— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

best friends forever

Onze vriend J kwam regelmatig bij ons over de vloer. J heeft geen vaste relatie en werkt veel in het buitenland. De keren dat hij bij ons langs kwam bespraken we alles met elkaar. Meestal verteld hij welke scharrels hij weer heeft gehad in het buitenland.

Omdat J de beste vriend van mijn man G is heb ik eigenlijk nooit een sexuele aantrekkingskracht gevoeld. Natuurlijk zaten we wel eens te ouwehoeren, maar meer in de trend van een soort broerzusrelatie.

Het was vrijdagavond. J zou bij ons op bezoek komen nadat hij weer een periode in het buitenland is geweest. We zouden eerst naar de plaatselijke kroeg om een biertje te drinken. Er was daar een of ander optreden wat ons wel leuk leek.
Begin van de avond bedacht ik me dat ik wel zin had in een trio. Zomaar ineens kwam de gedachte in me op en zo direct als ik ben heb ik dit laten weten aan J en mijn man G. Hoe keurig we ook getrouwd zijn, mijn man is altijd wel in voor iets spannends. 2.5 jaar geleden is het dat we een trio hebben gedaan met de collega van mijn man.

J reageerde meteen enthousiast op mijn voorstel. Zodoende zaten we later op de avond in de kroeg aan het bier. Niet helemaal wetend wat we met de situatie aanmoesten namen we nog maar een biertje. Om middernacht gingen we naar huis, we hadden alle drie aardig wat op dus we werden al wat losser.

J stelde voor om te gaan dobbelen, degene die af was moest of drinken of een kledingstuk uitdoen of een opdracht uitvoeren. Om de beurten verloren we. Het drankje dat er stond vond ik niet lekker dus ik koos tot genoegen van de mannen er voor om kledingstukken uit te trekken.

Eerst deed ik mijn panty uit. De volgende keer dat ik verloor ging m’n shirtje uit. Ik had nog een rokje aan en een doorschijnend bloesje. De volgende ronde zaten de heren aan m’n dobbelsteen te draaien zodat ik weer af was. Deze keer ging m’n string uit. De rondes erna voelde ik af en toe een vinger van G in m’n kletsnatte kutje.

Een aantal rondes verloren de heren en zij kozen ervoor om opdrachten te doen. Een opdracht voor J was om te gaan zoenen met mij. Hmm als ik geweten had dat hij zo lekker kon zoenen.

Weer een ronde later moest G mij likken. Ik was zo geil dat ik de rondes daarna niet meer doorhad wie er verloor. De opdrachten werden steeds heftiger. J moest mij borsten betasten, me vingeren. Voor ik het wist hadden de heren beiden hun geslacht uit de broek gehaald en zaten zich op mij af te trekken terwijl ik me aan het vingeren was.

Lang duurde het niet: Dit was m’n kans om twee mannen te verwennen, dus ik zocht een positie op om J lekker te pijpen. Terwijl ik gelikt werd door mijn man pijpte ik J tot hij bijna kwam. Dit was echt lekker! Het was een gekreun van jewelste, alle drie genoten we enorm, ik voelde me zo geil door deze twee mannen.

We wisselden een aantal keren van houding zodat J me kon vingeren en likken, ondertussen kon ik mijn man lekker aftrekken en pijpen. Ik kwam als eerste heftig klaar, de heren zaten me beiden te vingeren, J zat met zijn ene hand aan m’n borsten en met z’n andere hand bewerkte hij m’n klitje, de vingers van mijn man gingen in en uit m’n kutje om me zo ultiem te verwennen. Een explosie ging door me heen toen ik klaar kwam, heerlijk zo tussen twee mannen in.

Ik herstelde me snel en ging bezig met J. Dit keer kwam mijn man achter me staan en terwijl ik aan het pijpen was neukte m’n man me van achteren. Ik kon wel uren zo doorgaan, wat een lekkere staaf, maar heel lang hield J het niet vol. Hij kwam met een schreeuw klaar.

Mijn man en ik gingen vervolgens verder om het af te maken, met diepe stoten kwam G in me, terwijl J alweer aan m’n borsten zat kwam uiteindelijk G ook heerlijk in mij klaar. Het was diep in de nacht, omdat we er de andere dag weer vroeg uit moesten zijn we toen maar gaan slapen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *