— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Festival loopt uit op een trio, deel 2

Ik herinner me weer dat ze de vorige keer vertelde dat ze soms ook op meiden valt. Althans, ze vertelde heel gedetailleerd hoe ze een andere meid heeft bevredigd, en hoe ze eens door een vrouw van een ouder stel verwend werd. Ze is erg open voor een 23-jarige. Ik kijk haar in haar ogen en moet opeens denken aan die verhalen. Hoewel het me de vorige keer niet zoveel deed, krijg ik nu opeens kriebels als ik eraan denk. Dat deze mooie meid, zo onschuldig ogend, en zo enthousiast, zo ondeugend kan zijn. Je zou het niet van haar gezicht kunnen aflezen.
Even later, als zij haar lichaam weer sensueel aan het bewegen is, dansend op het ritme, vertel ik Pim van wat deze Lina mij de vorige keer allemaal heeft verteld. Pim reageert nuchter. Alsof ik hem het boodschappenlijstje opnoem. Maar ik denk dat hij zich geen andere houding weet te geven. Ik weet dat zij wel Pims type is.

Als ik later terug kom van een klein rondje in de tent, zie ik dat Pim met Lina een gesprek aan het voeren is. Ze hebben het leuk. Ik zie de lol in hun gezichten. Pim raakt haar aan als hij begint te lachen. Ze kunnen het goed met elkaar vinden. Iets te goed. Dat merk ik ook aan Pims reactie als hij me ziet staan. Ik laat hem subtiel weten dat ik het ok vind. Ik pak haar armen beet, en heb gewoon zin om met haar te dansen. Zij wil eigenlijk niet. Maar ik sleur haar een stuk naar voren waar meer ruimte is. We dansen samen. Lekker tegen elkaar aan. Lachen. Oog in oog. we staan dicht bij elkaar. Elkaar omhelzend. Het voelt goed. Lina geeft me stiekem een vluchtige kus op de mond. We dansen verder. Het moet een hele tijd hebben geduurd. Pim heeft al die tijd staan kijken.

De avond duurde nog lang. We hebben meer gedronken en eindigen behoorlijk dronken, als het laatste moment van deze festivaldag zijn intrede doet. Ik vertel Lina dat we nog lang niet klaar zijn met dit feest. We komen er net in. Ik vertel haar dat we bij ons thuis nog een afterparty moeten doen.

Pims vriend rijdt ons terug naar huis. Beide vrienden nemen eenmaal thuis de fiets en vertrekken. We zijn nog met ons drieën over. Binnen zetten we de muziek aan. We drinken nog een wijntje. Gesprekken gaan nergens meer over. Maar als je ons hoort, moeten we het zelf wel heel interessant hebben gevonden. De alcohol is op. Pim zegt dat hij nog wel een tent kent waar hij een paar biertjes kan ophalen. Lina gaat met hem mee. In de tussentijd trek ik wat gemakkelijk aan. Gewoon mijn pyjama. Zijden broek met een te groot overhemd.

Wanneer Pim de deur weer binnen komt lopen zie ik dat het een succes was. Ze hebben nieuwe drank. En ze raken niet uitgesproken. Ik heb het idee dat Pim haar wel heel leuk vindt. Dat maakt mij opeens heel geil. Ik besluit dat het misschien wel een gezellige avond kan worden. Lina’s zusje doet aan turnen. En op een of andere manier is dat de aanleiding dat we allemaal een handstand in de woonkamer doen. We helpen elkaar. Het wordt lekker handtastelijk. Lina vraagt of ik een split kan. Ik laat het haar zien. Zij doet dit ook op haar beurt. En plots zitten we tegenover elkaar.

Lina beweegt al zittend haar voetpalmen tegen die van mij. Haar en mijn benen staan nu wagenwijd open, tegenover elkaar. Ze vraagt zich af hoever we kunnen.We proberen dit. Houden elkaars handen vast en bewegen dichter naar elkaar toe. Ik grijp haar om haar middel. Ik voel een fit lichaam. Ze zit strak in haar vel. Pim geniet van zijn biertje, en van het uitzicht. Al zittend op de bank. Wanneer er een bekend liedje op komt staat Lina opeens op en begint enorm fanatiek te dansen. Ze vraagt Pim om mee te doen. Het is een Afrikaans lied. Met bijbehorend ritme. Pim heeft er moeite mee. Maar Lina gaat achter Pim staan. Haar handen op zijn zij, en haar lichaam tegen het zijn. Ze beweegt hem sensueel van links naar rechts. Ze wil zijn heupen laten bewegen.

Ik kan iets zien groeien in Pims broek. Ik kan hem geen ongelijk geven. Het is een geweldig gezicht. Een mooi lied. Met mooie mensen en fijne bewegingen. Dit is geil! Na dit tafereel drinken we en praten we nog wat verder. Totdat we besluiten dat het nu echt laat genoeg is. Het eerste moment van besluit is aangebroken. Wat gaat Lina doen? We hebben maar een slaapkamer in ons appartement. En het is ook geen optie dat Lina naar huis gaat. Pim heeft teveel gedronken. Heel raar, maar nadat we besloten dat ze niet weg zou gaan, verlieten we alle drie automatisch de woonkamer en belandden op bed. De sfeer was goed. Ik ben eigenlijk wel moe en ga in het midden liggen. Pim links van mij en Lina komt rechts naast me zitten. Ze heeft een zwarte bh aan en een gele string. Heel sexy.

Ik vertel haar dat ze een mooi lichaam heeft. Ze bedankt me en vindt hetzelfde van mij. Dan heel direct vraagt ze me of ze mijn borsten kan zien. Pim kan zijn oren niet geloven. Ik heb daar eigenlijk niet zoveel behoefte aan. Ondanks dat ik een hele geile avond heb gehad en flink ben opgehitst door alles wat ik heb gezien, gevoeld en heb beleefd. Als antwoord geef ik dan ook dat zij haar bh uit kan doen. Ze twijfelt geen moment en de schemerlamp geeft een mooie gloed op haar elegante mooie donkerbruine huid. Haar borsten zijn fantastisch. Een mooie grootte. Zoals elke vrouw ze wel zou willen. En ze heeft mooie ronde harde tepels. Lina kijkt ons aan. Wij staren naar haar borsten. Ik strek mijn hand uit en raak ze aan. ‘Lekker hoor’ zeg ik.

Ik dacht dat het wel klaar was nu, maar Lina beweegt zich bovenop mij en vraagt me om mijn overhemd te ontknopen. Ik lach dit weg, maar ondertussen is zij al bezig met het ontknopen van mijn borsten. Pim zijn hand zie ik over de rug van Lina gaan. Het gaat heel snel opeens. Zijn we nu gewoon bezig met het begin een triootje?? Ik laat het allemaal maar gebeuren. Ik zie dat Pim zichzelf niet meer kan inhouden. Zijn handen gaan nu over Lina’s mooie billen. Hij streelt haar fanatiek, alsof hij weet dat dit maar één keer voorkomt.

Lina heeft zicht op mijn borsten. Ze kijkt me aan, en beweegt haar hoofd naar het mijne. Ze geeft me een zachte zoen, voordat ze direct naar mijn borsten verder gaat. Ik voel plots haar warme tong over mijn borst glijden. Een heerlijke sensatie, en ik voel een rilling door mijn hele lijf. Het is de gedachte dat deze jonge meid vooral oog voor mij heeft. Pim vindt het geweldig en is ondertussen haar hele lichaam aan het ontdekken. Maar Lina zit nog steeds boven op me. Ik kan geen kant uit. Ze zoent me over mijn hele bovenlichaam. En geeft me een ferme lik in mijn nek. Ik laat het allemaal gebeuren. Vind het wel fijn. Haar handen pakken mijn nek vast, en ze begint me innig te zoenen.

Pim is ondertussen van positie veranderd en heeft een mooi uitzicht op Lina’s billen. Haar gele string is goed zichtbaar tussen haar zwarte rondingen. Hij haalt de dekens van ons af en trekt mijn broek onder Lina vandaan. Een kleine schrik voor iedereen dat ik er niets onder aan heb. Lina lacht even, totdat ze verder gaat mijn tong met de hare te mengen. Ze zoent me zo innig, dat ik bijna niets hoef te doen. Pim is ondertussen mij en Lina tegelijkertijd aan het masseren. Hij pakt mijn hand en laat deze over Lina’s rug glijden. Op een of andere manier was dit een grote stap. Hij drukt mijn hand daarna tegen het stof van Lina’s string aan. Een lange zachte kreun is het gevolg. Ik leg mijn handen vervolgens op haar rug en voel dat Pim al een stap verder is. Hij heeft Lina’s kutje gevonden. Ik merk dit doordat Lina hard begint te zoenen en te kreunen.

Het wordt me allemaal ineens best veel. Vandaar dat ik Lina van me af duw. Ik sta op en loop even naar de keuken dichtbij de slaapkamer. Ik roep naar de tortelduifjes dat ze even van elkaar moeten genieten. Ik pak een glas en drink wat water uit de kraan. Ik besluit me niet helemaal te laten gaan. Het was enorm lekker wat Lina me net liet voelen, maar het gaat wel allemaal erg snel.

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *