— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Samen de bloemetjes buiten zetten!

Het water druipt nog van me af terwijl ik naar de voordeur snel. Ik verwacht geen visite en zover ik weet heb ik al mijn online bestellingen binnen, dus ik vraag me af waarom ik onder mijn warme douche vandaan ben gekomen voor de bel. Maar eerlijk is eerlijk: ik had er rustig nog uren onder kunnen staan, dus misschien is het maar goed dat mijn uitgebreide inzeepsessie zo abrupt wordt onderbroken. Ik wikkel mijn handdoek steviger om me heen en doe voorzichtig de deur open. “Mevrouw, voor u!” Een opgewekte bezorger duwt een grote doos in mijn richting. Het zou niet de eerste keer zijn dat ik vergeet dat ik iets besteld heb en ‘ineens’ een cadeautje van mezelf krijg, maar ik weet zéker dat ik niets heb gekocht van dit formaat. Ik zou niet eens weten wat hier überhaupt in kan zitten. Van de doos word ik ook niet wijzer. Geen merk, geen logo, niets. Blijkbaar ziet de bezorger dat ik in gedachten ben verzonken. “Mevrouw? Dit pakket is voor u. Als u hier even wil tekenen voor ontvangst…” Hij zet het pakket voor me op de grond. “Ehm, ik heb dit niet besteld”, zeg ik. “Heeft u al aan de datum gedacht”, grijnst hij. Terwijl hij zijn apparaatje naar me uitsteekt, besef ik dat het vandaag 14 februari is. Niet dat ik een valentijn heb, laat staan dat ik een cadeau verwacht, maar mijn nieuwsgierigheid is gewekt. Snel zet ik mijn krabbel, of iets wat daarop lijkt, en neem de doos mee naar binnen.

Het is gek wat er in die paar seconden van de gang naar de woonkamer door je heen kan gaan. Mijn gedachten gaan volledig met me aan de haal. Het kán niet van hem zijn. We spreken elkaar al maanden niet meer. Ik heb mijn leven opgepakt, hij is verder gegaan met dat van hem. Het is goed zo. Daar probeer ik mezelf ten minste van te overtuigen, want bij het minste of geringste word ik nog altijd aan hem herinnerd. Als ik het setje uit de was haal dat hij me zo sexy vond staan, als ik langs de spiegel loop waarin hij me aankeek toen hij achterlangs in me stootte, als ik een blikje huismerk energydrank open, als ik naar mijn borsten kijk die hij de mooiste van de wereld vond en blijkbaar dus ook als ik zomaar een valentijnscadeau krijg. Nou ja, noem zo’n valentijnscadeau maar het minste of geringste. Als het al van hem is. Zenuwachtig open ik de doos. Ik haal er een prachtige, speelse bos bloemen, een tasje met nog onbekende inhoud en een kaart van ‘Willie’ uit. “Samen de bloemetjes buiten zetten?”, staat erop.
Het kaartje herinnert me aan Sven. “Jíj ruikt lekker”, zei hij vrijdagmiddag, toen ik opmerkte hoe lekker de verse bloemen op kantoor roken. We flirten wel vaker een beetje heen en weer. Bovendien had ik mijn nieuwe parfum op – een mix van amber, pioenroos en vanille – dus kon ik hem geen ongelijk geven. Zou hij dit…? Ik had er tot nu toe nooit iets achter gezocht. Al moet ik toegeven dat ik één keer over hem gedroomd heb. Ik kon hem de volgende dag amper aankijken zonder te blozen. Ik droomde dat hij me met een smoes meenam naar de leegstaande verdieping boven ons, me vriendelijk maar dwingend tegen een van de kale, witte muren zette, mijn kin in zijn handen nam en precies gebeld werd op het moment dat ik hem wilde zoenen. Dat hij zijn trillende telefoon uit zijn zak haalde en hem onder mijn jurkje van mijn dijbeen naar mijn string bewoog… En vervolgens wegliep om op te nemen. Ik werd toen bloedgeil wakker, dus heb het zelf maar afgemaakt. Met mijn vingers verspreidde ik het vocht uit mijn vagina langs mijn binnenste schaamlippen naar mijn clitoris. Langzaam draaide ik er rondjes omheen. Niet overheen, dat stelde ik uit tot ik niet meer kon. En toen zachtjes, plagend. Precies zoals híj ook altijd deed. Die andere hij. Het maakte me altijd gek. Wíld.

Ik schud mijn hoofd om uit deze gedachte te komen. Maakte? Wie houd ik voor de gek? Zodra ik aan zíjn aanrakingen denk, ben ik Sven vergeten en trekt een warme schok vanuit mijn onderbuik door heel mijn lijf. Geen centimeter van mijn toch al niet zo grote lichaam ontkomt aan de intieme en geile herinneringen aan hem. Shit, gaan we weer. “Mmmm”, hum en zucht ik tegelijk, in een poging mijn geilheid te bedwingen. Het liefst zou ik me er volledig in verliezen, maar ik weiger toe te laten dat hij nog steeds deze uitwerking op me heeft. Waar was ik? Zonder te kijken wat er op de achterkant staat, leg ik de kaart naast me neer. Eerst het tasje. Ik ben verrast door wat ik eruit haal. Ik weet niet wat ik wel had verwacht, maar niet dat het een vibrator zou zijn. Maar nu ik het zo uitpak, valt het kwartje. Glimlachend herhaal ik de tekst op de kaart en herken ik ineens het Willie-logo. Daar heb ik wel vaker besteld, dus ik hád het kunnen weten. “Wow”, hoor ik mezelf zeggen als ik het apparaat aanzet. Mijn kutje is nog warm van de herinneringen die me zojuist overspoelden. Met de vibrator stevig trillend in mijn hand, is dat alles wat ik nodig heb om mezelf over te halen hem uit te proberen. Hier en nu. Ik laat de handdoek van me afglijden en doe mijn natte, donkerblonde haar in een knot. Een druppel glijdt via mijn nek langs de binnenkant van mijn borst naar beneden. Ik krijg er kippenvel van. Ik veeg de druppel weg en streel mijn borsten. Mijn koude vingertoppen volgen de ronding en ik voel mijn tepels stijf worden. Ze schreeuwen om aandacht. Net als mijn kloppende clitoris. Met de vibrator maak ik een achtje van mijn ene borst naar mijn andere. Mijn rug kromt als ik de trillingen vanaf de zijkant van mijn borst richting mijn tepel voel gaan. Zachtjes knijp ik erin, terwijl ik met mijn andere hand de vibrator naar beneden laat glijden. Langs mijn vulva, over de binnenkant van mijn dij. De trillingen verspreiden zich door mijn lippen. Ik snak naar de diepe vibraties tegen mijn klit. Al mijn sensoren staan op scherp. Langzaam beweeg ik de vibrator over mijn buitenste lippen, van onder naar boven, over mijn clitoris en terug. Mijn ademhaling versnelt en ik vergeet dat ik me druk maakte om de afzender van dit cadeau. Ik laat het topje van de vibrator op mijn clitoris rusten.

Ik voel de warmte door mijn lichaam gaan, mijn spieren aanspannen. Mijn adem begint te haperen. Ik wil nog niet. Ik laat de vibrator naar binnen glijden om mijn clitoris wat rust te gunnen. Oh my, wat gaat dat makkelijk. Ik ben zó nat. Ik kantel hem een beetje en voel nu de krachtige vibraties tegen mijn g-spot. “Ahh”, kreun ik. Hard. “Ik dacht al dat het een schot in de roos zou zijn”, klinkt een diepe, lage stem achter me. Als ik niet beter wist, had ik de vibrator recht naar zijn hoofd gesmeten. Maar ik herkende de stem meteen. Zíjn stem. En, oké, toegegeven: van schrik ben ik te verstijfd om zo daadkrachtig op deze inval te reageren. In plaats daarvan laat ik de vibrator op de grond vallen. “Ben je gek?”, schreeuw ik. Hij loopt langs me, pakt het kaartje en draait de achterkant naar me toe. Ik wend mijn vuurspuwende blik van hem af en kijk naar de vrolijke letters. “Omdat ik f*cking gek op je ben”, staat er. “Ja, dus”, grijnst hij. Niet doen alsof je dat niet weet.” Ik weet niet of ik het te flauw vind of dat ik te boos ben om erom te lachen. Ik wil hem wegsturen. Zeggen dat hij had moeten aanbellen. Mijn privacy had moeten respecteren en niet zomaar binnen had mogen komen. Maar ergens kan ik ook niet ontkennen dat ik het fijn vind om hem te zien. Mijn lichaam trouwens ook. De opwinding heeft de schrik alweer overmeesterd. “Sorry, ik had niet zomaar binnen mogen vallen”, onderbreekt hij mijn gedachte. “Je had de deur op een kier gelaten, dus ik dacht… Ik heb nog geklopt. Maar ik denk… Ik denk dat je me niet gehoord hebt.” Onze blikken gaan tegelijk naar de vibrator. “Je was nogal… druk.” We kunnen allebei een lachje niet onderdrukken. Hij pakt het ding van de grond, stopt het in zijn broekzak en loopt recht op me af. “Waar was je gebleven?”, vraagt hij terwijl hij me tegen zich aan trekt. Ik voel zijn pik hard worden tegen mijn blote been. Ik gris de vibrator uit zijn zak en laat hem over zijn been naar zijn stijve glijden. Blind zet ik hem aan. Hij pakt mijn gezicht met beide handen vast. “Ik genoot ervan om je alleen te zien spelen, maar er staat toch ‘sámen de bloemetjes buiten zetten?’”

Willies Wildboeket is van 20 januari tot en met 12 februari te bestellen bij Willie.nl  (klik hier) en wordt op Valentijnsdag bezorgd. Deze exclusieve valentijnsspecial in samenwerking met Pluukz is verkrijgbaar in de varianten Foxy Lover (medium boeket + Willie Toys Foxy Lover vibrator €49,95), Romeo&Juliet (medium boeket + Willie Toys Partnervibrator met afstandsbediening €69,95) en Love Is in the Air (large boeket + Willie Toys Premium Luchtdrukvibrator €89,95). Alle boeketten worden inclusief gepersonaliseerd kaartje geleverd. Uiteraard discreet.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Peter 30 jan 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *