlipjes en ik kreun het uit. Ik word gek van verlangen, kan niet meer stil blijven liggen en probeer mijn lichaam naar zijn vingers te bewegen. Hij vermijdt nog steeds mijn aller lekkerste plekjes. “Wat een geil sletje ben jij Ellen”, zegt Ricardo. Jaaaa, ik wil nu alleen nog maar zijn geile sletje zijn, denk ik. Eindelijk brengt hij twee vingers bij mij naar binnen en gaat me langzaam vingeren. “Ja dit wil ik”, kreun ik om hem aan te moedigen, “harder, sneller”. Maar in plaats daarvan gaat hij langzamer en houdt hij zijn vingers stil in mijn kutje. Hij laat zijn hand rusten op de handdoek met zijn vingers in mijn kut en met zijn andere hand masseert hij mijn billen. Mijn heupen nemen het automatisch over en ik neuk zijn vingers door mijn billen op en neer te wippen. Hij brengt opnieuw olie op mijn billen en dit loopt in mijn bilspleet. Met zijn vrije hand gaat hij verder met mijn billen te masseren. Zijn vingers dalen af tussen mijn billen naar mijn sterretje. Ik schrik en span mijn billen aan en stop mijn heup bewegingen. Als ik weer wat ontspan gaat hij echter gewoon verder. Ik word nu helemaal gek en neuk wild zijn vingers. Als ik mijn orgasme voel aankomen haalt hij snel zijn vingers uit mijn kut. “Nee niet nu, ik wil komen”, kreun ik uit. Als ik mij half omdraai zie ik Ricardo glimlachen. Hij draait mij op mijn rug. “Ik wil je geil oplikken”, zegt hij. Daarop spreid ik mijn benen en druk zijn hoofd in mijn kruis. “Bef me”, roep ik. Zo wordt mijn fantasie toch werkelijkheid, een heerlijke adonis die zijn tong het werk laat doen. Ik kronkel en stoot mijn heupen omhoog. Door zijn likjes sta ik helemaal in vuur en vlam. Ik was al zo dicht bij mijn orgasme dat zijn tong mij weer razend snel terugbrengt naar een overweldigende staat van extase. Hij dringt naar binnen met zijn tong en zuigt vervolgens aan mijn klitje. “Ik kom”, kreun ik terwijl er een zinderend orgasme als een vloedgolf door mijn lijf trekt.

Terwijl ik lig bij te komen van deze ongekende ervaring en mijn ogen open zie ik Ricardo een condoom afrollen over zijn harde penis. Hoezo heeft hij een condoom bij de hand?, denk ik nog. Ojee hij gaat me neuken, is mijn volgende geile gedachte. Ik gluur nog even snel langs het sheltertje of onze activiteiten nog niet zijn opgemerkt. Gelukkig lijkt alles gewoon zijn normale gang te gaan. Hij zet nu zijn eikel tegen mijn kutlipjes, die gewillig wijken voor zijn mannelijkheid. Met kleine bewegingen van zijn heupen brengt hij de eikel van zijn penis in en uit mijn kutje. De geile sensatie is razendsnel weer helemaal terug. Daarna stoot hij harder en dieper. Hij kan zich niet meer inhouden en stoot als een wild beest zijn hele lengte bij mij naar binnen. Ik hou het niet meer en kom nog een keer klaar. Zijn lichaam verslapt daarna ineens en ook hij heeft duidelijk zijn hoogtepunt bereikt.

Nog even lig ik van deze tweede ronde bij te komen als ik mij realiseer dat ik nog steeds helemaal naakt op dit standje lig. Ik pak snel mijn bikini bij elkaar en trek het setje aan. Juist op tijd, omdat daarna John en Linda komen aangelopen. Hoe kan ik mijn verhitte, opgewonden lijf met een vochtplek in mijn bikinibroekje verbergen?

Wordt vervolgd

Ellen.

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. Melissa 10 aug 2023
  2. Gustav 22 aug 2023
  3. Me 25 aug 2023
  4. Christiaan 07 sep 2023
  5. Gustav 07 sep 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *