— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De opwindende internetdate deel 2

Eenmaal bijgekomen kam ik mijn haar en fris ik me verder op met deodorant en een lekker geurtje. Als ik naar de kledingkast op de overloop ga, hoor ik achter mijn slaapkamerdeur geluiden die me aansporen haast te maken. Ik wil erbij zijn om te zien hoe mijn hartsvriendin zich met Martin vermaakt. Snel trek ik een mooi lingeriesetje aan, snel naar de slaapkamer en open de deur. Wat is zie is prachtig: ik kijk midden in het verheerlijkte gezicht van mijn vriendin Karin, die op handen en knieën op het bed zit. Haar kleine puntige borsten trillen heen en weer bij elke beweging van de man, die achter haar zijn pik in haar stoot. Beiden kreunen en zuchten. Ze zien wel dat ik binnen kom lopen, maar ze gaan zo op in elkaar, dat ze daar geen enkele aandacht aan besteden.

Naast mijn vriendin op het bed gezeten streel ik haar, op dezelfde manier als ze, onder de douche, bij mij heeft gedaan. Mijn handen glijden over haar schouders, haar rug, om vervolgens de rondingen van haar billen te verkennen. Martin volgt met een tevreden blik in zijn ogen wat mijn handen doen. Ik beweeg me wat meer naar hem toe, waardoor ik zicht heb op zijn penis. Omhuld door een doorzichtig condoom stoot hij zijn stijfheid de vagina van Karin in. Trekt hij die terug, dan glimt zijn hele pik van haar geile vocht. “Oh schatje, wat heb jij een lekker glad kutje”, moedigt Martin haar aan. Terwijl hij door neukt, kruip ik over het bed naar de achterkant van Martin. Ik streel zijn rug en niet veel later ook zijn strakke billen. Mijn hand glijdt naar onderen en vindt al gauw zijn balzak. Die wiegt mee met elke stoot. Ik weeg zijn ballen met mijn hand. Ze zijn groot en voelen zwaar aan. Heel teder probeer ik er ietsje in te knijpen en ontdek daardoor hoe stijf zij zijn. Gevuld met zaad, bevangen door geilheid.

Terwijl zijn ballen bij elke stoot mijn handpalm aaien, heeft mijn wijsvinger het klitje van Karin gevonden. Ik druk er teder op. “Ohhhhh”, hoor ik mijn vriendin zuchten, “wat is dit lekker, “ga door allebei…!” Het vocht uit haar kut vloeit over haar clitoris, waardoor mijn vingertop er uitdagend overheen kan glibberen. Ik duw voorzichtig het gevoelige knopje in rondjes over haar schaambeen. Uit ervaring weet ik hoezeer die druk tot een heerlijk orgasme leidt. “Ja toe maar”, blijft Karin ons aanmoedigen. Martin neukt haar diep. Ik zie hoe zijn hele schacht in mijn vriendin verdwijnt en even later weer tevoorschijn komt, nat van Karin’s geile vocht. Ondertussen draai ik rondjes met mijn vinger over haar klit. Over zijn schouder kijkend zie ik dat hij een grote hoeveelheid speeksel tussen zijn lippen door perst en precies op het sterretje van Karin laat landen. Dat glanst nu van het vocht, waardoor Martin het met een wijsvinger aan kan raken. Terwijl hij door blijft stoten duwt hij zijn vinger de opening van de kringspier in en begint haar daarmee tussen haar billen te neuken. Wat zal dat een heerlijk gevoel zijn, alsof twee mannen tegelijk je aan het verwennen zijn. In en uit gaan vinger en penis, synchroon in ritme en diepte. Het duurt dan ook niet lang tot een diep, hartgrondig zuchten de slaapkamer vult. Het zuchten wordt grommen, tot een langgerekt en diep doorleefd hoogtepunt het bewijs van volledige overgave vormt.

Vrijwel direct daarna haalt Martin zijn harde staaf uit haar vagina, ontdoet die in een oogwenk van het condoom en masseert zichzelf tot een luidruchtige climax. Een harde kreun klinkt door de slaapkamer als hij zijn zaad de vrijheid geeft. Warme golven sperma landen op de rug van Karin. Zij reageert verrukt op het warme vocht dat op haar lichaam landt. Ik kruip weer bij Martin vandaan en naast mijn vriendin gezeten, wrijf ik het witte vocht in cirkels uit over haar rug, als naspel van een fantastische vrijpartij. Ik hoor haar zachtjes zuchten van genot, terwijl ik haar hele rug droog masseer met het zaad van Martin.

Karin gaat op haar rug liggen. Op haar gezicht is een intens tevreden glimlach verschenen. “Poeh zeg, daar was ik even aan toe”, schatert ze. Ik lach met haar mee. “Kom eens hier”, nodigt ze me uit. Ze trekt me in haar richting en even later raken we verwikkeld in een verzengende kus. Onze tongen raken elkaar, vinden elkaar zo aantrekkelijk dat de ruimte wordt gevuld met onweerstaanbare zoengeluiden. “Ho ho dames, en ik dan?”, horen we Martin vragen. Glimlachend kijken we hem aan en wenken hem. Dichtbij ons gekropen kussen we nu gedrieën. Er wordt gezoend en gelikt. Drie tongen die om voorrang smeken. Wat een sensatie!

“Wat denken jullie er van?”, vraag ik glunderend aan mijn twee bezwete partners, “doen we dit nog eens over?” Martin lacht hardop als hij plagend zegt; “nou dames, als ik u beiden niet ontrief?”. We hoeven niet meer verder te kijken op de website, we hebben direct degene gevonden die we zochten, een maatje knap en sympathiek, om heerlijke nachten mee door te brengen. “Wat dacht u van volgende week het nog eens dunnetjes over doen meneertje?”, grap ik. Martin knikt. Zijn ogen staan blij. Die van ons ook.

jwbr

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Bram 02 feb 2022
  2. Jacq 18 sep 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *