— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Heerlijk relaxen deel 1

Vandaag wordt een dag om heerlijk te relaxen met een romannetje in de zon aan het strandje. Ik heb mijn bikini al in de tent aangetrokken en in mijn tas onder andere zonnebrandolie, handdoeken, frisdrank en zo gedaan. Het liefst had ik ook inklapbare stoeltjes, een parasol en een luchtbed meegenomen, maar ik ben geen pakezel. John komt later en heeft beloofd dat hij de rest zou meenemen. Onderweg word ik ingehaald door onze atletische jonge buurman van de camping. “Hoi buurvrouw alleen naar het strandje vandaag?”, vraagt de knappe hunk. “Ja, John komt later”. Ik stel mij aan hem voor. “Ik heet Ellen”, zeg ik. “Linda, mijn vriendin komt ook later.” “Mijn naam is Ricardo”, zegt de hunk. “Ze ging nog even naar het dorp voor een nieuwe bikini”. “Ze heeft er nog maar vijf “, zegt hij lachend. “Eigenlijk heeft ze voldoende aan een minuscuul bikinibroekje, want ze wil graag een kleurtje zonder witte driehoekjes”. Haha, ik kan er wel om lachen. En nu hij zo openhartig is durf ik ook wel meer te zeggen. “John is een boek aan het lezen en wil dit nog even uitlezen”, zeg ik inleidend. “Het is een boek met erotische passages erin en ik denk zomaar dat hij daarna een beetje privacy wil”, zeg ik met een knipoog. Hier moet Ricardo hartelijk om lachen.

“Vind je het leuk om bij elkaar op het strandje te gaan liggen?”, vraagt hij aan mij. Ik krijg gelijk kriebels in mijn buik. Naast zo’n lekkere man liggen, daar zijn straks heel wat dames stikjaloers op. Ik wil niet te enthousiast overkomen, maar zeg dat mij dat erg gezellig lijkt. Op het met muurtjes afgebakende strandje aangekomen stelt hij voor om helemaal naar links te gaan. “Dan hebben we geen last van spelende kinderen en van die nieuwsgierige blikken”, zegt hij. Dat lijkt mij een heel goed idee, ik wil graag zijn aandacht voor mij alleen. Ricardo is breed geschouderd, ik schat ik zo ongeveer een jaar of 26 oud, heeft een volle bos halflang blond haar, een afgetraind lichaam met wat borsthaar. Hij heeft een bijzondere aantrekkingskracht op alle dames op de camping en ook ik vind hem een ongelooflijk lekker ding. Hij legt zijn spullen neer en zet als eerste een beach shelter op, zo’n half tentje dat dienst kan doen als windscherm en een beetje schaduw kan bieden. Hiermee creëren we zo tussen het muurtje en het overige deel van het strandje ons eigen privé plekje.

Er staat nog een fris windje over het meer en ik merk dit ook aan mijn stijve tepels, die duidelijk aftekenen in mijn bovenstukje, of hou ik mij een beetje voor de gek? Dit lijkt ook Ricardo op te vallen en zegt heel galant dat ik wel dicht bij de shelter mag liggen, zodat ik uit het frisse windje lig. Dat sla ik natuurlijk niet af en spreid mijn grote badhanddoek daar uit op het zand, pak mijn boek en ga op mijn buik liggen genieten. Ricardo volgt mijn voorbeeld, legt een handdoek neer, trekt zijn shirt uit en komt naast mij liggen. Ik krijg het warm als ik opzij gluur naar zijn goddelijke lichaam. “Zal ik je rug insmeren met zonnebrandolie of vind je misschien een ontspanningsmassage met olie erg fijn?”, vraagt hij uitnodigend. “Ik kan je later natuurlijk alsnog van een beschermlaagje tegen de zon voorzien”. Ik twijfel heel even of ik dit wel moet doen. Zou John zo’n aanbod afslaan, als zijn sexy vriendin Linda dit zou voorstellen? Ik denk het; ik weet wel zeker van niet! Die pakt zo’n buitenkansje. Daarom zeg ik: “heerlijk, graag een ontspanningsmassage, misschien kan je ook mijn vastzittende nek en schouders los masseren”.

“Dan begin ik met je hoofdhuid” zegt Ricardo. “Dat werkt al heel ontspannend”. Zachtjes gaan zijn vingertoppen door mijn haren en masseert hij ook heel teder mijn nek. Mijn hele lichaam tintelt en wordt geactiveerd. Het is net of hij met zijn vingers een knopje bij mij omzet en elke aanraking extra laat binnenkomen. Dit is wel even iets anders dan functioneel haren wassen voor een knipbeurt bij de kapper. Ik herken de geur van de Ylang-Ylang olie en die doet mij heerlijk ontspannen. Hij gaat verder met mijn schouders, waar hij professioneel een paar knopen wegmasseert. Deze hunk weet waar hij mee bezig is. Hij neemt er de tijd voor en ik krijg het aangenaam warm van zijn strelende handen en vingers, ook op plaatsen waar hij nog helemaal niet aan toegekomen is. “Mag ik je bovenstukje losmaken?”, vraagt hij netjes. Weer vraag ik mij af of dit nu wel zo verstandig is, maar ik zon wel eens meer topless, dus waarom ook niet. “Ja hoor, maak maar los en leg maar opzij voordat er olie op komt”, zeg ik. Langzaam trekt hij het strikje los en met het verwijderen van het bovenstukje van mijn bikini streelt hij even langs een borst. Een warme gloed trekt door mijn lichaam en mijn tepels worden weer stijf. “Wat heb je een mooi lichaam Ellen en van die mooie volle borsten”, fluistert Ricardo in mijn oor tijdens het masseren. “Ik geniet van het uitzicht op je decolleté als je een sexy jurkje aan hebt”, gaat hij verder. Ik krijg het nu nog veel warmer en voel kriebels in mijn buik.

Ik kan mij nauwelijks voorstellen dat ik hem zo opwind, terwijl hij zo’n ongelofelijk lekkere vriendin heeft. Ik weet wel dat ik er goed uit zie en iedereen mij jonger inschat. Maar toch. Er was laatst zelfs een jongen in de supermarkt, die om mijn ID vroeg, omdat ik een flesje wijn had gekocht. Toen hij daarna iets beter keek zag hij zijn vergissing in en moest enorm blozen. De schat. Ricardo gaat rustig door, masseert nu mijn rug waarbij hij ook de zijkanten van  mijn lichaam en de flanken van mijn borsten streelt. O, wat is dit lekker. Ik moet mij inhouden mijn bovenlichaam op te richten, zodat hij zo gemakkelijk mijn borsten in zijn handen zou kunnen nemen en mijn tepels tussen zijn vingers. Maar ik kan met moeite de verleiding nog weerstaan. Alleen de gedachte al windt mij op en ik merk dat mijn kutje nat wordt.

Gisteren ging Ricardo nog over de tong bij de dames die meededen aan de yogales. Hoe goed hij zou zijn tussen de lakens, hoe groot zijn penis zou worden in volle glorie en een dame van ongeveer mijn leeftijd, die hem wel als een cowgirl zou willen temmen. In je wildste dromen, “but not for real life”, dacht ik toen glimlachend. Zelf heb ik ook zo mijn fantasie met Ricardo. Als HR-manager heb ik hem uitgenodigd voor een laatste sollicitatiegesprek, dat terwijl ik allang weet dat ik hem wil voor de baan, maar vooral met zijn penis in mijn kutje. Voor dit gesprek heb ik een heel kort aansluitend jurkje aangetrokken met een heel diep decolleté. Ik wil hem testen hoever ik kan gaan. Ik heb hem binnen gevraagd in mijn kantoor en voer nog even een gesprek met mijn beste vriendin. Het gesprek gaat over een manlijke stripper, die we willen inhuren voor een verjaardagsfeestje van een gezamenlijke vriendin. Hoe ver de stripper moet gaan en welke aanvullende wensen we dan nog hebben. Hij besluit dan alvast aan mijn wensen te voldoen. Hij kruipt onder mijn bureau, trekt mijn slipje wild omlaag en geeft mij de befbeurt van mijn leven, terwijl ik mij krampachtig moet vasthouden aan het bureau en mijn vriendin via de telefoon kan meegenieten. Deze fantasie durfde ik niet te delen met de dames van de yoga en ik zag mijn geile gedachten al helemaal geen werkelijkheid worden.

Nu word ik heerlijk gemasseerd door deze jongeman en ik word er enorm geil van. Waar moet dit eindigen vraag ik mij wanhopig af, of toch ook niet. Wanneer moet ik “stop en niet verder” roepen? Wil ik wel dat hij stopt? Voorlopig zakt hij steeds verder af naar mijn onderrug, zijn sterke handen kneden en dan weer strelen tot aan mijn bikinibroekje en ik geniet van zijn behandeling. Ondertussen krijg ik mijn fantasie niet uit mijn gedachten, waar hij lui mijn druipende kutje likt als een smeltend ijsje. De Pavlov-reactie maakt dat mijn kutje nu al drijfnat is. Straks zal het bewijs van mijn opwinding duidelijk zichtbaar worden als er zich een donkere natte plek in mijn bikinibroekje aftekent, realiseer ik mij.

Wordt vervolgd

Ellen.

Beoordeel dit verhaal

9 Reacties

  1. Dennis 25 jul 2023
  2. Uus 30 jul 2023
  3. Dennis 30 jul 2023
  4. Uusje 31 jul 2023
  5. Dennis 03 aug 2023
  6. Uus 04 aug 2023
  7. Witvisje 06 aug 2023
  8. Uus 06 aug 2023
  9. Witvisje 07 aug 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *