— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het museum, deel 1

Ik loop door een museum, aan de wand hangen schilderijen. Door de ramen zie ik een prachtige tuin, met grote beelden. Ik probeer me te focussen, ik zie dat het van die grote, witte Griekse beelden zijn maar er is iets bijzonders aan. Normaal staan ze altijd in een sierlijke of sportieve houding. Nu lijkt het net of ze de standjes uit de Kamasutra uitbeelden.

Ik kijk weer om me heen. Voor me zie ik een grote doorgang met een zwaar fluwelen gordijn. Als vanzelf word ik er naar toe getrokken, het gordijn voelt zacht aan als ik het opzij duw. Achter het gordijn is een grote zaal, zacht verlicht. Er staan spots gericht op de schilderijen aan de wand.

Er is niemand in de zaal. Ik kijk om me heen. Links hangt een groot schilderij, het is schemerachtig donker zoals de nachtwacht. Eenmaal dichterbij wordt het duidelijker, ik zie een groep mannen aan een tafel. Ze zijn gekleed in middeleeuwse kledij en genieten van een uitgebreide maaltijd aan een lange houten tafel. Op de achtergrond zie ik vrouwen met kannen en schalen. Als ik beter kijk zie ik dat ze naakt zijn. De mannen kijken wellustig, de man aan het hoofd van de tafel legt zijn hand op de billen van de vrouw die zijn glas vult.

Ik doe een stap naar voren om het schilderij beter te kunnen zien, de details zijn perfect geschilderd. Nog een stap naar voren, dan voel ik iets tegen mijn benen. Ik kijk omlaag en zie een houten tafel. Ik kijk weer op en zie mensen om me heen. Mannen lachen, de geur van eten in mijn neus, de warmte van een haardvuur achter me. Als ik om kijk zie ik de vlammen en hoor het geknisper van het vuur. Een vrouw in de hoek trekt mijn aandacht, ze wenkt me. Terwijl ik naar haar toeloop voel ik een hand over mijn billen gaan. Het is de man aan het hoofd van de tafel, hij kijkt me lachend aan en likt over zijn lippen. Hij legt zijn hand op mijn billen, dan pas zie ik dat ik helemaal naakt ben.

De vrouw in de hoek pakt mijn hand en trekt me mee door een deur naar een andere ruimte. Het is een grote keuken. Wel twintig naakte vrouwen lopen heen en weer met drank en eten, ze zijn mooi en kijken me vriendelijk aan. Een hand op mijn rug duwt me terug door de deur, in mijn hand heb ik een karaf met wijn. Glas na glas vul ik, bij elk glas vul voel ik handen op mijn lichaam. Ze betasten me en strelen me. Als de karaf leeg is loop ik terug naar de keuken. Ik stap de deur door, het is stil. Voor me zie ik schilderijen, ik ben weer terug in het museum. Ik kijk omlaag en zie dat ik nog steeds naakt ben. Mijn lichaam voelt ontspannen, de warmte van de spots straalt op mijn huid.

Op de wand tegenover me zie ik een groot schilderij, het is een landhuis met een prachtige tuin eromheen. Als ik vlakvoor het schilderij sta zie ik mensen in de tuin. Vrouwen met prachtige wijde jurken en hoge pruiken struinen rond. Aan mijn tenen kriebelt het gras. De wind streelt mijn tepels.
Voor me zie ik een groot terras achter het huis, donkere mannen staan op een rij te wachten. Als een dame op een ligstoel haar lege glas optilt, rent een van de mannen naar haar toe en neemt het glas aan.

De man is naakt. Hij is mooi gespierd, zijn lichaam glanst in de zon. Snel als de wind verdwijnt hij en komt weer terug met een vol glas. De vrouw pakt het glas aan en zet het naast zich neer. De man blijft staan, hij heeft een erectie, zijn harde lid staat recht vooruit. De vrouw draait zich naar hem toe en neemt zijn lul in haar mond. Zijn hele lid verdwijnt terwijl ze zijn ballen streelt. Dan draait hij zich om en gaat weer in de rij staan.

Nu zie ik ook een andere vrouw die bedient wordt door een van de donkere mannen. Ze legt haar parasol naast zich neer en zakt door haar knieën. Haar jurk ruist zacht als die zich om haar voeten over het gras uitspreidt. Ze pakt de billen van de man als ze zijn lid diep in haar mond neemt. Hij wacht geduldig tot ze weer opstaat en sluit weer aan in de rij.

Als ik langs de rij loop voel ik de warmte van hun lijven. Ze zijn atletisch gebouwd en donker als ebbenhout. Een grote marmeren trap brengt me naar het terras achter het huis. Het huis torent hoog boven me uit, zachte muziek klinkt uit de ramen. Nieuwsgierig stap ik het huis binnen. Het is schemerig verlicht, ik sta in een grote ruimte en kijk om me heen. Voor me zie ik een schilderij, ik ben weer terug in het museum.

Bij een deur in de wand tegenover me zie ik een van de mannen uit de rij. Hij kijkt naar me en wenkt me. Als ik voor hem sta opent hij de deur voor me. De muziek uit het huis is weer terug. Voor ik de deur doorga zak ik door mijn knieën. Voor me zie ik de harde erectie van de man. Ik open mijn mond en schuif mijn lippen over zijn eikel. Zonder moeite neem ik hem helemaal in mijn mond, ik voel hem diep in mijn keel. Als ik omhoog kijk zie ik dat hij strak voor zich uitkijkt. Ik pijp hem een paar keer diep en sta weer op.

Ik stap door de deur. Ik sta in een grote balzaal, op een podium staat een orkest. Mannen in uniform lopen langs me heen, opnieuw vrouwen in mooie grote jurken. Ze dansen sierlijk over de gladde vloer. Als ik ze zie draaien zie ik dat de jurken vanachter open zijn, strak ingesnoerde bovenlijven die boven de billen van de vrouwen ophouden, de zacht gekleurde stof van de jurken laat de billen van de vrouwen vrij.

De mannen hebben een hand van de vrouw gestrekt beet zoals je dat altijd ziet bij walsende koppels, de andere ligt op de blote billen in plaats van de schouder. Als de muziek stopt verdwijnen alle stellen naar de rand van de zaal. Een prachtig koppel loopt naar het midden van de vloer, een lakei in de hoek stelt ze voor als de koning en zijn toekomstige echtgenote. Ze heeft een witte jurk met gouden versieringen. Ook haar billen zijn zichtbaar, maar bij haar zijn ook haar borsten vrij. Het bovenlijf van de jurk is gevormd tot halve cups, haar mooie ronde borsten deinen in de cups als ze danst.

Als de dans is geopend voegen ook de andere paren zich weer bij hen op de dansvloer. In de hoek van de zaal zie ik een groepje jonge vrouwen met elkaar smoezen en lachen. Ze kijken naar de koning en proberen zijn blik te vangen. Als het volgende muziekstuk begint verlaat de koning de zaal, de jonge vrouwen lopen snel achter hem aan.

Nieuwsgierig volg ik hen. Ik kom in een lange gang met deuren. Achterin de gang hoor ik stemmen. De deur zwaait geruisloos open als ik er tegen duw. Voor me zie ik de koning op zijn troon, de vrouwen zijn nu naakt. Sommigen liggen aan zijn voeten, anderen zitten op de troon naast hem en maken de knopen van zijn uniform los.

De koning kijkt me aan en gaat staan, de vrouwen trekken zijn kleren uit. Ik wacht en blijf hem aankijken. Als hij naakt is gaan twee vrouwen op hun knieën voor hem zitten. Ze masseren zijn lid en likken zijn ballen. Als zijn lid hard is wenkt hij me, ik loop naar hem toe. Een meter voor hem blijf ik staan, nu komen de vrouwen naar mij toe. Ik kijk omlaag en zie dat ik de jurk aan heb die ik net in de danszaal bij zijn toekomstige vrouw zag. Ik kijk naar de welving van mijn borsten. Als de jurk is verdwenen voel ik handen, de vrouwen strelen mijn lichaam tot mijn tepels hard zijn en ik een opgewonden gevoel in mijn onderbuik krijg.

Dan pakt de koning mijn hand en leidt me naar zijn troon. Op mijn knieën neem ik plaats op de troon, zijn handen op mijn heupen. Een van de vrouwen pakt zijn lid en zet dat tegen mijn schaamlippen. Dan beweegt hij langzaam naar voren, zijn harde lid vult mijn lichaam. Een andere vrouw staat naast me en kneed mijn borsten. Ik sluit mijn ogen en voel hoe hij in en uit me beweegt. Langzaam beweeg ik met hem mee. Ik kijk over mijn schouder en zie de koning naar mijn billen kijken. Zijn tepels worden gemasseerd door een vrouw achter hem, een andere masseert zijn ballen. Ik voel een zachte tong tussen mijn benen. Een andere vrouw is onder me gekropen. Pure geilheid maakt zich van me meester, ik sluit mijn ogen en geniet.

Als ik mijn ogen weer open ben ik alleen. Ik sta in het museum, ik voel zijn lul nog nagloeien tussen mijn benen.

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *