— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Marja en de sexshop

Ik ben Marja, 34 jaar en onlangs gescheiden. Ik heb een brede kijk op het leven, ben erg nieuwsgierig, sportief en zorg goed voor mezelf. Qua sex ben ik niet zo ervaren. Mijn ex hield niet zo van sex en ik heb niet veel veelgemaakt qua vriendjes. Niet dat ik er geen zin in had, integendeel, maar kennelijk kwam het er steeds niet van, anders dan gewone recht-op-en-neer sex.

Sinds mijn scheiding merk ik dat ik veel meer opgewonden raak, gewoon zo maar, zonder directe aanleiding. Heerlijk om ’s ochtends te vingeren of in bad mezelf uitgebreid in te smeren met olie en dan heel langzaam m’n poesje te verwennen.

Een vriendin waar ik de laatste tijd veel mee optrek, heeft me veel verteld over haar sexleven en daar leer ik veel van. Vandaag ben ik langs een erotiekshop geweest om een vibrator te kopen. Ook iets waar ik geen ervaring mee had. Het meisje dat me hielp, was erg hulpvaardig en raadde me een Swan aan. Hij voelde erg zacht maar leek me ook erg dik. Past het wel, dacht ik meteen, maar zij bood me er een tube glijmiddel bij aan.

‘Zit er ook een gebruiksaanwijzing bij’, vroeg ik haar nog.

‘Heb je dat nodig dan’, kaatste ze terug en keek er verdacht ondeugend bij.

Er was niemand in de winkel en kennelijk was dinsdagmiddag voor sluitingstijd een rustig moment. Ze zei dat ze Kim heette en was erg vrolijk, vlot en mooi. Ik kreeg het er helemaal warm van, voelde ik me nu tot haar aangetrokken of was ik gewoon heel geil geworden in het uitzoeken van die speeltjes?

‘Kijk zei Kim,’ terwijl ze de vibri losjes in haar handen hield, ‘je laadt het apparaat eerst op, deze is natuurlijk al opgeladen en vervolgens ga je lekker in bad zitten of op bed en begin je jezelf te verwennen. Maar het lijkt wel alsof je dit nog nooit hebt gedaan denk ik, klopt dat?’

‘Ja’, gaf ik wat verlegen toe.

‘Ach, zo’n mooie meid als jij zal toch wel geëxperimenteerd hebben en veel aandacht krijgen van mannen of vrouwen, ben je bi of lesbi of…?’

Ik werd van die openheid en directheid helemaal verlegen en wist niet meer waar ik moest kijken.

‘Ach meissie, weet je, ik pak je gewoon even vast, het is oké hoo’, zei ze.

Toen ze haar handen op mijn schouders legde en me zachtjes omhelsde, voelde ik m’n poesje direct nat worden. Wat gebeurde er toch met me?

‘Weet je wat,’ fluisterde Kim, ‘ik doe de winkel vast dicht dan zal ik je even een snelcursus geven. Ik word zelf ook altijd erg geil in deze winkel met al deze speeltjes om me heen.’

Hoe wist ze dat van mij? Ze deed de winkel dicht en de lichten uit en nam een boodschappentas waar ze wat speeltjes in deed.

‘Loop maar mee’, zei ze.

We liepen naar achter en daar deed ze haar vest uit en ging ze liggen op een soort van Marokkaans bankbed met veel kussens. Ze pakte me vast en streelde m’n schouders en m’n borsten. Heel zachtjes kuste ze me op m’n mond en lippen en ik liet het allemaal toe. Ze knoopte m’n broek los terwijl ze me bleef tongzoenen en m’n tepels werden keihard.

‘Mmmh, ik zie dat je lijf het heerlijk vindt. Geef je maar over hoor’, zei ze

Toen ze m’n T-shirt en BH uittrok, stond ik alleen in m’n slip waarin duidelijk een natte plek zichtbaar was.

‘Kom maar op de bank liggen’, zei ze.

Kim trok langzaam haar kleren uit terwijl ik daar lag en naar haar keek. Ze leidde mijn handen over haar lichaam, over haar borsten en langzaam naar beneden naar haar poesje dat door alle opwinding mooi openstond en heel nat was.

‘Streel me daar vooral even’, zei ze terwijl ze een speeltje pakte.

Ik was nog nooit met een vrouw geweest en dit had ik nooit durven dromen. Ik vond het erg opwindend maar ook spannend. Ik stond op het punt om mezelf en een andere vrouw te bevredigen, met speeltjes die nieuw waren.

We omhelsden elkaar en begonnen heftig te zoenen en te strelen. Kim trok m’n slip uit en streelde heel langzaam mijn schaamlippen maar raakte m’n klitje nog niet aan. Ze pakte een lichtblauwe vibrator en zette hem in lichte trilstand op mijn bovenlip.

‘Voel maar hoe lekker die trilt, je bovenlip is erg gevoelig namelijk’, zei ze.

Daarna zakte ze af naar beneden via m’n hals, borsten en tepels naar m’n schaamstreek waar ze rondjes trok en af en toe over m’n poes streek. Ik had het niet meer, dit was zo geil en opwindend.

‘Je wil zeker dat ik nu je poes aanraak hiermee, niet?, vroeg ze. ‘Hier, probeer het zelf, doe mij maar na.’

Kim pakte een grote, roze vibrator en spreidde haar benen heel wijd zodat ik haar geschoren kutje goed kon zien. Wat mooi eigenlijk, dacht ik, zo had ik er nooit ‘tegenaan’ gekeken.

Ze smeerde er wat glijmiddel op een streelde een paar keer langs haar klitje dat duidelijk ophoog pinkte.

‘Ja sorry hoor, je hebt me zo opgewonden gemaakt, nu hou ik het echt niet meer’, hijgde ze.

Ondertussen bleef ik met mijn vibri langs mijn poesje gaan en ik merkte dat ik nog nooit zo had gestroomd van het geil. Kim zette haar vibri aan, bewoog een paar keer rond haar klit en schoof ‘m langzaam in haar kutje. Het was kennelijk hemels want ze draaide haar ogen weg en begon hard te kreunen. Ik zag hoe zij de vibri steeds dieper duwde en dan weer terugtrok en weer naar voren duwde terwijl ze haar tieten streelde met haar andere hand.

Onbewust had ik ook mijn vibri in mijn poesje geduwd. Ik voelde een enorme geilheid loskomen! Ik begon Kim na te doen en voelde een hele natte staaf steeds verder, sneller en dieper in m’n kutje glijden. Kim zei dat ik nu moest kijken en ik zag dat haar vibri helemaal in haar kutje zat en op de hoogste stand.

‘Ohh, ja, ja… blijf kijken want nu ga ik spuiten, ik voel het opkomen’, kreunde ze.

Ze schoof nog een paar keer heen-en-weer en toen trok ze de vibri uit haar poes terwijl ze haar klitje heel hard vingerde.

‘O, ja daar komt het’, kreunde Kim en toen spoot ze met vier, vijf wel zes stralen helder kutvocht mijn richting op. Het kwam op mijn lijf, buik en poesje. Dit was voor mij teveel, ik zat helemaal onder.

Ik nam de grote, roze vibri van Kim over en stopte hem zonder na te denken in mijn doorweekte kutje in de hoogste trilstand. Ik dacht dat ik gek van genot werd en kronkelde, vingerde, kreunde, gilde van geilheid. Ik merkte dat ik moest plassen en Kim zag het ook.

‘Nu doorgaan,’ zei ze, ‘want het is niet wat je denkt.’

Ze kwam naar me toe. Heel zachtjes maar stevig begon ze m’n klitje te likken terwijl ze de vibri overnam en nu heel snel heen en weer schoof in mijn kutje. Ze drukte met een hand op mijn onderbuik.

‘Ga door, laat je maar gaan, je gaat nu heel hard komen’, zei ze.

Ik was al vertrokken, alle spieren spanden en ontspanden zich bijna tegelijk aan en mijn poesje stond in vuur en vlam. Het gevoel van plassen was overgegaan in een enorm orgasme en toen Kim de vibri ineens uit me trok, spoot ik vol in haar gezicht met wel twee, drie, nee met wel vier stralen. Ik bleef maar komen en kon niet ophouden.

Toen ik opkeek zag ik pas hoe nat we allebei waren maar vooral hoe spannend dit avontuur was voor mij (en ook voor Kim, vertelde ze later).

Ik ben met drie vibrators de winkel uitgelopen en een ervaren vriendin erbij. Lesbisch ben ik niet maar sex met deze vrouw en spuitend met haar klaarkomen, was de ervaring van m’n leven….

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *