— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een spannende uitdaging, deel 1

Volgende week woensdag, rond 11 uur in café “chez Giselle”, is de boodschap die ik via een appje krijgt. Er staat een plaatsnaam bij die ik echt moet opzoeken. Nooit van gehoord. Het is een dorpje in België nabij de Nederlandse grens. Oh ja, ook nog met de toevoeging: “in gepaste kleding”. Die uitdrukking heeft hij gejat van Peter, mijn geliefde, want als die dat schrijft bedoelt hij: “naakt onder je jas”.

De uitnodiging komt van Frank met wie ik, Inga, al langere tijd erotische belevenissen en persoonlijke fantasieën uitwissel. Hoewel we vanaf het begin nadrukkelijk hebben afgesproken: géén foto’s en géén fysiek contact, moest het er toch een keer van komen. De mailtjes die wij elkaar de laatste tijd stuurden werden steeds broeieriger van inhoud.

In het dorpje is het vandaag marktdag. Gezellig geroezemoes op straat, zeker met de kerstsfeer verlichting. Ik ben er niet alleen naartoe gereden in de gevraagde outfit, maar heb ook mijn lange zwarte leren knielaarzen aangedaan. Tijdens een van onze eerste contacten liet Frank zich namelijjk eens ontvallen daar heel erg opgewonden van te raken. Voor ik uitstap breng ik nog even wat versierselen aan. Aan elk van mijn tepels die al priemend op volle sterkte staan, hang ik een klein kerstballetje aan een gouden draadje. Nog een kerstmuts op en ik ben klaar voor de ontmoeting.

Ik heb geen idee hoe hij er uitziet dus maar eerst een appje: ’Ik ben er. Waar zit je?’ ‘Links in de hoek als je binnenkomt.’ Bij binnenkomst staat een man op en vraagt voorzichtig: ‘Inga?’ Ik schat hem begin zestig en hij ziet er goed uit. Type: wat ouder en toch jongensachtig. Na de begroeting kijken we elkaar aan. Daar zitten we dan. We moeten even aan elkaar wennen en zijn niet erg spraakzaam. Toch vreemd om tegenover de persoon te zitten waar je al langere tijd ongeremd allerlei erotische teksten mee uitwisselt en die nu in levende lijve ontmoet. Om het ijs te breken vraagt hij: ‘koffie?’ en steekt zijn hand op naar een vrouw achter de toog. Een struise dame komt aanlopen. Ook zij is in kerstsfeer gekleed: een groen elfenpakje met daaronder een afschuwelijke panty in tijgerprint. ‘Twee koffie met croissants alsjeblieft.’

De spanning of ik inderdaad gekomen is zoals hij hoopt, staat op zijn gezicht af te lezen. Aanvankelijk doe ik alsof mijn neus bloedt, maar maak na een tijdje toch langzaam wat knopen los en laat mijn borsten zien. ‘Ik heb een cadeautje voor je meegebracht,’ zeg ik en laat hem de kerstballetjes zien. ‘Pak ze maar, ze zijn voor jou.’ Om geen aanstoot te geven hou ik met mijn handen de jas alleen maar een beetje naar voren open. Net als Frank een van de balletjes van een tepel wil pakken staat ongemerkt de vrouw naast ons met de bestelling. Terwijl ze die neerzet ziet ze wat er gebeurt. ‘Oh, wat leuk. Dat wordt een gezellige kerst,’ zegt ze. En dan, als klap op de vuurpijl tegen Frank: ‘Die van mij hangen ook los hoor, kijk maar.’ Eerst nog even snelle blik achterom en dan trekt ze met een hand aan het koordje van haar blouse en daar hangen twee borsten van het formaat D-E klasse voor zijn neus te bengelen. Ze lacht om zijn ogen zo groot als schoteltjes en bergt ze dan weer snel op.

‘Zo, dat was even heftig,’ zegt Frank als ze weg is. ‘Een goed begin van de dag.’ Na wat heen en weer praten over wat we elkaar zoal hebben geschreven, vraagt hij: ‘Wat zullen we vandaag gaan doen?’ ‘Geen idee. Het was jouw plan.’ ‘Ik heb wel een stout idee, maar weet niet of jij daar voor in bent. We gaan een beetje wandelen en in de loop van de dag wijst ieder van ons iemand aan die hij/zij moet verleiden en een orgasme bezorgen. Wat vind jij daarvan?’ ‘Toch niet de hele dag door de een na de ander, hè? Eentje lijkt me genoeg,’ zeg ik. ‘Dus dat gaan we doen?’

We lopen het dorp in, maar zien eigenlijk geen potentiële kandidaten, totdat we bijna terug zijn bij het café. Op een bankje zit een oude man rustig een pijp te roken, een krant onder zijn arm. ‘Dat is jouw kandidaat,’ roept Frank en wijst op hem. ‘Heb je niks spannenders voor me?’ denk ik bij mijzelf. ‘Oké, dan heb ik ook een leuke voor jou. Die vrouw achter de toog. Probeer haar maar zover te krijgen dat ze die verschrikkelijke panty uitdoet … en ook haar slipje, om daarna zo haar klanten te bedienen. Tot slot natuurlijk de eindopdracht: haar een orgasme bezorgen. Succes!’ Frank kijkt even beteuterd, maar is een man van zijn woord en gaat op weg naar het café.

Mijn opdracht:

Ik maak nog een rondje over de markt. Bij het bankje aangekomen zit de oude man er gelukkig nog. ‘Mag ik bij u komen zitten?’ ‘Ja, natuurlijk.’ Ik ga een beetje schuin naar hem toe zitten, benen netjes gesloten naast elkaar, handen op mijn knieën. ‘Oh, bent u het,’ vervolgt hij. ‘Ik zag u net al lopen met uw man.’ ‘Dat is mijn man niet, maar een collega. Wij schrijven allebei verhalen. We kennen elkaar al wel langer, maar hebben ons vandaag pas voor het eerst ontmoet. U weet het hè; alles gaat tegenwoordig digitaal.’ ‘Wat bijzonder. Is hij nu naar huis?’ ‘Nee, hij is terug naar het café om een opdracht uit te werken. Overigens, mijn naam is Inga.’ Hij steekt zijn hand uit en stelt zich voor als Walter.

Tijdens dit gesprekje frommel ik de onderste knopen van mijn jas los. Walter heeft nog niets in de gaten tot ik mijn benen over elkaar sla. De knielaarzen en een flink deel van mijn blote bovenbenen zijn nu zichtbaar. ‘Inga,’ begint hij aarzelend ‘Je windt me daar wel erg mee op hoor. Pas maar op,’ voegt hij er grinnikend aan toe. ‘Dat is ook de bedoeling Walter. Ik wil je vandaag een extra warm gevoel geven.’ ‘Inga, je bent toch geen straathoertje, of zo?’ roept hij verschrikt. Dan vertel ik van onze exhibitionistische hobby en de uitdaging die Frank me heeft opgedragen. Ook de opdracht die ik hem heb meegegeven. Walter grinnikt weer. ‘Daar zal die een behoorlijke kluif aan krijgen, denk ik.’

‘Jullie zijn toch een raar stel,’ zegt hij, maar aan de twinkeling in zijn ogen zie ik dat hij mijn voorstel niet afwijst. ‘Waar had je dat gedacht? Toch niet hier op straat?’ ‘Nee, dat lijkt me ook niet handig. Weet jij een beschut plekje?’ ‘Aan het eind van de weg gaat een bospad omhoog. Daar staat een hutje van de padvinders, maar dat is altijd open voor wandelaars die willen schuilen. Zullen we daar naartoe gaan?’

Om onderweg geen aanstoot te geven knoop ik mijn jas weer zedig toe. Arm in arm lopen we, als vader en dochter, naar het boshuisje. Gelukkig geen schuilende wandelaars. Om maar meteen duidelijk te zijn sla ik mijn jas open en laat zien dat ik verder helemaal naakt ben. Walter staat te trillen van opwinding. Ik heb een beetje medelijden met hem en loop op hem toe, pak zijn knoestige knuisten en leg die op mijn borsten. ‘Wat ben je mooi, Inga,’ komt het er zachtjes uit. Intussen maak ik zijn broekriem los en trek die samen met een lange onderbroek naar beneden. Walter kijkt nog steeds een beetje angstig. Geknield neem ik zijn “wat oudere jongeheer” in mijn mond en kroel zijn ballen. Tot mijn verrassing komt daar toch vrij snel leven in en groeit tot mooie proporties. Walter kneedt zachtjes mijn borsten van opwinding. Ik sluit mijn lippen over zijn eikel en begin hem te pijpen. Dan begint hij te schokken en spuit warme golfjes geil in mijn mond.

Met een glimlach kijk ik hem aan, pak een potje met schroefdeksel uit de jaszak om daarin zijn sperma uit mijn mond te laten lopen. ‘Waar is dat voor?’ vraagt hij verbaasd. ‘Dat zet ik straks bij Frank voor zijn neus als bewijs dat ik mijn opdracht heb volbracht.’ Walter omhelst mij en we nemen afscheid. Ik ga op weg naar Frank om te zien hoever hij is met zijn “werkje”.

Inga

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *