— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een zomers sprookje deel 2

Onderweg moet ik toch even denken aan wat er net allemaal gebeurd is. Ik ken je amper, zit met je op een terras en toch knetterde het enorm tussen ons. Ik vind je enorm aantrekkelijk, maar ben ook op mijn hoede. Ik wil niet te hard van stapel lopen en dan later de deksel op mijn neus krijgen. Maar ik weet ook dat ik je amper kan weerstaan als ik dicht bij je ben.

Als ik even later bij je huis aangekomen ben, staat de voordeur al open. Ik loop er heen en roep even naar binnen: ‘Is de kust al veilig?’ ‘Ja hoor, kom binnen.’ Als ik binnen loop ruik ik iets van schoonmaakmiddel en deodorant. Als ik de woonkamer in ga, ziet het er redelijk netjes uit. Je hebt kaarsjes aan gestoken en de kussens liggen netjes op je bank.

Je komt de keuken uitlopen met twee gevulde glazen en gaat op de bank zitten. De glazen zet je op tafel en met een kort gebaar vraag je me naast je te zitten. Ik neem plaats naast je en je schuift al snel naar me toe. Je lippen vinden de mijne. We raken snel verwikkeld in een intense zoenpartij. Onze handen gaan verder waar we net gebleven waren. Jouw handen gaan over mijn rug, via mijn zij naar mijn borsten. Je kreunt als je mijn borsten vast pakt. Ik voel een tinteling door mijn lichaam gaan en laat je je gang gaan. Het voelt heerlijk als je mijn borsten vast hebt. Ik laat mijn handen over je armen naar boven glijden en ga van je nek over je borst naar je buik. Ik voel het vocht verzamelen in mijn slipje.

Mijn handen gaan van je buik voorzichtig naar beneden, draaien even rond je pik over je broek heen en pakken dan je knieën vast. Ik streel vanaf je knieën weer omhoog via de binnenkant van je bovenbenen. Vlak onder je liezen stop ik weer en laat mijn handen weer naar je knieën afdalen. Ik herhaal deze beweging een paar keer, tot je een hand van mij pakt en op je pik legt. ‘Daar moet je zijn. Je maakt me zo geil.’ Ik wrijf over je broek langs de contouren van je pik. Ik voel een keiharde pik door je broek heen.

Als we even op adem komen tussen het zoenen door, stel je voor om naar je slaapkamer te gaan. ‘Daar kunnen we wat lekkerder liggen en misschien verder gaan waar we gebleven zijn.’ Ik neem een slok drinken. Hier was ik al een beetje op voorbereid natuurlijk, maar ik vind het ook spannend. Je pakt mijn hand en begeleidt me naar boven. ‘Ik vind het wel spannend hoor.’ Je lacht en geeft toe het ook wel even gek te vinden, maar zegt ook dat we wel zien hoe het loopt. ‘Lekker zoenen en strelen is ook fijn.’

Ik volg je toch de trap op, ik vind het lastig om je te weerstaan en heb eigenlijk ontzettend veel zin in je. Boven aangekomen zie ik een netjes opgemaakt bed en ik ruik hier ook iets van schoonmaakmiddel. Blijkbaar heb je in die korte tijd heel wat schoongemaakt. Je gaat op de rand van je bed zitten en trekt mij bovenop je. Ik duw je naar achter en begin je te zoenen. Jouw handen zijn vrij om mijn billen en rug te strelen. Je handen gaan weer naar mijn borsten en voor ik het weet heb je mijn shirt uit gedaan. Je ziet mijn kanten, blauwe bh met gekleurde bloemen. Je lippen zakken even af en geven zachte kusjes boven de rand. Dat voelt echt heel fijn en ik merk dat ik je meer wil laten zien.

Met één hand op mijn rug maak ik de sluiting van mijn bh open en laat de bandjes van mijn schouders zakken. Gelijk als mijn borsten vrij zijn, duw jij je mond om mijn tepels heen en begint er zachtjes aan te zuigen. Ik kreun van dit heerlijke gevoel. Je handen sluiten zich om mijn blote borsten heen. Mijn borsten zijn te groot voor je handen, maar je weet ze stevig vast te pakken. Na wat zoenen en strelen draai je mij om op het bed. Ik lig op mijn rug met jou schrijlings op mij. De knoop van mijn broek is nu aan de beurt en als je die open hebt, volgt al snel dat je alles uit doet bij mij. Ik lig nu bloot voor je, terwijl jij al je kleding nog aan hebt. Het voelt erg naakt en bijna ongemakkelijk. Tot je zucht en ik zie hoe hard je pik is door je broek heen.

Onze tongen vinden elkaar al snel weer en we liggen heftig te zoenen als ik je vingers over mijn borsten en buik naar mijn kutje voel gaan. Ik kronkel wat onder je handen, als je langs mijn kale venusheuvel mijn natte lipjes bereikt. Je blijft voorzichtig om mijn lipjes heen strelen. Je streelt over mijn spleetje, maar heel zachtjes, zodat je er niet doorheen komt. Ik kronkel op het bed van genot. Je plaagt mijn kutje met voorzichtig strelen en steeds niet mijn heerlijke plekje aan te raken. Ik voel je vingers over mijn lipjes en liezen gaan en te spelen met mijn gevoel.

Ik kreun als je voorzichtig je vingers tussen mijn lipjes laat glijden. Je vangt wat vocht uit mijn kutje en spreidt dit over mijn lipjes en clitje. Langzaam maar doeltreffend begin je mijn clitje te beroeren met je vingers. Ik pak je gezicht vast om even te kunnen stoppen met zoenen. Ik sluit mijn ogen en kreun luid, dit is heerlijk. Je mond zakt naar beneden om bij mijn clitje te stoppen. Je kijkt me aan tussen mijn benen en borsten door en plaatst je mond op mijn kutje. Je blijft even stil liggen en als ik mijn heupen heen en weer begin te bewegen, lik je over mijn hele kutje van onder naar boven. Bij mijn clitje aangekomen doe je je mond om mijn clit en laat je tong erover glijden. Dit voelt voor mij echt hemels, je warme natte tong over mijn clitje. Je tong vormt een puntje en zo lik je mijn clitje in verschillende tempo’s en met verschillende variaties van druk. Tot je een manier hebt gevonden die mij helemaal gek maakt: ‘Ja zo! Niet meer anders, als je zo doorgaat kom ik klaar op je tong. Schatje, dit is heerlijk!’ Je ogen vinden de mijne als je in dit goddelijke tempo door blijft likken. Ik kijk je aan terwijl mijn lichaam onrustig kronkelt. Ik vraag me even af waarom dit zo goed voelt, het is echt lang geleden dat ik zo heerlijk verwend ben. Ik concentreer me weer op je tong en ik voel het door mijn lichaam gaan. Een onbedwingbaar gevoel van een denderend orgasme. Ik voel het in mijn kutje samentrekken en het gaat door mijn buik. Ik kreun hard als ik klaarkom: ‘Ja, ga door! Niet stoppen, schatje.’ Als het gevoel langzaam weg ebt trek ik je aan je armen naar boven.

Je kleding zit mij in de weg, dus ik begin je uit te kleden. Ik wil je pik in mij voelen, nu. Ik trek snel je shirt uit, knoop je broek los en terwijl jij die uit wurmt duw ik je boxer naar beneden. Als het elastieken randje over je pik heen valt, komt er een groot formaat tevoorschijn, die keihard rechtop staat. Ik kijk je in je ogen: ‘Alsjeblieft, neuk me.’ Dat laat jij je niet nog eens zeggen, je boxer en sokken zijn snel uit. Je pakt een condoom van het nachtkastje en doet dit razendsnel om je pik.

Ik twijfel even of ik dit gevaarte wel aan kan. Dan streel je met je pik langs mijn kutje, clitje en mijn lipjes. Je bent me aan het plagen en stelt het moment van in mij komen uit. Je eikel blijft langs mijn gevoelige clitje strelen. Ik zie aan je ogen dat je naar binnen wil glijden in mijn kutje, maar je wil ook van het moment genieten. ‘Lekker ding, je kutje glimt helemaal van je vocht. Wat ben je ontzettend nat. Ik wil graag je natte, warme kutje in glijden. Mag dat?’

Je eikel gaat voorzichtig mijn binnenste lipjes door en stopt dan. Met je hand draai je je pik iets, zodat die de randjes van mijn lipjes raakt. Dan trek je je eikel weer uit me en streelt weer langs mijn clitje en lipjes. Ik hou het niet meer van genot. Ik wil je in mijn kutje voelen. Dan stop je weer je eikel bij mij naar binnen. Ik kreun, dit is ook zo’n heerlijk gevoel. Je drukt door en ik voel je hele schacht in mijn kutje glijden. Onze lippen vinden elkaar en we zoenen terwijl jij je pik in mijn beweegt. Rustig aan, maar met een heerlijk ritme. Als ik mijn heupen iets kantel, raak je met je pik ook in mij een heerlijk plekje.

Ik voel je stoten harder en dieper worden, naarmate jij bijna klaarkomt. Je trekt mijn benen omhoog, zodat mijn enkels in je nek liggen. Ik zie je ogen naar beneden kijken, naar hoe je pik in mijn kutje beweegt. In je ogen zie ik genot en het verlangen om je pik klaar te laten komen in mij. Je handen liggen om mijn heupen en trekken mij om je pik heen. Ik geniet van het volle gevoel in mijn kutje, als je mij ineens diep in mijn ogen aankijkt, je kreunt en zucht: ‘Ik ga klaarkomen en mijn zaad in je spuiten.’ Je gezicht vertrekt zich even als ik pik nog een paar keer hard in mij voel stoten. Je kreunt nog een keer terwijl je mijn benen laat zakken en je torso op mijn borsten laat vallen.

Jess

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. manon 21 nov 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *