— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

FRIS EN FRUITIG GENIETEN, DEEL 2

“Echt het was geweldig”, glim ik.

Linda kijkt me met veel blijdschap in de ogen aan. Het is ook leuk als een vriendin zo vrolijk aan het vertellen is. En dat is wat ik doe. Weliswaar niet al te luidruchtig, het hele cafeetje waar we zitten hoeft niet mee te genieten, maar ik ben in opperbeste stemming.

Het is dan ook een poos geleden dat Frank en ik zo heerlijk hebben gevreeën en ik mijn hoogtepunt op zo’n fantastische manier heb beleefd, dat ik er emotioneel van werd.

“Goh wat fijn Ellen, echt”, leeft Linda met me mee.

“En jij dan?”, vraag ik, “heb je met Rob gepraat over fruit eten en zo?”

Mijn vriendin schiet in de lach: “nou dat is nog wel even een puntje hoor, hij wil zijn koffie en kratje bier maar zo niet laten staan. Het geeft niet hoor, ik kom niks te kort. Maar ik heb eigenlijk nog wel een vraagje”.

Gewend als dat ik ben dat we heel persoonlijke dingen tegen elkaar zeggen, reageer ik als gewoonlijk: “nou brand maar los!”

“Er zijn twee dingen waar ik best nieuwgierig naar ben, omdat je er tegenwoordig zoveel over leest in de bladen en op internet. Ik heb het over anaal en squirten. Heb jij dat wel eens gedaan?”

Ik kan nu wel stoer doen, maar kan niet anders dan toegeven dat dit nog nooit heeft plaatsgevonden.

“Wat lijkt je daar zo leuk aan?”, vraag ik.

“Dat is het nu juist, ik weet helemaal niet of dat leuk is. Het ene lijkt me zeer doen en het andere wordt zo’n kliederboel”, zegt ze met een bedenkelijk gezicht.

’s Avonds kom ik bij Frank terug op het gesprek dat ik met Linda heb gehad.

“Dan probeert ze het toch gewoon uit?’, reageert hij nuchter, “als ze dat leuk lijkt, dan zou ik zeggen: ga er gewoon voor. Wordt het niks, of kan ze het niet, dan heeft ze het in elk geval geprobeerd”.

Die reactie is nu net waarom Frank en ik zo’n team zijn. Soms hoef je dingen gewoon niet te vragen, die gaan gewoon vanzelf. Want Frank gaat uit zichzelf verder: “welk van de twee dingen zou jij dan wel eens willen proberen El?”

Ik zie eigenlijk het meest op tegen anale seks. Bang dat het pijn doet. Of dat het niet schoon is. Daarom leg ik hem voor of hij wil proberen mij te laten spuiten. “Maar dan moeten we wel een heel pak handdoeken paraat hebben hoor”, zeg ik monter.

Het is een paar dagen later dat ik met Frank en baby Joëlle aan tafel zit. Voor haar heb ik zelfgemaakte pompoensoep neergezet. En ja hoor, dat gaat er met gretige hapjes in. Ze kraait het uit als ze met een handje zwiept en ik de soeplepel op mijn shirt zie landen.

“Nou schat, komt dat even mooi uit”, lacht Frank, “dan kun je straks mooi meteen gaan douchen. De handdoeken liggen al klaar”. Mijn vriend, de dondersteen, natuurlijk weet ik meteen wat hij van plan is.

Squirten, we hebben het onderwerp de afgelopen dagen nog eens opgezocht op internet. Ik reken er niet op dat ik het kan. Of dat er straks een hele straal nattigheid door de slaapkamer zal vliegen. Maar de lol om het te proberen is ons genoeg.

Als het bedtijd voor ons lieve kleine hummeltje is, breng ik haar naar boven. Op de commode verschoon ik Joëlle nog eens en niet veel later ligt ze heerlijk te slapen in haar ledikantje. Ik plant nog een klein kusje op haar hoofdje en ga de babykamer uit en loop naar de slaapkamer van Frank en mij. Jawel hoor, op het voeteneind van ons bed ligt een stapeltje handdoeken!

Als ik gedoucht heb en naakt op ons bed ben gaan liggen, hoor ik Frank de trap op komen. De voorpret zingt in mijn gedachten, als ik het gespetter van douchewater hoor.

Even later komt hij fris en fruitig de slaapkamer binnen en vleit zich naast mij op de matras. Hij brengt zijn hoofd boven dat van mij en kust mij lustig op mijn mond. Ik open mijn lippen, net als hij dat doet. De warme vochtigheid en het spel van onze tongen geeft me het gevoel één met hem te zijn.

Ondertussen worden mijn borsten gekneed. Frank is een man die van zowel borsten als billen houdt. Heerlijk is dat. Zo kom ik overal aan mijn trekken. Naar omlaag bewegend komt zijn mond aan bij mijn tepels. Frank zuigt er voorzichtig aan en draait met de punt van zijn tong om de harde knopjes heen. Oh wat zijn ze weer gevoelig vandaag.

Het gevolg is in mijn lichaam, dat warme gevoelens zich van boven naar beneden bewegen. Een tintelend gevoel maakt zich meester van mijn kutje. Het vocht laat niet langer op zich wachten en geeft me een warme, natte sensatie. Iets dat door Frank wordt opgemerkt.

“Mmm schatje dat ziet er lekker uit”, beaamt hij als hij glinsterend vocht tussen mijn vulvalippen ziet verschijnen. Zijn tong laat hij over de vlezige randjes glijden, likkend en proevend van genot.

Nu zit hij tussen mijn benen en likt aan één kant langs mijn clit. Oei, is me dat even uitdagend, juist omdat hij het knopje zelf ongemoeid laat. Dan doet hij hetzelfde aan de andere kant, wat mijn verlangen verhoogt. Ook het roze kapje erboven wordt verwend door zijn slap-gehouden, vochtige smaakorgaan. Tot hij eindelijk, heel teder mijn clitje aantipt.

Wat kan hij zich goed in mij inleven, hij kent mijn opbouw heel precies, ook al verandert die wel eens. Maar nu mag hij mijn genotsknopje helemaal likken. Wat een in- en ontspanning tegelijk! Dan brengt hij twee vingers in mij. Dat kost geen enkele moeite, zo drijfnat als dat ik ben. Zijn vingers glijden in en uit, het lijkt alsof ik geneukt word, terwijl ik ook nog word gebeft. Een fantastisch totaal-gevoel, zeker nu het likken overgaat in snel op en neer gaande bewegingen van Frank’s tong. Die snelheid houdt hij lekker lang vol, mijn lichaam siddert ervan.

Ik denk eerst dat dit het meest intense gevoel is dat mogelijk is, maar dan kromt mijn lief zijn vingers. Die glibberen nu in een razend tempo langs de bovenkant in mijn vagina, over mijn g-spot en dat steeds sneller en steviger. Hij lijkt of Frank mij in een houdgreep heeft.

Dan maakt hij slobbergeluiden als hij aan mijn clit zuigt. Zijn vingertoppen gaan als een razende heen en weer in mijn drijfnatte kutje. Ik til mijn billen op van pure geilheid. Ik druk mijn onderlichaam tegen de mond van Frank.

En dan ineens voel ik dat ik plassen moet, althans zo lijkt het. Moet ik niet eerst naar het toilet? Maar dat zal niet gaan, ik zit klem op de mond van mijn lover en hij houdt me in deze houding met zijn hand, die zo diep mogelijk mijn vulva ingaat. Ondertussen schrapen zijn gladde vingertoppen nog steeds over het meest gevoelige plekje in mijn kutje. Het doet me sidderen, het gevoel dat opkomt in mijn onderlichaam wordt zo overweldigend.

“Ik ko-o-o-o-mmm”, breng ik uit. Ik kan het niet meer houden, ik moet wel, geilaard die ik ben! En dan tuimel ik keihard over the point of no return heen.

“Ohh-woww-wooww”, giert het door de slaapkamer. Tegelijkertijd hoor ik Frank juichen: “jaaaa, je doet het!”

Ik laat mijn billen terug ploffen op het bed. Pas als ik weer wat bij mijn positieven ben gekomen realiseer ik mij wat ik heb gedaan: mijn eerste spuitorgasme! Ik kijk omlaag naar de handdoeken die onder mijn billen zijn gelegd. Er is duidelijk een natte plek op te zien. Niet zo drijfnat als in een pornofilm, maar toch, het is echt: ik heb gesquirt.

Dan klimt Frank op mijn buik en laat geroutineerd spuug op zijn erectie vallen. Zijn kletsnatte piemel legt hij tussen mijn borsten en begint die te neuken. Ik weet wat dit betekent, straks zal hij heerlijk klaarkomen.

“Ha, lekker schatje”, moedig ik hem aan en duw met mijn handen tegen de zijkanten van mijn borsten.

Ik voel hoe zijn ballen over mijn lichaam schuren en zijn keiharde jongeheer tussen mijn zachte borsten heen en weer glijdt. Het duurt maar een paar minuten tot hij zijn climax bereikt. Ik kijk naar de kop van zijn penis.

Het is altijd zo’n mooi gezicht hoe sperma zijn pik uit schiet, zeker als hij op en top opgewonden is. Zo ook nu. Stralen wittigheid landen op mijn hals en ook op een wang. En dan ook nog wat op mijn mond. Ik steek mijn tong uit om het op te likken. Het smaakt als altijd niet sterk, iets wat ik fris en fruitig noem.

Na ons opgefrist te hebben liggen we nog wat na te praten in ons bed.

“En wat vind je er nu van?”, vraagt Frank. Uiteraard duidt hij op het spuitorgasme.

“Ik was eerst bang dat ik plassen moest, zo voelde het echt. Maar de ontlading was fantastisch”, antwoord ik hem, “en jij?” Hij kijkt mij liefdevol aan als hij zegt dat hij genoten heeft. En ook dat ik het wilde proberen. “Er zijn vast genoeg vrouwen die dat niet willen”, legt hij uit, “net als dat ik op jouw gezicht mocht klaarkomen”.

Ik kus mijn lief als ik zeg: “het is toch juist fijn als we ons helemaal kunnen laten gaan? Ik heb te doen met mensen die daar zo mee worstelen”. Frank is het volkomen met me eens. Na een tevreden nachtzoen vallen we voldaan in een diepe slaap.

Janina

Beoordeel dit verhaal

12 Reacties

  1. Yolanda 06 okt 2023
  2. Linda 06 okt 2023
  3. Janina 07 okt 2023
  4. manon 07 okt 2023
  5. Janina 07 okt 2023
  6. Fenna 08 okt 2023
  7. Janina 08 okt 2023
  8. Patrick 08 okt 2023
  9. Zusterjessica 09 okt 2023
  10. Janina 10 okt 2023
  11. Page 14 okt 2023
  12. Page 14 okt 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *