— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dweilen in de paskamer

Shoppen is mijn lust en mijn leven. Vooral heb ik wat met rokjes. Heerlijk om ze aan te hebben. Het geeft me een bepaalde gevoel van vrijheid. Al jaren kom ik bij een lokale winkel waar ze regelmatig met de nieuwste en hipste dingen komen.

Het was nog redelijk vroeg in het jaar, maar de rekken hingen al vol met leuke rokjes. Het was ook uitzonderlijk warm voor de tijd van het jaar. Karin (zo heet de verkoopster die me al jaren helpt) kwam al met een brede lach naar me toe gelopen.

“Hee Angelica, wat heerlijk om je weer te zien na al die lange winterdagen.”

Karins ogen fonkelden alsof ze voor het eerst een klant mocht helpen. Ze liep gelijk met me mee naar achter en trok een paar mooie korte rokjes voor me uit de rekken die helemaal in waren. Ze wist immers als geen ander waar ik van hield.

“Ga ze maar eens gauw passen,” zei ze. “Ik vind het altijd heerlijk om je in rokjes te zien.”

Ze was al altijd heel vrolijk en opgewekt tegen mij, maar vandaag had ze volgens mij het voorjaar al helemaal in haar hoofd, want ze huppelde bijna weer de winkel in. Mijn ogen volgden haar even en ik staarde even haar haar kort rokje die ze zelf aan had. Ze had er ook werkelijk een prachtig figuurtje voor. Ik stond eigenlijk nog geen minuut in het pashokje en had maar net mijn eerste rokje aangetrokken of het gordijn ging op een kiertje open.

“Lukt het?” vroeg ze terwijl ik met de rits van het rokje stond te frutselen om deze nog even snel te sluiten.

Ze zag me onhandig aan het ritsje trekken en stapte het hokje binnen en trok het gordijn achter haar dicht.

“Laat mij maar even” zei ze.

Ze legde een hand op mijn heup en hield zo het rokje op de plaats en bewoog met een beweging de rits dicht. Ze liet haar hand langzaam van mijn heupen af glijden en streelde daarbij even mijn billen.

Mijn hart bonsde in mijn keel en ik kreeg een vuurrood hoofd. Ze keek me aan.

“Je moest eens weten hoelang ik al naar je verlang” zei ze met een sensuele stem.

Verbaasd wilde ik wat zeggen, maar er kwamen geen worden uit. Ze legde haar vinger op mijn lippen en pakte me weer bij mijn heup en zei:

“Sssst, zeg maar niks en geniet maar.”

Haar handen flitsten naar beneden en trokken mijn rokje omhoog waarna ze met een snelle beweging mijn slipje uittrok door gelijk door haar knieën te gaan. Ze zat meteen op haar knieën voor me en trok met een beweging mijn lichaam naar haar hoofd. Het gevoel in me ontplofte en ik werd meteen helemaal nat. Haar tong aarzelde geen moment en ze haalde met een lange en sensuele beweging haar tong van onder naar boven en vervolgens bij mijn klitje te stoppen en daar met heerlijke zachte likjes me te verwennen.

Ik schreeuwde het uit van genot en ik besefte eigenlijk nog steeds niet wat er met me gebeurde, maar ik liet het gevoel overheersen en spreidde mijn benen verder zodat ze me heerlijk kon verwennen. Het was een vrij grote paskamer en ik kon in de spiegel zien hoe ze me heerlijk verwende.

Wat was het een geil gezicht haar zo te zien. Ik pakte haar hoofd voorzichtig vast en streelde haar door haar haren. Ze kreunde en begon hierdoor me nog intenser te likken en drukte haar tong nu strakker en stakker tegen mijn klitje. Ik pakte haar hoofd nu vast en begon lekker mee te bewegen. In de spiegel zag ik dat ze met haar handen haar eigen slipje had laten zakken en zag dat haar rokje op en neer ging.

OMG gilde het in mijn gedachten. Ze is zich heerlijk aan het vingeren, zo geil dit en ik voelde het nat langs mijn dijen naar beneden glijden. Ik bukte me heel even voorover zonder haar intens gelik te verstoren en tilde haar rokje op zodat ik via de spiegel kon kijken hoe ze zich zelf verwende. Ik hield het niet meer en voelde mijn lipjes onder haar tong zwellen en ik kwam tot een heerlijk orgasme en zag in de spiegel de vloer onder Karin natter en natter worden.

Terwijl ik vol in mijn orgasme zat kwam zij spuitend klaar over haar vingers en op de vloer. Nog even likte ze me sensueel na. Ze stond op en paktemijn hoofd vast en stak haar tong diep in mijn mond. De zoete smaak van mijn eigen geil verdeelde ze heerlijk over mijn tong.

We tongden nog even intens en daarna keken we elkaar nog even aan. Ze kuste me zachtjes op mijn lippen en zei:

“Ik wilde dit al jaren geleden doen, ik kon je niet meer weerstaan.”

Haar slipje was inmiddels op de grond terecht gekomen en helemaal nat geworden van haar eigen orgasme.

“Dat wordt de rest van de dag zonder lopen” zei ze met een knipoog.

Nog helemaal verbaasd wat er eigenlijk was gebeurd, stond ik in de spiegel te kijken. Mijn slipje hing nog op mijn knieën want die was nog niet verder dan dat gekomen. Het idee dat Karin ook zonder slipje rondliep, bracht me ook op deze gedachten. Ik trok hem uit en stopte hem in mijn handtas.

Karin was inmiddels terug gekomen met de mop en trok het gordijntje voorzichtig open. We keken elkaar aan en verdronken alweer bijna in elkaars ogen. Snel dweilde ze het plasje geil op.

“Ik kom je zo weer helpen” zei ze met een knipoog. Het gordijntje ging dicht en ik stond mezelf te bekijken in de spiegel. Best een sexy rokje, dacht ik bij mezelf. Nog nagenietend van alles wat er was gebeurd drong het eigenlijk pas tot me door. En ik kon niet wachten tot ze terugkwam.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. leohans 10 mrt 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *