— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het beste verjaardagscadeau

“Hmmm schat, je hebt heerlijk gekookt”, zeg ik nagenietend van de copieuze maaltijd. Casper kookt niet vaak, maar als hij het doet, gaat hij all out. Dan zwoegt hij op verse oesters met vinaigrette, perfect gegrilde ribeye steak, pasta met vongole en de heerlijkste chocoladesoufflé. Na zo’n sessie ziet de keuken er doorgaans uit als een slagveld, dus ik maak aanstalten om de tafel af te ruimen. Ik wil namelijk wel op tijd naar bed vanavond: ik heb zin in een ‘tweede toetje’. “Niks ervan”, zegt Casper resoluut en duwt een espresso en een Tia Maria in mijn handen, waarna hij me naar de bank dirigeert. “Je wordt maar één keer 32. Ik ruim op vanavond.”

Dat laat ik me geen twee keer zeggen en ik nestel me in de hoek van onze zachte warme bank. Ik schop mijn pumps uit en vouw als een jong hertje mijn lange benen onder mijn lijf. Ik frummel wat aan de irritant kriebelende kanten rand van mijn zwarte stay-up kousen. Comfortabel zijn ze niet, maar ik voel me altijd zo sexy als ik ze aan heb. De gedachte aan het gevoel straks van mijn kousevoeten die over Caspers billen en benen aaien als hij aan het werk gaat tussen mijn dijen maakt me warm van binnen. En zo droom ik tipsy een eindje voor me uit.

Na een tijdje houd ik het niet meer. Laat die troep maar zitten, dat ruimen we later wel op. Ik wil je nu!, denk ik bij mezelf. Ik steek mijn voeten weer in de hoge hakken en paradeer hitsig de keuken binnen. Ik leg mijn hand op Caspers schouder en met mijn mond tegen zijn oor fluister ik: “Kom je mee schat?”

Mijn hand glijdt naar zijn kruis en ik voel dat hij ook zin in mij heeft: binnen no time is zijn lid in het gareel gesprongen. Caspers hand kruipt langs mijn kous omhoog, langs de kanten rand en blijft onder mijn rokje liggen op het blote vlees van mijn bil. “Hmm, stringetje”, kreunt hij en een glimlach speelt om zijn mond terwijl hij zachtjes een rukje geeft aan de minieme achterkant van mijn slipje. Uit het niets geeft hij een harde tets op mijn kont. Ik wankel op m’n hakken. “Nee, eerst opruimen. Hup, terug op de bank jij!” Pruilend ga ik terug naar mijn nestje. Wat een tease.

Nippend aan mijn borrel wacht ik ongeduldig af maar het pangekletter in de keuken lijkt nog lang niet op te houden. Dan gaat de deurbel. Ah nee! Mijn geile dagdroom valt in één klap aan diggelen. Als ik de deur open, staat daar Steven, een van Caspers beste vrienden. In zijn handen heeft hij een koeler met een fles rozé Moët Chandon en drie glazen.

“Gefeliciteerd”, zegt hij en geeft me een warme zoen op mijn wang. “Hoi Steven, kom erin!” Nog een beetje teleurgesteld dat de geile escapades waar ik me op had verheugd nog langer worden uitgesteld, laat ik Steven binnen. Heel erg vind ik het niet: ik ben dol op Steven en heb hem altijd een lekkere vent gevonden. Daar heb ik bij Casper nooit een geheim van gemaakt en hij plaagt me er regelmatig mee. Nu kan ik mezelf nog even lekker opgeilen en verheugen op wat er straks komen gaat als Steven weer weg is.

“Hé Steef, alles goed”, de mannen geven elkaar een vluchtige knuffel. “Gefeliciteerd man, die chick van jou ziet er geen dag ouder uit dan 31”, zegt Steven met een dikke knipoog mijn kant op. Hij weet hoe irritant ik het vind als ik op mijn leeftijd word gewezen en ik geef hem een zet met mijn elleboog. We ploffen neer op de bank en Casper schenkt drie glazen bubbels in. Er wordt geproost en over koetjes en kalfjes gepraat. De opwinding van eerder die avond en de bubbels maken me licht in mijn hoofd en ik houd af en toe Stevens blik net iets te lang vast. Ik wil dat hij weg gaat, maar tegelijk ook niet.

Opeens staat Casper op. Hij pakt mijn hand en helpt me overeind. “Schatje, ik moet je wat vertellen”, zegt hij en kijkt me diep in de ogen. “Je hebt nog geen verjaardagscadeautje van me gehad. Dit jaar wilde ik je iets heel bijzonders geven. En daarom is Steven hier. Hij komt me helpen.” Steven is inmiddels bij ons komen staan en legt zijn hand op mijn onderrug. Casper geeft me een innige tongzoen. Vragend kijk ik van hem naar Steven en terug. “Ik.. ik..”, ik weet niet wat ik moet zeggen. Steven buigt zich naar me toe en begint me ook te zoenen. Zijn tong prikkelt van de koele champagne. Zijn volle lippen zijn spannend nieuw. “Hmm, wat heb je toch een lekkertje gestrikt”, zegt Steven tegen Casper. “Ga je mee lieverd? Dan zullen we jou eens flink in de watten leggen.”

Met weke knieën – ‘wat gebeurt me nu?’ – loop ik met de twee mannen mee naar de slaapkamer, waar ze me weer om beurten zoenen. Casper streelt mijn haar en Steven trekt mijn shirt over mijn hoofd uit. Met een hand pakt hij een van mijn pronte borsten vast, die mijn kanten behaatje maar nauwelijks kan bedekken. Wat is dit geil. Met een handige beweging maakt Casper het kledingstuk los en voor ik het weet, ligt het op de grond. Ik snak naar adem als Casper zijn mond op mijn borst drukt en Steven me innig in mijn nek zoent.

“He Steef, moet je kijken”, zegt Casper dan, en hij tilt mijn rokje omhoog. “Dat zijn lekkere kadetjes”, zegt Steven terwijl hij grijnzend mijn achterwerk bekijkt, en hij trekt het rokje met een ferme ruk naar beneden. Nu heb ik alleen nog mijn pumps, kousen en ieniemienie stringetje aan. Met zijn vlakke hand geeft Steven een flinke klap op mijn kont. “Auw!”, roep ik en kijk hem bozig aan. Ik voel mijn bil gloeien en tintelen, wat me meteen een warm gevoel in mijn kruis bezorgt. “Vergeef me lieverd, ik kon me niet inhouden. Je hebt ook zo’n mooie bips. Dat heb ik altijd al gevonden”, Steven buigt zich voorover en begin mijn rood aangelopen bil zacht te aaien en te kussen.

Casper heeft zich inmiddels uitgekleed en staat naakt voor me. Ik zie dat zijn pik al keihard is en op de eikel glinstert een druppeltje voorvocht. Ik lik het ziltige vocht op en word meteen achterover op bed geduwd. Nu gaat het echt gebeuren, ik voel mijn lijf gloeien. Steven heeft zich ook uitgekleed. Tussen zijn benen bungelt een fiere stijve vleeslul. ‘Zo’n grote worst heb ik nog nooit gehad’, denk ik bij mezelf en Steven ziet me kijken. “Do you like what you see?”, vraagt hij plagend, maar voor ik antwoord kan geven is Casper tussen mijn benen gedoken.

Zijn brede warme tong likt plagerig loom de linkerlip van mijn flamoes en daarna de rechter. Casper heeft mijn aandacht getrokken en hij houdt even in. Ik voel zijn koele ademhaling op mijn natte spleetje. Dan drukt hij gretig zijn warme mond op mijn kut en begint stevig mijn klit te likken. Van beneden naar boven, en opnieuw en opnieuw. Ik hap naar adem, sluit mijn ogen en ga mee in de cadans. Oh wat kan hij dat toch goed.

Ik voel zijn vingertop voorzichtig de ingang van mijn grotje aftasten, en dan, in één keer naar binnen glijden. Ik hol mijn rug en sla een diepe grom uit. Steven is op zijn knieën op bed gaan zitten en begint aan mijn tietjes te likken en te zuigen. Dit mag voor altijd duren. Er wordt geknabbeld en gezogen aan mijn harde tepels, er wordt stevig aan mijn klit gelikt en een vinger verdwijnt in en uit mijn kletsnatte pruimpje. Moeiteloos glijdt er nog een vinger bij. Mijn ademhaling versnelt als Casper vakkundig mijn G-spot masseert. Ik voel mijn wangen rood aanlopen, ik ben er bijna…

“Dit vindt ze echt lekker he?”, vraagt Steven, en hij zet zijn tanden stevig in mijn rechtertepel. Auw. Casper stopt waar hij mee bezig is en gaat aan mijn andere kant zitten. “Ja, hoe harder hoe beter voor dit sletje hoor. Let maar eens op.” Casper pakt mijn linkertiet stevig vast en begint gretig aan de tepel te likken en zuigen tot hij goed stijf en hard geworden is. Ik houd het niet meer van de geilheid en ril over mijn hele lijf. Ik was zo dichtbij…

Dan pakt Casper mijn tepel stevig vast, trekt hem omhoog en laat hem ineens weer los. Dat herhaalt hij een paar keer. Steven vindt het leuk en begint aan zijn kant het trucje na te doen. Hij pakt mijn knopje hard vast en laat hem weer los schieten. Na een paar minuten word ik gek van hun plagerij, “Hé kappen met dat geklier! Ik wil geneukt worden! Nu! Ik wil die grote pik van jou diep in mijn kut voelen”, beveel ik Steven.

Hij aarzelt geen moment, positioneert zich op zijn knieën tussen mijn benen, trekt me naar zich toe en schuift zijn geile nieuwe paal diep bij me naar binnen. Ik weet dat ik kletsnat ben, maar ik voel dat het maar net past. Hij vult me helemaal op en begint me met lange halen te naaien. Van het puntje van zijn eikel tot de stam van zijn lul verdwijnt in mijn nauwe spleetje. Er lijkt geen eind aan die heerlijke pik te komen. Casper gaat ondertussen verder met het bewerken van mijn tietjes met zijn ene hand en met twee vingers van zijn andere hand flitst hij over mijn natte klit heen. Oh wat is dit heerlijk, vol overgave kreun ik om wat deze twee kerels met mij doen.

Maar er mist nog iets. Vol vuur kijk ik Casper aan. “Hier komen met die piemel!” Hij weet meteen wat ik wil, schuift een kussen onder mijn hoofd en beweegt zijn pik richting mijn gezicht. Zijn lid is groot en zo hard als staal. Als een hongerig dier hap ik naar zijn lul en laat hem diep achter in mijn keel schuiven. Casper begint zijn heupen te bewegen en ik voel zijn paal heen en weer gaan in mijn mond, zijn eikel glijdt over mijn tong. Ondertussen blijft hij met mijn tietjes spelen. Stevig kneedt hij mijn borsten, aait ze dan weer zacht en knijpt vervolgens in mijn tepels. Zijn andere hand laat mijn natte klitje niet met rust. Twee vingers beweegt hij er overheen, snel en stevig heen en weer, heen en weer.

Steven heeft mijn bovenbenen nu stevig beet gepakt en geeft me een grondige beurt met zijn monsterlul. Hij neukt me met zijn gigantische pik in mijn kletsnatte strakke kut. En zo lig ik als een geile slet in de houdgreep van deze twee kerels. Een harde paal in mijn pruim en een harde paal die mijn mondje naait. Ik kan niet anders dan me overgeven aan hun grillen. Ik voel dat ik ga komen, ik kan niet anders. Ik ga komen met die reuzenlul die mijn kut helemaal opvult. Ik kom met een keiharde pik in mijn mond. Ik kom terwijl er aan mijn tepels wordt getrokken. Ik kom terwijl mijn klitje wordt afgeragd. Ik kom. Ik voel dat mijn mond zich vult met sperma. Ik laat de pik uit mijn mond glijden, slik het zaad door en dan kom ik. IK KOM. IK KOM!! Ik kerm het uit terwijl mijn hele lijf zich trillend aanspant. “Oh FUCK. JA! Godver klootzak!!”

En dan is het voorbij. Mijn lijf ontspant zich en even is het oorverdovend stil. Dan beginnen Steven en Casper te lachen. “Had ik niet verteld dat ze een vloeker is?”, vraagt Casper. Het kan me niets schelen. Voldaan draai ik me om, kruip onder de warme dekens en doezel weg. Dit was het beste verjaardagscadeau. Ooit.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *