— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Kamperen

Zon, heerlijke halfschaduw, briesje, een enkel vogeltje, gezoem van allerlei vliegend grut, shorts en een hemdje. Wat wil je nog meer ? Oh ja, alleen met mijn tentje op een stil veldje van de kleine camping. Mijn idee van het paradijs.

Wat nu ? Komt er iemand aan ? Ik hoor duidelijk een fietser aankomen, ik ben er zelf óók zo een. Ja hoor, daar is ‘die al. Een man, alleen met z’n fiets en bepakking. Duidelijk ervaren, netjes gepakt, niets dat uitsteekt. Ben benieuwd, altijd leuk om te kijken hoe iemand kamp maakt.

Hij kijkt even rond en besluit dan z’n fiets te parkeren tegen de picknick bank verderop. Hij parkeert zichzelf er ook. Dan staat hij weer op en begint het veldje te verkennen, speurend naar kuilen en hobbels, takken en steentjes. Ik krijg zo mooi de gelegenheid hem ongegeneerd te observeren. Niet de jongste meer, slank, goed gebouwd, knappe, kalende kop en gebruind door het fietsen. Eindelijk besluit hij dat ‘ie z’n plekje heeft gevonden, haalt de tassen van de fiets en brengt ze daarheen. Het feest kan beginnen.

Tent komt tevoorschijn, de stokken en pennen. Uitvouwen, stokken in elkaar en in de tent schuiven. Even en wat pennen later staat zijn trekkerstentje overeind en zet hij nog wat scheerlijnen vast. Rits open, matje, slaapzak en allerhande ander gerei gaat naar binnen, gevolgd door de man zelve. Het matje wordt opgeblazen en het bedje gespreid. Weer buiten komen de kookspulletjes tevoorschijn en een slim klein stoeltje. Dat heeft ‘ie snel gedaan, duidelijk niet de eerste keer. Tijd om uit te blazen, denk ik … maar nee. Hij pakt een klein tasje, een handdoek en een bundeltje kleren. Hij loopt naar het toiletgebouwtje en komt wat later omgekleed en opgefrist terug.

Op tijd voor de borrel, die hij vast niet bij zich heeft. Maar ik wel, ik sta hier al wat langer en heb het nodige ingeslagen. Als hij dreigt zich te vergrijpen aan een slok water roep ik hem en gebaar naar mijn fles wijn en de tafel naast mijn tent. De boodschap is duidelijk en hij verplaatst zich mijn kant op. We schudden handen, wisselen namen uit en raken al snel aan de praat over de geneugten van fietskamperen. Altijd een eindeloze bron van sterke en gewone verhalen, mooie ontmoetingen en de onontkoombare pechmomentjes. Hij is leuk en duidelijk op zijn gemak. Zo voel ik me ook en we lachen heel wat af.

Natuurlijk laat ik ‘m niet zijn eigen prakje koken, maar stel voor dat we één en ander samenvoegen tot een klein feestmaal. De tafel wordt tijdelijk keuken met snijplankjes, pannen, borden en onze brandertjes. Allerlei beetjes groenten en pasta. Samen hebben we best heel wat. Na wat sorteren maken we een leuke maaltijd en even later zitten we te smullen onder het genot van een beker wijn. We houden niet op met kletsen en het gesprek wordt allengs dieper en zelfs intiem. Een vent met diepgang en gevoel, héérlijk !

We knutselen een instant koffietje in elkaar, dat je thuis niet lekker vindt maar hier is het een godendrankje. Dan staat ‘ie op en zegt dat hij een toetje gaat halen. Ben benieuwd … als hij terugkomt heeft hij twee ijsjes meegenomen en hij gaat schrijlings tegenover me zitten. Heerlijk. Ja, óók de ijsjes. We laten elkaar proeven en genieten. “Er zit ijs op je lip”, zegt hij. Ik probeer het weg te likken, maar dat lukt blijkbaar niet en hij schiet in de lach. Met een vinger veegt hij heel zacht het ijs van mijn lip. “D’r zit nog steeds wat”, zegt hij, “ik lik het er wel af”. Zijn tong aait mijn bovenlip, dan zijn lippen en wordt het een echte zoen. Zacht en lief. Mijn antwoord blijft niet uit en we zoenen teder. Lippen openen zich, tongen spelen tikkertje en verstoppertje. Als we moeten ademhalen kijken we elkaar lachend aan en ik zie mooie, zachte ogen naar me kijken.

Dat schreeuwt om herhaling en vervolg. Ditmaal strelen onze vingers elkaars gezicht, hals en lager. Mijn vingers gaan over zijn borst, vinden en voelen zijn opgewonden tepels. Ik leg m’n handen erop en draai slome rondjes die voelbaar effect hebben. Mijn borsten hebben niets te verbergen en worden op gelijke wijze behandeld. Onze lippen vinden elkaar weer en onze temperatuur loopt ernstig op. Ik schuif een beetje naar hem toe, leg mijn benen over de zijne en zo zitten we dicht tegen elkaar aan. Er passen bijna geen handen meer tussen, maar de mijne vinden hun weg onder zijn dunne hemd, via zijn rug, via zijn zij, naar zijn borst. Borsthaar om in te kroelen, spannend. Even later kom ik zijn tepels weer tegen, streel, kras zachtjes met mijn nagels en knijp erin. Een zucht en een kreun. Hemd gaat uit. Hij vraagt heel lief of het mijne ook uit mag. Woordeloos zeg ik ja en langzaam vertrekt mijn hemdje over mijn hoofd. Héél zacht legt hij zijn handen op mijn kleine borsten, beweegt ze erlangs, eronder en erover. Mijn tepels zijn knalhard en krijgen de aandacht die ze verdienen. We zijn zo opgewonden als maar kan. Kan dat wel, hier open en letterlijk bloot op de camping ? Het maakt ons niet uit. Ondertussen is het donker geworden en niemand die nu nog rondloopt.

Ik krijg niet genoeg van zijn lijf, mijn handen verkennen elk stukje en hij spiegelt elke beweging die ik maak. We blijven zoenen, elkaar proevend en ontdekkend. Mijn hand glijdt over zijn buik naar beneden en kruipt een stukje onder zijn broekband, maar komt niet ver. Het knoopje maak ik snel onschadelijk, waardoor mijn hand wat verder kan afdalen. Ik kan nèt door zijn dunne slip heen het topje van zijn keiharde erectie aanraken en hij is er hoorbaar door verrast. Met wat gewiebel liggen nu zijn benen over die van mij en heb ik hem op zijn rug geduwd. Zo, dat maakt alles iets makkelijker toegankelijk. Zijn shorts gaan een stukje naar beneden, de paal in zijn dunne boxer past er niet meer in. Dat probleem pak ik graag aan, duw zijn benen omhoog en trek short en boxer richting voeten. Onderweg krijg ik mooi uitzicht op gladgeschoren ballen en kan het niet laten ze eventjes aan te raken, te strelen. Daar ligt hij dan, vrijwillig hulpeloos, in al zijn mooie mannelijkheid.

Deze situatie vraagt erom misbruikt te worden en dat doe ik met verve. Ik val aan via de binnenkant van zijn dijen, die duidelijk super gevoelig zijn. Onontkoombaar zijn daarna zijn ballen aan de beurt, die uitvoerig aandacht van mij krijgen. Ik til ze op, wieg ze in mijn hand, kriebel en kras er onder en masseer ze zachtjes. Ik voel de steenharde basis van zijn pik onder zijn ballen en druk daar op met een draaiende beweging. Dát heeft effect … hij kreunt en zijn pik beweegt enthousiast op en neer. Dat is natuurlijk het volgende slachtoffer van mijn opgewonden staat. Langzaam glijdt mijn hand over zijn harde lul, tot mijn vingers het randje van zijn eikel raken. Dat volg ik rondom, zie dat zijn opwinding nóg groter wordt, zijn eikel lijkt te groeien en zéker natter te worden. Dan reikt hij naar me uit, probeert zich aan me op te trekken. Ik laat het gebeuren en me op mijn beurt achterover leggen.

Weer gehussel met benen, waarna de weg vrij is voor eenzelfde behandeling. Mijn shorts gaan richting ‘uit’, mijn heuvel geliefkoosd, mijn slip samen met shorts verdwijnen in het donker. Hij ziet niet veel nu, maar voelt des te meer mijn zachte dijen, opgezwollen en geschoren lippen. Alles wordt aandachtig en teder verkend. Ik voel mijn sappen stromen, hij maakt er dankbaar gebruik van door ze als massage olie te gebruiken. Dan trekt hij me overeind zodat we weer dicht tegen elkaar aan zitten. Ik leg mijn benen weer over de zijne, trek mezelf iets omhoog en stuur zijn pik naar binnen, laat me zakken tot ik niet verder kan. Zo blijven we stil zitten maar kunnen de drang tot bewegen tenslotte niet weerstaan. Wat voelt hij lekker en wat is hij lief en teder. We blijven elkaar strelen waar we maar kunnen.

Dan duw ik hem weer achterover en kom ik echt bovenop te zitten. Ik trek mijn benen op waardoor ik tot op zijn ballen zak. Mijn hemel, wat voelt dit zálig! Met mijn bekken draai ik rondjes. Hij pakt mijn hand, legt die op mijn kut stuurt mijn vingers naar mijn clit. ‘Streel jezelf, ik wil voelen hoe je klaarkomt’. Dat duurt niet lang en ik voel en hoor hoe hij ervan geniet als ik klaarkom. Ik wil méér, veel meer. Als ik me plat op hem leg fluister ik dat ik hem dieper wil voelen. ‘Ik wil dat je me neukt, stevig’. Daarop laat ik me van hem en de bank glijden, in het gras. Ik trek hem met me mee, tussen mijn benen. Spreid ze wijd, trek hem naar binnen, duw op zijn billen om hem nòg dieper te voelen.

Gaat zo niet diep genoeg naar mijn zin en ik trek mijn benen op, zó ver dat ik bijna dubbelgevouwen lig. Hij moet nu wel bijna op z’n knieën om in me te blijven. ‘Neem me, neuk me hard, ik wil je helemaal in me voelen. Je doet me geen pijn, toe maar’. Ik voel hem tegen mijn baarmoedermond, wauw! Dan legt hij weer mijn hand op mijn clit. ‘Ik wil voelen hoe je komt, mijn pik omklemt’. Meer aanmoediging heb ik niet nodig en enkele seconden later kom ik klaar, net zo hard als hij in me stoot. En nóg een keer, en nóg eens, spuitend. ‘Nou is het jouw beurt, kom maar, laat je gaan, spuit me vol. Kijk naar me als je komt, ik wil je ogen zien!’. Ik knijp hard in zijn tepels als aanmoediging. Hij kijkt me aan, ik zie zijn extase en overgave.

Anoniem

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. Erik 23 nov 2023
  2. Chris 23 nov 2023
  3. Tom 23 nov 2023
  4. Isabel 24 nov 2023
  5. Gustav 24 nov 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *