— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dit smaakt naar meer, deel 2

Robert is jarig! Negenentwintig alweer. Nou ja, alweer, voor het eerst in zijn leven dan. Hij heeft om een geweldig romantisch verjaardagscadeau gevraagd: een multitool. Aanvankelijk weet ik niet eens wat het is, maar rondneuzend op internet kom ik daarachter. Uiteraard heb ik er eentje aangeschaft van het merk dat hem het beste lijkt. Quasi verrast heeft hij het uitgepakt en mij met dikke kussen bedankt. Het ding zit in een koffertje en eenmaal uitgepakt blijkt het een trilapparaat te zijn. Niet zo een als in mijn nachtkastje, maar een ding waar je mesjes in vast kunt zetten. En een of ander voetje voor schuurpapier. “Hartstikke handig”, heeft hij mij verzekerd. Die avond gaat, na het werk, het feest door. Familie en vrienden komen op bezoek en ook Deon komt langs. We hebben iedereen laten weten dat hij een gewaardeerde collega van Robert is. Het roept geen vragen op, wat mij tevredenstelt. Hij en ik hebben nog grootse plannen voor de nacht, maar dat hoeft niemand te weten. Ook Robert niet. Des te groter zal de verrassing zijn.

“Robert wil een multitool, sexy vind je niet?”, heb ik Deon geappt. “Nou, zeg dat wel, dat moet toch meer opwindend kunnen, vind je niet?”, geeft hij als antwoord. “Dat weet ik wel zeker”, antwoord ik, “ik weet dat hij een sekswens heeft, maar daar moet jij dan ook voor in zijn”. En al gauw komen we tot een plannetje. We zullen, zonder dat hij er weet van heeft het grote bed van mij en Robert omringen met kaarsen. Lekkere sexy muziek verzamelen en op een USB stick zetten. En de kamer volhangen met slingers. En als het feest beneden dan afgelopen is, dan begint de party pas echt!

De laatste gasten zijn naar huis. Op Deon na. Hij heeft aangeboden te helpen met opruimen. De tafels zijn leeggeruimd en de vaatwasser staat propvol te loeien. “Hè hè, dat is dat”, verzucht Robert, “wil jij nog even wat drinken Deon? Ik ben zo blij dat je nog even gebleven bent om van al die troep af te komen”. Maar dan kom ik tussenbeide en laat Robert weten: “Ik heb zojuist het bad aangezet. Het is jouw verjaardag, dus ga je maar even ontspannen. Al je kleren kunnen in de wasmand. Dan komen wij straks ook boven”. En ik vergeet hem niet een vette, ondeugende knipoog te geven. Wat ik er niet bij vertel is dat ik de deur van de slaapkamer op slot heb gedraaid, zodat hij de verrassing niet voortijdig ziet. Als hij de trap op is gelopen, ga ik met Deon op de bank zitten en bespreken wat we zo dadelijk zullen doen. Ik heb het nog even over het plannetje om mijn vriend verschrikkelijk op te winden. Deon knikt vrolijk, wat betekent dat hij met mij mee wil doen. Hij heeft er duidelijk zin in. Ik luister nog even beneden aan de trap, maar het is duidelijk: Robert ligt in bad!

Dan sluipen we, Deon en ik, naar boven. Ik met de sleutel van de slaapkamer in de hand. Daar aangekomen kleden we ons snel en onhoorbaar uit. Spiernaakt lopen we over de overloop richting de badkamer. Ik steek mijn hoofd om de deur en zie daar Robert in het badschuim liggen. “Hoi lieverd, we komen ons even douchen hoor”, zeg ik brutaal. Dan loop ik voorop, en mijn grote donkere god achter mij aan, richting de douchecabine van helder glas. “Oh oh oh, Eef wat ben jij toch een dondersteen”, hoor ik mijn vriend lachen. Hij ziet hoe Deon en ik de douchecabine inlopen en al gauw alle vermoeidheid van de lange dag van ons afspoelen. De warme waterdamp vult onze kleine ruimte. Dan pak ik de badspons van het rekje aan de muur en spuit die vol met shampoo. Vervolgens zeep ik Deon helemaal in. “Draai je maar om, Dan doe ik de achterkant ook”, stel ik voor. Vanuit het bad ziet Robert hoe ik de spons langs de nek van zijn collega en vriend laat gaan, vervolgens over zijn schouderbladen en dan over zijn ruggengraat. Voordat ik verder ga spuit ik de spons weer vol zeep. Ik zak door mijn knieën, mijn hoofd bevindt zich nu op de hoogte van een heerlijk gespierde kont. Ik glijd met de spons tussen de billen van Deon door. Die kreunt zijn goedkeuring de ruimte in, zeker als ik ook zijn balzak lekker inzeep. Zijn grote ballen glijden door de shampoo op de spons. Nu zijn sterretje zo glad is geworden druk ik een vinger bij hem naar binnen. Ik laat de spons uit mijn handen vallen. Nu kneed ik zijn ballen, terwijl de wijsvinger van de andere hand zijn anus neukt. In en uit gaat mijn gladde vinger en voelt van binnen de bobbel van zijn prostaat. Ik steek nog een vinger bij. Telkens als mijn wijs- en ringvinger zijn kontje ingaan, trommel ik ermee op zijn prostaat. Of maak een kom-hier beweging, zoals ik zelfs wel eens in mijn vagina doe als ik masturbeer. Wat staan zijn ballen strak en wat hoor ik nu een heerlijke geluiden van genot. Het duurt dan ook niet lang voordat Deon, luid klaarkomend, grote stralen zaad tegen het glas van de douchecabine spuit. Robert heeft het hele tafereel vanuit het bad bekeken. Nadat Deon is klaargekomen heeft hij geapplaudisseerd. Nu staat hij naast het bad zich af te drogen. Zijn pik staat fier naar voren. Deon en ik doen de douchekraan uit en komen bij hem staan. “Zo jarige Job, vond je het mooi?”, vraag ik mijn vriend. Hij knikt bevestigend. “Mooi zo”, ga ik verder, “want nu komt jouw verrassing eraan!” Ik loop naar het badmeubel en haal er de sleutel van onze slaapkamer uit. “Gaat u voor meneer”, moedig ik Robert schaterlachend aan.

“Oh, schitterend!”, buldert mijn vriend als hij de slaapkamer binnen komt. De slingers aan het plafond, de kaarsen die her en der zijn opgesteld, de zachte muziek en op één van de nachtkastjes de flacon glijmiddel en de pakjes condooms, ze verraden wat er lijkt te gaan komen. “Wat denk je, wat je verrassing nu is liefje?”, vraag ik, “weet je nog toen we laatst film keken, wat je zei? Wat jij zo opwindend zou vinden? Een droom om uit te laten komen?” Even denkt Robert na, maar dan zegt hij enthousiast: “oh ja, Evie, dat weet ik zeker nog wel. Je bedoelt een DP? Echt? Wil je dat echt wel eens proberen?” Niet veel later zit ik tussen beide heren in. Ik drink van de wijn die in een koeler heeft gestaan. Maar beide mannen gunnen zich daar de tijd niet voor, opgewonden dat ze zijn. Terwijl ik heerlijk zit te drinken geniet ik van de strelingen die van twee kanten komen. Die voelen zo lekker dat ik mijn glas ook maar wegzet. Zo kan ik mij concentreren op mijn tepels die beide worden gelikt. Vrijwel simultaan draaien Deon en Robert hun tongen rond mijn gevoelige knopjes, die alsmaar harder worden. Alsof het is afgesproken zuigen ze er gelijktijdig aan. Ondertussen glijden links en rechts twee handen over mijn buik omlaag, over mijn venusheuvel en dan richting mijn meest intieme vrouwelijke plekje. Twee handen van twee verschillende handen spelen met mijn schaamlippen, trekken er zachtjes aan en laten weer los. Vingers van twee handen voel ik mijn sompige kutje binnengaan om de warmte van mijn vagina te ontdekken. En daarna van twee kanten vingers die mijn clitje verkennen. Ze tikken er teder tegen aan, verspreiden het dikke, super gladde vocht over het bultje en draaien dan samen cirkeltjes door het nat. Het doet niet alleen het vocht uit mijn kutje stromen, het maakt dat ik mijn benen ver uiteen spreid. Ik geef me over, dit is teveel, ik houd het niet meer tegen. “Aaaaahhh”, klinkt het luid door de slaapkamer als ik een schokkend orgasme beleef.

Ik krijg van de mannen alle gelegenheid om bij te komen. Dan kijk ik omlaag en zie dat ze beide een optimale stijve hebben. En meteen komt de zin weer terug. “Zullen we met zijn drieën?”, vraag ik. Beide mannen begrijpen wat ik bedoel en pakken elk een condoom. Deon gaat op zijn rug liggen. Zijn kromme piemel is weer knetterhard, zo heerlijk. Ik ga dan ook bovenop hem zitten en laat mijn kutje over die harde stam zakken. “Zo’n gekromde pik voelt toch wel heel erg lekker hoor”, bedenk ik. Als Deon en ik zo met elkaar verbonden zijn komt Robert erbij. Hoewel het mijn man is en we het altijd zonder doen, heeft ook hij een condoom omgedaan. Uit de flacon laat hij enkele flinke stralen glijmiddel tussen mijn billen lopen. Hij smeert er mijn sterretje mee in. Dan duwt hij eerst één vinger en even later twee naar binnen. Hij spuit nog wat glijmiddel bij en neukt mijn kontje even met zijn vingers. “Hier komt ‘ie hoor schat”, kondigt hij vervolgens zijn actie aan. Hij duwt zijn eikel tegen mijn glibber gladde sterretje aan. De weerstand van mijn goed voorbereide sluitspier is maar gering en laat zich gemakkelijk openen. En dan gebeurt het, de verjaardag wens van Robert komt uit als hij zijn piemel tot aan zijn ballen mijn kontje inschuift. “Oh wat een fantastisch mooi gezicht”, hoor ik hem zeggen. Nu kan het heerlijke neuken beginnen. Gedrieën komen we in een cadans terecht, waar ik elke seconde bewust van wil zijn. Mijn kut gevuld met die dikke, donkere lul van Deon, en tegelijkertijd het in en uit schuiven van die kaarsrechte pik van mijn vriend, man en minnaar. Mijn borsten wiebelen mee met de stoten in mijn vagina en mijn achterste. Ik mag al mijn gene laten gaan, ik hoef mij niet als nette vrouw te gedragen. Ik kroel en kreun, duw mijn kut over Deons erectie, open mijn billen voor mijn man. Mijn jarige geile kerel. Toe maar jongen, laat je gaan, stoot je harde pik maar in mijn kont. En dan gebeurt het; samen komen we achter elkaar klaar. Robert, die nog nooit een strak kontje heeft geneukt, spuit als eerste zijn condoom vol. Dan ervaar ik een orkaan van samentrekkingen en krampjes in mijn onderlijf, als ik voor de tweede keer deze avond over de rand tuimel. Deon, die onder de douche ook al eerder een orgasme heeft beleefd, stoot nog een paar keer diep, maar dan kan ook hij zijn hoogtepunt niet meer tegenhouden. We hijgen met zijn drieën dat het een aard heeft. Dan ruimen de mannen hun volgespoten condooms op en niet veel later zitten we weer rechtop in bed, met elk ons glas wijn in de hand. “Proost Rob”, zegt Deon nog. “En hoe vond je je verrassing?”, vraag ik. “Schat”, antwoordt mijn man, “dit smaakt naar meer! De wijn, maar vooral dat andere”. We proesten het uit van voldoening en plezier. Reken er maar op dat we dit nog eens gaan doen!

Wordt vervolgd.

jade

Beoordeel dit verhaal

13 Reacties

 1. Chris 05 jul 2022
 2. Mieke 05 jul 2022
 3. Bas 06 jul 2022
 4. Redactie 06 jul 2022
 5. Natalja 06 jul 2022
 6. Brsm 07 jul 2022
 7. Jade 07 jul 2022
 8. Mieke 07 jul 2022
 9. Tom 08 jul 2022
 10. manon 08 jul 2022
 11. Natalja 08 jul 2022
 12. J 10 jul 2022
 13. Lise 11 jul 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *