— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Festival eindigt thuis in een trio

Mijn vriend, Pim, en ik hebben altijd wel heerlijke avonturen, en zijn enorm open naar elkaar. Zo liggen we vaak in bed onze fantasieën met elkaar te delen. Soms wordt het dan wel een hete nacht. Maar vaak is hij geiler dan ik ben. Ik val dan in slaap terwijl hij mij heerlijk streelt met zijn grote handen. Soms iets te ruig, dan ligt zijn hand opeens vol op mijn clit. Schrik ik weer wakker. Maar heel vaak ook erg teder. Het is onze avondroutine geworden. Ik vind het het fijnst als hij me masseert op mijn onderrug. Dan ligt Pim relaxed op zijn rug of op zijn zij. Hij fluistert me dan heerlijke woorden en masseert me stevig. Mijn arm naast mijn zij is dan ideaal om zijn pik in mijn hand te leggen. Ik kneed deze meestal hard, en merk dat hij lekker geil wordt. Als ik een goede bui heb, laat ik hem me neuken. Zelf lekker op mijn zij, zijn pik in en uit mijn natte kut. Heerlijk om daarna in slaap te vallen. Maar vaak ben ik daarvoor al weggedommeld. Dan voel ik als ik ff bijkom het bed heen en weer schudden omdat hij zich lekker aftrekt. Massage olie naast zijn kant van het bed. Zich verwikkeld in een mooie fantasie. Maar hij blijft mij altijd strelen, terwijl hij rukt. Ik kan het zelfs voelen als hij bijna klaarkomt. Dan begint hij namelijk steeds fermer en sneller te masseren.

Ik ken Pim zijn fantasie nu wel. Hij heeft tijdens al mijn vriendinnen uitvoerig gestreeld, uitgekleed, gezoend, gelikt en geneukt. Terwijl ik zijn pik masseer en naar hem luister, welteverstaan. Ik vind het niet altijd even leuk maar wordt hier soms ook wel enorm geil van. Ik heb het mezelf nooit echt met een vrouw zien doen. Ik wordt nog geiler als hij over zijn ex begint. Hij verteld me dan nauwkeurige verhalen hoe hij haar heeft verwend. Zij waren wild. Veel wilder dan wij nu zijn. Op plekken die we nu echt niet meer opzoeken. Ik was net zo toen ik een twintiger was. Nu ben ik 35, en Pim is 32. Als ik begin te vertellen over mijn seksleven dan weet ik dat ik binnen twee minuten een doekje voor Pim kan pakken.

Ik was wild, en heb genoten van de seks die ik met verschillende mannen heb gehad. Ik heb weliswaar nooit een onenightstand gehad. Mijn relaties waren altijd vrij innig. Maar dat kon na een paar weken ook zo weer over zijn. En ze kwamen van over de hele wereld. Dat is best makkelijk te vinden in Amsterdam. Zelf ben ik donker. Ik heb een donkerbruine huid. Mooie ronde billen en een strak lichaam. Geen modellen lichaam. Meer een fit lichaam, met borsten niet te groot. Wel groot genoeg om vast te pakken. Ik doe zelf ook modellen werk, maar meer het commerciële werk, waarbij ze niet de broodmagere meiden voor vragen.

Pim is lang, blank en slank. Hij is aardig gespierd, maar ook weer niet te veel. Hij valt niet op door zijn uiterlijk. Meestal is het zijn enthousiasme en spontaniteit die mensen niet snel vergeten. Hij verteld me regelmatig over zijn fantasie om mij te verwennen samen met een ander. Ik ga hier vaak in mee. De volgende dag moet ik hem dan weer duidelijk maken dat het om een fantasie gaat, en dat ik in werkelijkheid niet weet of ik dit zou doen.

Daar kwam afgelopen weekend dus verandering in. We waren uitgenodigd voor een festival. Pim was betrokken bij de organisatie en dus hadden we VIP kaarten. Zo begon het allemaal zaterdagmiddag:

——

De line up is goed, dus ik heb er best veel zin in. Twee vrienden van Pim gaan ook mee. Zij komen over een half uur. Ik douche en leg mijn kleren klaar. Terwijl ik mijn donkere huid met zachte melkkleurige creme insmeer, begin ik letterlijk te glimmen. Ik heb mijn heilige bos getrimd. Mijn heuvel ligt er mooi geschoren bij. Dat was nodig ook. Maar voor een leuk feestje of speciale gelegenheid vind ik altijd wel nodig om me goed te scheren. De lotion over mijn heuvel doet mijn poesje goed. Ik streel me zachtjes, wetend dat Pim zijn vrienden aan de andere kant van de deur te vinden zijn. Er gaat een geile scheut door me heen. Ik doe er niks mee. Ik trek mijn string omhoog, hijs me in mijn leren broek en schiet in een fijn zittende, iets te grote blouse. Ik voel me goed. Het ziet er goed uit, maar ik accentueer niets. Niet te opvallend. Eerder relaxed, maar nog steeds sexy.

Eenmaal in de woonkamer, voel ik de ogen van de jongens op me. Ik weet dat een van Pim’s vrienden van borsten houd. Hij kan zijn ogen namelijk nooit van de inkijk houden. Welke kleren ik ook aantrek. We drinken wat. De kerels hebben flessen bier op tafel staan. Ik drink rode wijn. Pim komt met een fles witkey aanlopen. “stond nog in de kast”. Ik merk het al, dit wordt een interessante avond.

We vertrekken met de auto naar het terrein. Het is nogal een rit. Maar de muziek staat aan, en de sfeer zit er goed in. Er word veel, en vooral hard, gelachen. En Pim zijn vriend kan achterin naast me, zijn ogen niet van me afhouden. Ik check hem ook, en in een korte flits vraag ik me af wat hij daar in zijn broek heeft zitten. Ik weet dat hij het erg uitdagend vind. Een zwarte vrouw. Als ik de kans had zonder dat iemand het te weten zou kunnen komen, had ik hem helemaal gek geneukt. Gewoon, de avond van zijn leven bezorgen.

Pim rijd de parkeer ruimte op, dicht bij de ingang van de VIP’s. De beren van bewakers zijn de enige die ons kunnen tegenhouden bij de ingang. Maar eenmaal binnen is het een oase van hippe mensen. De bierbar is gratis. De sofa’s zijn al druk bezet met groepen vrienden. Het valt me op dat er vooral veel dames zijn. Ik zie Pim zijn pupillen daarom ook steeds groter worden.

Ik zie een bekende vriendin bij een van de hoekbanken en we raken daar vertrouwd. De mannen hebben zelfs flessen whiskey uit de auto gehaald. Het is gezellig. De muziek krijgen we mee, en door de zijkant van de tent zien we de festival gangers uit hun dak gaan op de muziek. Pim zijn vrienden staan al buiten. dansen op de beat. Ik trek Pim mee die kant op, anders weet ik dat hij de hele avond hier kan blijven zitten.

We dansen en lopen om beurten naar de bar voor onze complimenten. Rustig aan worden we lekker aangeschoten. Het weer is goed. Een klein briesje maakt het aangenaam. De meiden hebben allemaal strakke kleding aan valt me op. De jonge meiden hebben zoveel bloot dat zelfs ik niet laat zien. Maar het past allemaal bij de avond.

En dan zie ik haar opeens. Ik ken haar van uitgaan. Heb haar twee of drie keer eerder gezien. Enthousiast omhelst ze me. Ze geeft me een kus op de mond alsof ze me al jaren kent. ‘Hoe is het met je?’, vraagt ze ongeduldig. Lina is een mooie donkere meid. Haar huidkleur is zwarter dan die van mij. Ze is best klein. Maar heeft een fantastisch figuur. Door haar lengte zou ze niet snel model kunnen worden, maar ze is erg knap. Atletisch gebouw, mooie rondingen. En een geweldige glimlach. Erg spraakzaam ook. En daar kwam ik weer achter nu ze enorm enthousiast in mijn oor staat te vertellen hoe leuk haar avond tot nu toe is.

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *