— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Fijne dag

Zodra ik de deur achter me dichttrek, merk ik dat het een stuk kouder is dan ik dacht. Het leek zo lekker, dat zonnetje buiten. Zo lekker dat ik zin kreeg het bos in te gaan en van die zon te gaan genieten. Ik besluit mijn plan toch door te zetten, doe de plaid en mijn boek in de fietstas en ga op weg. Op de fiets is het nog kouder, mijn handen lijken wel bevroren, maar ik ben nu vastbesloten. In het bos fiets ik gelijk door naar mijn favoriete stekkie, een klein open veldje tussen struiken en hoge bomen. Ik spreid mijn plaid uit, ga erop zitten en sla mijn boek open.
Ik word beloond voor mijn doorzettingsvermogen. Hier uit de wind, vol in die zon, is het heerlijk. Ik krijg het zelfs warm en knoop mijn jas open. Het boek kan me niet boeien. Met mijn ogen dicht richt ik mijn gezicht naar de zon en concentreer me op de warmte. Ik leg definitief mijn boek weg en leun verder achterover. Mijn gezicht voelt warm terwijl ik een fris windje langs mijn borsten voel gaan. Ik voel hoe mijn tepels hierop reageren. Ik kijk even door mijn wimpers omlaag en zie dat die tepels zo hard geworden zijn dat ze door mijn truitje priemen. Mmm, ik word er opgewonden van.
Met mijn ogen weer dicht concentreer ik me op de rest van mijn lichaam. Nou ja de rest, eigenlijk vooral mijn kruis, want de tinteling die daar ontstaan is, kan ik niet meer negeren. Ik span en ontspan mijn spieren, dat versterkt het fijne gevoel. Even streel ik over mijn tepels. Pfff, ik zit hier echt supergeil te worden. Ik open mijn ogen weer en kijk om me heen. Ik zie niemand. Wie zou er ook, het is echt niet zo heel erg warm. Ik sluit mijn ogen weer en mijn hand glijdt onder mijn rokje en streelt over mijn panty en slipje heen mijn schaamlippen. Mijn hand is nog steeds heel erg koud waardoor het lijkt alsof het de hand van een ander is. Dat idee maakt me nog geiler. De hand van een vreemde onder mijn rokje, in het bos. Ik voel het vocht tussen mijn benen. Ineens verlang ik ernaar om thuis op mijn bed te liggen, alleen maar in het nachtkastje te hoeven graaien en dan de trillende kop van mijn vibrator tegen mijn clitje te duwen voor een snelle bevrediging.
Ik wil weer opstaan om terug te fietsen, maar ik zit zo heerlijk en het is nog steeds rustig en verlaten om me heen. Terwijl ik om me heen blijf kijken wring ik mijn hand tussen mijn warme buik en panty en glij lager naar mijn warme kutje. Ik verbaas me over het verschil in temperatuur tussen de verschillende delen van mijn lijf. Mijn handen ijskoud, mijn kutje bloedheet, mijn gezicht aangenaam warm en mijn tepels rillen weer bijna van de kou. Met mijn wijsvinger glij ik tussen m’n schaamlippen. Dat gaat makkelijk want ik ben inmiddels drijfnat. Als mijn koude wijsvinger m’n clitje raakt gaat er een tinteling door mijn hele lijf. Mijn tepels die wat zachter waren geworden staan direct weer keihard rechtop. Langzaam draait mijn vingertopje rondjes op en om mijn clitje. Mmmmm. Onbewust sluit ik mijn ogen om me helemaal over te geven aan dit gevoel. Ik voel in de verte de eerste golf onderin mijn buik al naderen. Mijn vinger gaat wat sneller, ik begin te hijgen.
“Kan ik je misschien helpen” bromt een donkere mannenstem vlak bij mijn oor. Ik schrik me helemaal een ongeluk en spring als door een wesp gestoken op. Dat moet er heel raar uitzien. Ineens kijk ik niet in de ogen van een ouwe vieze man die hier net zijn hond uitliet, zoals in een fractie van een seconde door mijn hoofd schoot, maar in de glimmende pretogen van een mooie slanke jongen. Nou ja, jongen, als ik iets verder inzoem zie ik dat hij niet heel erg veel jonger is dan ik, rond de 40 schat ik, maar hij heeft iets jongensachtigs, wat versterkt wordt door de halfgare fiets die naast hem ligt. Brutaal gaat hij op mijn plaid zitten, ritst zijn jas open en zegt dat hij me echt graag wil helpen. “Je ziet eruit alsof je dat goed kan gebruiken”.
Even voel ik me een soort van beledigd, alsof ik iemand nodig zou hebben. Maar ik voel nog steeds die tinteling in mijn lijf en de aanblik van een flinke bult in zijn broek maakt dat gevoel niet minder. Bemoedigend klopt hij naast zich op mijn plaid. Kom maar. Ik realiseer me dat ik er een beetje raar bijsta, mijn panty halverwege mijn heupen, mijn rokje erin. Ik trek de boel een beetje recht en ga naast hem zitten. Mmmm, hij ruikt lekker. Verlegen is ie niet, hij streelt direct mijn borsten en kreunt heel zachtjes als hij voelt hoe hard ze zijn. Mijn kruis staat inmiddels compleet in brand. Ik ben te geil om nu verstandig na te denken en wil nog maar één ding. Maar hij heeft geen haast. Langzaam streelt zijn hand mijn buik en daalt af naar de binnenkant van mijn dijbenen. Heel behendig trekt hij met twee handen in één beweging mijn panty verder omlaag. Met zijn vingers voelt hij langs de randjes van mijn slipje. Ik kreun, hij lacht. Zonder het te kunnen bedwingen duw ik mijn kut tegen zijn hand. Zijn vingers gaan nu waar net de mijne waren, ze glijden makkelijk langs mijn glibberige lippen naar binnen. Hij heeft lange vingers en ik voel hoe zijn middelvinger diep mijn kutje in verdwijnt. Met zijn duim drukt hij tegelijkertijd tegen mijn clitje. Hij beweegt zijn hand subtiel, kleine stootjes in me, steeds een beetje meer en minder druk op mijn clitje.
Dan duwt hij me achterover en lig ik op mijn rug. Opnieuw voel ik de warmte van de zon in mijn gezicht. Ik doe mijn ogen weer dicht en wacht tot zijn vingers opnieuw in me verdwijnen. Maar dan voel ik iets kriebelen tussen mijn dijen. Ik kijk omlaag en zie nog net zijn krullebol voordat ik voel hoe hij met een lange haal zijn tong tussen mijn schaamlippen doorhaalt. Het voelt alsof het de eerste keer van mijn leven is dat ik gelikt word. Hij likt gulzig, maar niet te. Zijn tong glijdt afwisselend tussen mijn lippen en over mijn clitje en zijn vingers strelen de binnenkant van mijn dijen. Langzaam verhoogt hij het tempo van zijn likjes en terwijl hij doorlikt voel ik ineens die lange vinger weer in mijn kutje. Ik voel hoe ik nog natter word en ik verbeeld me dat ik hem goedkeurend hoor grommen. Hij likt en vingert, steeds ietsje sneller. En alsof hij voelt wat ik voel, vertraagt hij op het moment dat mijn orgasme opkomt en stelt het daarmee nog even uit. Ik heb geen besef van tijd, maar het voelt alsof hij me minutenlang tegen dat hoogtepunt aanduwt en dan weer even loslaat om me uiteindelijk te laten exploderen in een heftig orgasme. De golven blijven komen in mijn buik, ik kreun en schud en tril. Dan laat hij me los.
Ik blijf even liggen met mijn ogen dicht, genietend van het gevoel en alvast fantaserend over hoe ik hem hetzelfde gevoel ga bezorgen. Hij kust me op mijn wang en fluistert in mijn oor dat ik lekker ben. Ik glimlach. Als ik mijn ogen open zie ik nog net hoe hij op de fiets springt en wegfietst. Wacht, roep ik hem na. Hij kijkt achterom en roept: “Fijne dag!” Ik blijf verbijsterd maar volledig bevredigd achter. Dan pas merk ik dat de zon is verdwenen.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. elli 06 aug 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *