— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Drie jongens in Toscane deel 2

Soepel leid ik zijn eikel richting mijn kontje, ten teken dat hij daar moet zijn. Het voelt machtig, alsof ik hier – als ervaren vrouw – de toon bepaal en indruk maak. Luca weet duidelijk niet wat hij meemaakt. Het gaat op het moment zelf allemaal heel snel, maar achteraf bezien realiseer ik me: gezien zijn leeftijd zal hij dit nog niet vaak hebben meegemaakt. Een vrouw die zelfbewust kiest om anaal genomen te worden door een jongen die ze amper kent. Langzaam dringt zijn eikel mijn kontje in. Het voelt fantastisch, helemaal vol, fout, alles tegelijk. In mijn ene rechterhand heb ik de enorme lul van Andrea, om het plaatje nóg beter en completer te maken. Aan de linkerkant word ik gezoend door Giuseppe, die me toefluistert hoe mooi en geweldig ik ben. ,,You’re so fucking hot,’’ gromt hij.

Luca neukt mijn kontje nu voluit. Hij is iets groter dan mijn man, maar ik kan het zowaar hebben. Stevig houdt hij mijn heupen vast en neukt me met lange halen in mijn kont. Terwijl één van de jongens me vingert, voel ik hoe ik onvermijdelijk klaar ga komen. Het heerlijke gevoel in mijn onderlijf valt onmogelijk tegen te houden: dit is het geilste ooit, ik raak in een soort trance en kom intens, heerlijk en heftig klaar. Luca houdt het ook niet vol, merk ik. Grommend spuit hij mijn kontje vol, ik voel zijn lul schokken in mijn lijf. Eigenlijk veel te snel, maar het is tegelijk een heerlijk idee: een jongen van pakweg 25 zo gek maken, dat hij het simpelweg niet meer volhoudt. Nog beter: Giuseppe neemt meteen zijn plaats in. Het lijkt wel alsof ze exact weten wat ik geil vind. Dit hele idee: mijn kontje laten nemen door meerdere jongens, onder een douche, grrr, ik heb er al zó vaak over gefantaseerd. Giuseppe neukt me meteen hard en zelfverzekerd van achter. Door het voorwerk van Luca is het geen enkel probleem, ik kantel mijn heupen om het hem nog wat makkelijker te maken.

Andrea zoent me, moedigt me aan, terwijl ik vanuit mijn ooghoek naar zijn geweldige pornolul kijk. Ik hoor de jongens bewonderend over me praten, half in het Italiaans, maar dat maakt het sfeertje alleen maar beter. Giuseppe houdt het ook niet vol, ik voel het aan het ritme van zijn stoten, aan zijn opgewonden gekreun. Zuchtend spuit hij me binnen twee minuten vol, zijn handen stevig in mijn zij. Ik voel hoe het zaad van de jongens langs mijn benen naar beneden loopt, mijn kont heerlijk gebruikt. Ik voel me geweldig, sletterig, gebruikt en machtig tegelijk.

De grote finale moet dan nog komen. Andrea is half op de grond gaan zitten aan de zijkant van de douche. Ik heb genoeg aan een halve blik om te snappen wat er verwacht wordt. Terwijl hij zijn lul nog wat harder en dikker maakt, kniel ik schrijlings over hem heen. Ik word al gek van het idee: eindelijk deze megalul berijden. Eindelijk een lul die me écht gaat vullen. Met één hand omvat ik de dikke eikel, met mijn andere hand houd ik mijn balans. Ik voel hoe de andere twee jongens toekijken vanaf achteren gezien. Hoe ze zien hoe deze enorme pik langzaam tussen mijn billen gaat verdwijnen, stap voor stap mijn kutje in.

Het is niet normaal hoe groot hij is. Het topje van zijn eikel duwt mijn lipjes meteen wijd uit elkaar, alsof alles helemaal strak wordt getrokken. Ik zucht, kreun, word gek. In een flits denk ik heel even aan mijn man, wiens pik nog niet half zo groot en dik is. Het idee – hier ter plekke geneukt worden door een onbekende jongen op vakantie – maakt me alleen nog maar gekker. Langzaam zak ik door. Eerst de eikel, daarna het gedeelte daar vlak onder, wat bij deze pik nóg wat dikker en massiever is. Ik voel hoe Luca dichterbij komt en naast ons knielt. Hij legt zijn handen boven mijn heupen, alsof hij even een handje komt helpen. Stevig duwt hij me nog wat verder omlaag, over de lul van zijn vriend heen. ,,Go on,’’ zegt hij. ,,You’ll be fine.’’ Geil moedigt hij me aan om nog wat verder door te zakken.

Na een paar keer lukt het. Andrea’s complete lul verdwijnt tussen mijn lipjes, zo diep en volledig, dat mijn billen helemaal tot aan zijn ballen komen. Ik ben compleet gevuld nu. Mijn lijf siddert van het idee. Ik heb me nog nooit zo vol, zo gevuld, zo geil en zo vrouwelijk gevoeld. Mijn lipjes spannen helemaal strak om zijn pik. Ik zit zo vol met lul, dat ik haast geen andere optie meer heb dan intens klaarkomen. Al mijn gevoelige plekjes worden tegelijk geraakt. Het orgasme golft en schokt door mijn lijf, terwijl ik dapper zijn paal blijf berijden, melkend met mijn heupen. Ik raak in een trance die ik zelden heb gevoeld. Ik wil méér, meer, meer. Kreunend val ik voorover op Andrea, die me meteen stevig omarmd met zijn gespierde armen, zijn lijf dicht tegen het mijne, zijn fantastische pik soepel glijdend tussen mijn lipjes. Terwijl ik op Andrea lig, kantel ik instinctief mijn heupen, mijn kont iets omhoog. Het moet gebeuren nu. Dit is waar ik altijd van droomde, en Luca mag het gaan afmaken. Hij snapt het meteen: ik merk vanuit mijn ooghoek hoe hij achter Andrea en mij knielt, zoekend naar de juiste positie. Ik bied me zo gewillig aan als maar mogelijk is. Andrea duwt mijn billen iets uit elkaar, terwijl Luca zijn eikel tegen mijn kontje plaatst. Doordat mijn kutje al zo vol is, lijkt het wel alsof het alleen maar makkelijker gaat. Mijn kontje opent zich vanzelf voor Luca’s lul, die meteen langzaam doorduwt.

Het lukt. De jongens hebben hun warme pikken samen in mijn lijfje gepropt, tegelijk, allebei in hun eigen gaatje. Het gevoel is sensationeel, ongelooflijk. Terwijl ze langzaam naar hun ritme zoeken, voel ik me alleen maar geiler en beter. Ik richt me iets op, duw terug met mijn heupen, alsof we samen zoeken naar een soort perfecte seksdans. Het gaat beter dan ik ooit had durven dromen. Met vier handen op mijn heupen word ik goddelijk genomen, de grote pik van Andrea in mijn kutje, Luca in mijn kont. Ze glijden met lange halen in mijn lijf. Ze neuken, naaien, stoten en pakken me. Ik golf van het ene orgasme in het andere, achter elkaar door, op een manier die ik nog nooit heb meegemaakt. Giuseppe komt ook zijn lul nog aanbieden, maar ik besef nog amper wat er allemaal gebeurt. Achteloos hap ik zijn pik in mijn mond.

Het lijkt wel alsof ik continu klaarkom, wanneer ik merk dat de jongens het ook niet lang meer gaan volhouden. Het is te geil, te intens, te extreem om het nog veel langer vol te houden. Eerst voel ik Andrea schokken en grommen, zijn lul diep in mijn lijf. Luca volgt meteen daarna, zuchtend dat hij het niet meer volhoudt, hevig klaarkomend in mijn kont. Ik rol half van de jongens af, uitgewoond, compleet voldaan, nog steeds übergeil. Ik merk hoe Giuseppe mijn heupen nog een keer optilt om me te gebruiken – en vind het allemaal best. Ga je gang maar, denk ik. Geniet nog maar even. Als ook de derde jongen in me klaar is gekomen, binnen amper een minuut tijd, zak ik heerlijk loom onder de douche.. De jongens zoenen me om de beurt, alsof ze me bedanken willen, en lopen dan weg.

Betoverd blijf ik achter, in het besef dat ik nooit meer zoiets geils ga meemaken. Even afspoelen nog. Straks komen mijn man en de kinderen thuis.

Josje

Beoordeel dit verhaal

17 Reacties

 1. Witvisje 09 aug 2023
 2. Christiaan 09 aug 2023
 3. Fenna 10 aug 2023
 4. Uus 10 aug 2023
 5. Fenna 10 aug 2023
 6. G 10 aug 2023
 7. Witvisje 11 aug 2023
 8. Marcello 11 aug 2023
 9. Uus 11 aug 2023
 10. Fenna 11 aug 2023
 11. Witvisje 11 aug 2023
 12. Uus 11 aug 2023
 13. Witvisje 11 aug 2023
 14. Lise 11 aug 2023
 15. Bram 25 aug 2023
 16. Me 25 aug 2023
 17. Sasha 27 aug 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *