— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het verjaardagscadeau, deel 2

Om bij te komen van het spektakel zitten we aan de bar met een kopje koffie. De maskers blijven op en de meeste aanwezigen praten alleen met hun partner, op gedempte toon.

Hij vraagt of we nog even zullen blijven. Ik maak alles mee als in een roes en kan alleen maar toestemmen.

‘Is er nog meer dan?’ vraag ik een beetje nerveus maar tegelijk ook nieuwsgierig.

‘Jazeker, daar kom je zo wel achter’, zegt hij en hij kust me teder op mijn mond. Dan troont hij me mee naar een deur waar ik al diverse aanwezigen door heb zien verdwijnen.

Een korte gang leidt ons naar een soort binnentuin met fraaie, tropische planten en een aantal loungebanken. De binnentuin is geheel overdekt met glas en begrensd door fraai beschilderde muren met weer een aantal zware deuren. Op de banken zijn diverse koppels bezig met het betuigen van hun liefde voor elkaar in verschillende stadia van heftigheid. Sommigen in badjas, anderen in lingerie, een enkeling is al geheel naakt.

Ik kom ogen te kort en het schouwspel heeft een geweldige erotiserende invloed op me. Tegelijkertijd voel ik me hier wel heel erg aangekleed. Hij troont me mee naar een van de deuren en we komen terecht in een grote kleedruimte met lockers en douches. Hij haalt twee badjassen van hun hangers en kijkt diep in mijn ogen.

‘Durf je het aan?’

Ik slik en fluister ‘alleen met jou…’.

Hij knikt bemoedigend en even later staan we weer in de binnentuin.

Ik heb onder mijn badjas alleen nog een slipje aan, de rulle stof schuurt tegen mijn tepels die in reactie daarop nog wat harder worden. Hij heeft zijn boxershort nog aan en bij het omkleden bespeurde ik daar al een flinke bobbel.

We kiezen een bank die nog niet bezet is om vervolgens wat onwennig om ons heen te kijken. Opnieuw helpt het masker om de schroom opzij te zetten en mijn oog valt op een stel tegenover ons. Zij is een lange, slanke brunette met kleine maar stevige borsten. Ze zit schrijlings op haar partner en zoent hem intens. Hij schuift ondertussen met zijn gespierde armen haar badjas van haar schouders. Daaronder is ze volledig naakt. Ze draait met haar volle, ronde kont op zijn bovenbenen en duwt haar bovenlichaam tegen zijn borst. Dan staat ze op en draait zich om, kijkt ons zonder enige schaamte aan en grijnst breed. Even wend ik mijn blik af maar maar besef dan dat wij elkaars gezichten niet kunnen herkennen.

Ze heeft haar aandacht alweer volop bij haar partner. Die laat zich niet onbetuigd en laat zijn hand snel op en neer schuiven over een forse, stijve penis. Ze gaat wijdbeens voor hem staan en laat zich vervolgens soepel om hem heen glijden. Mijn mond zakt een beetje open van verbazing en geilheid en ik merk dat wij wat zwaarder beginnen te ademen. Ze neemt hem diep en telkens als ze wat omhoog komt zie ik hoe ze haar vocht achterlaat op zijn pik.

Dan sluiten twee armen zich om me heen.

‘Je wil vast ook wat aandacht’ hoor ik hem zachtjes zeggen en we vinden elkaar in een lange en diepe tongzoen. Onze lichamen schreeuwen om sex. Ik streel zijn borstkas, laat mijn handen zakken naar zijn kruis en in zijn short. Daar voel ik dat het schouwspel hem ook niet onberoerd heeft gelaten. Ik laat mijn tong langs zijn tepels en navel naar beneden glijden, wip zijn erectie uit zijn broek en sluit mijn lippen om zijn eikel die al glimt van het voorvocht.

Met een ingehouden grom trekt hij zijn voorhuid zover mogelijk terug en met zijn andere hand duwt hij mijn hoofd naar beneden. Ik geniet van de macht die hij zo uitoefent en pijp hem diep en met lange halen.

Vanuit mijn ooghoek zie ik hoe onze overbuurvrouw inmiddels op haar knieën is beland en van achteren geneukt wordt. Met mijn vrije hand streel ik mijn klitje terwijl ik zijn pik zo diep mogelijk in mijn keel laat glijden. Ik voel een hoogtepunt naderen maar dan trekt hij zich terug uit mijn mond, pakt met beide handen mijn gezicht en we zoenen opnieuw met ongekende passie.

Hij pakt mijn hand en leidt me naar een van de zware deuren die op de binnentuin uitkomen. De kamer erachter is groot en er is weinig licht. Ook hier het geluid van vrijende mensen. Nadat mijn ogen gewend zijn zie dat de grond bedekt is met matrassen. Een paar stellen is intens bezig met elkaar. Sommige in de klassieke missionarisstand maar ‘op z’n hondjes’ blijkt ook populair.

Vlak voor ons zijn twee mannen en een vrouw met elkaar in de weer. Ze lijken me alledrie van middelbare leeftijd. Zij ligt bovenop een van de mannen en laat zich door hem neuken, de andere zit gehurkt voor haar gezicht en hoewel ik het niet goed kan zien kan ik wel raden wat zij met hem doet.

‘Zullen we een plekje zoeken’?

Zonder te antwoorden pak ik zijn hand en even later liggen we tegen elkaar. Weer kussen we elkaar heftig. Hij trekt kordaat mijn slipje naar beneden en ontdoet zich van zijn short. Dan kruipt hij bovenop me en ik hoef alleen mijn dijen een stukje te openen om hem met gemak in me te laten glijden.

‘Aaah, wat ben je nat schatje’, zegt hij en ik voel hem groeien.

Hij neukt me hard en zuigt aan mijn tepels. Dan brengt hij het tempo iets omlaag en klemt zijn armen om me heen. Ik beweeg mijn kutje mee op het ritme en we lijken in elkaar te verdrinken. Zonder hem uit me te laten draaien we om zodat ik boven kom te liggen. Hij kroelt met zijn handen in mijn haar als ik ineens een hand op mijn billen voel.

Verschrikt kijk ik opzij. De eigenaar van de hand ligt naast me, een grote vent met blonde krullen. Hij schenkt me een open en vriendelijke glimlach. Tegen zijn rug ligt zijn partner, ze speelt nonchalant met zijn halfstijve pik en streelt zijn ballen. Ik bezweer manlief nogmaals dat ik het alleen met hem wil doen. Tegelijkertijd laat ik de vreemde hand toe en kan ik niet ontkennen dat die aandacht uit onverwachte hoek iets met me doet.

‘Ach, een verdwaalde hand kan toch geen kwaad’, is zijn laconieke antwoord en hij stoot nog eens extra diep in me. Onze lippen vinden elkaar opnieuw.

De hand kneedt nu voortvarend mijn billen en af en toe dalen wat vingers af naar beneden. Ik besef dat hij daar ons beiden op onze intiemste plekjes betast en streelt. Het voelt mateloos opwindend en ik kreun hardop.

Dan glijdt hij uit me, werkt zich onder me vandaan en brengt zijn erectie tot vlak bij mijn mond. Zijn bedoeling is volkomen duidelijk, hij glimt van mij. Ik neem hem in mijn mond en hij smaakt naar mij. We zijn geil als nooit te voren. Ik zuig hem diep naar binnen, nu is het zijn beurt om hard te kreunen.

Onze buurman spreidt nu overmoedig mijn benen, kruipt er tussen en laat zijn tong over mijn lipjes spelen. Ik laat het toe, sterker nog, ik geef me er volledig aan over. Hij zuigt met kracht aan mijn klitje en vult me op met twee, drie vingers. In een geile roes zie ik hoe hij zelf weer hartstochtelijk wordt gepijpt door zijn partner. Ons gekreun vermengt zich met dat van de andere genieters in de kamer.

Ik gooi alle remmen los, pak mijn buurman bij zijn krullen en duw hem tussen mijn benen. De vertrouwde pik stoot diep in mijn keel, trekt zich dan iets terug. Hij schreeuwt het uit en ik voel de stralen warm zaad op mijn tong. Ik slik het door, een klein straaltje loopt langs mijn wang.

De vingers in mij voeren de snelheid op. Het voelt alsof ik moet plassen maar toch anders, ik hou het niet meer tegen en spuit een straaltje vocht. Een hele nieuwe ervaring voor me. Mijn billen worden uit elkaar getrokken en ook dat plekje blijft niet ongemoeid.

Dan mondt alles uit in een heftige ontlading. Krampend kom ik klaar en voel hoe alles drijfnat wordt. Het is zalig en duurt ongekend lang. Minutenlang liggen we nog in elkaars armen voordat we gaan douchen. Met recht een verjaardag om nooit te vergeten.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *