— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De Willie Adventskalender: echt iets voor jou!

Als ik thuiskom ligt er een enorm pakket op het aanrechtblad van het kookeiland. Mooi verpakt, met een strik erom heen. Het kan niet anders, het moet daar neergelegd zijn door David, mijn attente vriend. Altijd in voor een vleugje romantiek. Ik kan daar zo van genieten, een stoere kerel die af en toe zijn zachte kant laat zien. Ik vraag me uiteraard af wat er in zit. Daarom pak ik het op en weeg het in mijn handen. Oei, wat spannend dit. Het liefst zou ik het pakpapier er meteen af willen rukken, maar net op tijd zie ik dat er een klein briefje op geplakt is. Het zegt: open maken na het douchen! Ik lach. David heeft er een poppetje bij getekend. Een mensfiguurtje met grote borsten en een plukje schaamhaar onderaan de buik. Dat alles onder een straal water. In andere dingen is hij beter dan in tekenen, bedenk ik in een stemming van vrolijke hilariteit.

“Hoi schat, ik ben thuis!”, klinkt de stem van mijn vriend door de hal. Ik heb de hele tijd aan het cadeau moeten denken. In pannen roerend komen cadeautjes langs als een mooi boek, een fotolijst met een mooie afbeelding erin, een lingeriesetje van Willie.nl? Nee, daar is het te fors en te zwaar voor. Ik word van achteren benaderd, krijg een kus in mijn nek en er wordt in mijn billen geknepen. “Pakje gezien, Eva?”, vraagt David kort. “Zeg maar gerust grote doos hoor”, reageer ik, “wat heb je nu weer gekocht?” Het lukt me echter niet hem het geheim te ontfutselen. Tijdens het eten wijst hij me er nog eens op dat het pakket pas na het badderen geopend mag worden. Flauw hoor, de nieuwsgierigheid begint behoorlijk te knagen.

Het is vroeg in de avond als David en ik al gedoucht hebben. Het is duidelijk: deze avond is voor ons beiden. We liggen op bed in onze gemoedelijke slaapkamer. Hij in een mooie boxer, ik in een zwart kanten lingeriesetje. En tussen ons in het grote pak. “Nou lieverd, het is zo ver”, knikt David, “maak het maar open”. Eindelijk mag ik! Ik gris het papier eraf en ben blij verrast. Het is de Willie Adventskalender! Op internet (klik hier) heb ik er al eens naar gekeken en me afgevraagd of zo’n verrassingspakket iets voor ons zou zijn. Maar ik heb ook begrepen dat het juist een voordelige manier is om je nachtkastje in één keer te vullen. Er zitten allerlei verschillende speeltjes in, dus het is een leuke manier om nieuwe dingen uit te proberen. En nu ligt het geheel tussen ons in, met op de deksel de tekst: Wanna play? Nou en of we spelen willen! Verlangend kijk ik naar de vele genummerde vakjes in de vrolijk gekleurde doos. “Kijk er hoort ook een app bij”, legt David mij uit, terwijl hij zijn telefoon van het nachtkastje pakt. Ik tik op de app en daar zie ik uitleg bij elk speeltje, welke samen te gebruiken zijn en ook speelse challenges ontbreken niet.

“Maar het is nog helemaal geen Advent”, merk ik op, waarop David aangeeft dat dit helemaal niet nodig is. “Dan doen we er juist langer mee”, legt hij uit, “dan pakken we een dobbelsteen, gooien twee keer en besluiten of we met de getallen gaan delen, vermenigvuldigen, aftrekken of optellen. Wat daar dan uitkomt is het cijfer van het vakje dat open gaat”. Ik vind het een slim idee. Zo kunnen we nog weken langer doen met de Adventskalender, er zullen immers ook dagen zijn dat het ons even niet uitkomt. “Gooi maar”, zegt David, terwijl hij me een dobbelsteen aanreikt. Ik werp een zeven en een twee. Delen gaat nu niet en ik besluit om voor vakje veertien te gaan. Ik schuif het betreffende doosje naar me toe en tref er een mooi stoffen zakje in aan. Dat geopend ligt er een fraaie buttplug in mijn hand. “Nou schatje”, lacht David mij toe, “daar weet ik wel raad mee. Ga maar lekker andersom liggen, met je knieën onder je buik en je billen in de lucht”, schatert hij. Een plug, oei dat heb ik nog nooit eerder ervaren. “Pak je er wel glijmiddel bij?”, vraag ik een beetje gespannen. “Natuurlijk lieverd”, is het antwoord, “wees maar niet bang, ik zal heel voorzichtig met je zijn. Doe je string maar uit”.

Ik voel glijmiddel tussen mijn billen stromen. En dan het afgeronde puntje van de buttplug tegen mijn kringspier duwen. “Tegen je kerstster”, grapt David. Er is nu concentratie van twee kanten. Ik richt me op wat ik voel en wacht af hoe snel mijn kontje zich ontspannen zal. David luistert aandachtig naar mijn ademhaling. Hij wil niet dat het pijnlijk zal zijn. Hij kent het kreunen van mijn genot. Pas als hij dat hoort duwt hij ietsje harder tegen de plug. En dan floept het speeltje zo bij mij naar binnen. “Oh wat mooi Eef”, glundert mijn vriend, “je ziet er zo prachtig uit. Hoe voelt het?” Ik kan niet anders dan toegeven dat de spanning in mijn kontje me ontzettend opwindt. Oei, ik word hier wel heel erg geil van. “Kom maar meteen in me lieverd, ik wil je nu, meteen!”, breng ik hijgend uit.

Als David zich opricht om zijn boxershort uit te trekken, zie ik dat zijn penis recht vooruit wijst als de piek van een kerstboom. Daaronder zijn balzak, met twee prachtige kerstballen. Het inbrengen van de buttplug heeft hem zichtbaar verhit. Ik duw mijn vriend op zijn rug en klim bovenop zijn lichaam. Dan laat ik dat van mij over zijn pik heen zakken en berijd hem als een hitsige cowgirl. Ik voel die ongegeneerde drift om hem wild te neuken. En dat is wat ik doe. We schudden elkaar naar een luidruchtig orgasme. Een uniek hoogtepunt. Het is mijn eerste keer dat ik de krampen niet alleen door mijn hele onderlijf voel gaan als ik klaarkom, maar ook heel nadrukkelijk in mijn kontje. Ik heb nu ontdekt waarom veel vrouwen zo’n buttplug gebruiken.

Als we uithijgen van de inspanning volgt een toetje, waar ik niet aan heb gedacht. “Zal ik ‘m er weer uithalen liefje?”, vraagt David. Er volgt een plagerig naspel, waarbij mijn lover net doet alsof hij het speeltje er niet uitkrijgt. Steeds weer floept die, zogenaamd ongewild, naar binnen. We gieren van het lachen, totdat het eindelijk lukt. Mijn kringspier glijdt soepeltjes over het dikste deel van het speelgoed. Ik knijp mijn kringspier dicht. Wow, dat was lekker!

Uiteindelijk liggen we nog een poosje na. Twee mensen die elkaar nooit meer loslaten, zo lijkt het. Ik moet nog aan de Willie Adventskalender denken. Wat voor verrassingen staan mij nog te wachten? Ik kan niet wachten om opnieuw met de dobbelsteen te gooien…

Aanbieding voor de lezeressen en lezers van Shespot!
Je kunt nu de Willie Adventskalender aanschaffen met maar liefst 15% korting op beide adventskalenders (1 en 2). Deze actie is geldig tot en met 24 december 2023. De kortingscode daarvoor is: SHESPOT23
(Deze korting is niet te combineren met de Black Friday-korting).

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *