— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De kwekerij deel 2

Op dat moment ging de bel en daar stond Fenna voor de deur. Ze omhelsde ons beiden zoals gewoonlijk, maar ze had nu een heel lekker geurtje op en had een truitje en broek aan die haar figuur en flinke borsten niet konen verbloemen. Ze had nu ook een flink decolleté. Zou ze dat expres gedaan hebben nu ik een en ander gehoord heb en de twee vrouwen met elkaar hierover gesproken hadden? Tijdens haar bezoek was het vanouds gezellig en het leek allemaal vriendschappelijk zoals eerder. Maar het onderwerp van gesprek ging over de ‘relatie’ van Marja en mij en Marja vertelde dat nu waar Fenna en ik bij waren. Dat ze geen vaste relatie met mij wilde, maar lekker wilde genieten. En dat mocht ook met anderen. Maar Marja zei dat ze nog naar een winkel moest (zou dat echt waar zijn?) en zei: “Ik ben over een uur terug. Jullie vermaken je wel hè ?”

Dat konden we wel en toen Marja weg was nam Fenna plaats naast mij en zei: “We kunnen ons wel vermaken”. Daarop pakte Fenna mijn hoofd en legde haar lippen op de mijne en ik opende voorzichtig mijn mond. Haar tong ging langzaam naar binnen. Het werd een heerlijke lange tongzoen waarbij zij haar lichaam stevig tegen mij aandrukte. Ik genoot er erg van en ze kuste heerlijk, lekkerder dan Marja. Ze kuste soms heel zacht en teder en dan ineens heel wild. Zo zaten we in het huis van Marja op haar bank innig te tongen. “We hebben wel even. Laat eens wat meer van jezelf zien”, zei ze. “Meer ? wat bedoel je?” “Dat weet je heus wel, ik wil zien wat je onder je kleren hebt.”

Ik vond dat een opmerkelijk verzoek en trok mijn T-shirt uit en ze streelde mijn borstkas, het leek wel of ze mijn lichaam inspecteerde. “Je ziet er goed uit”, zei ze om vervolgens mijn borstkas te kussen. “Wat heb je een heerlijk zacht lijf, maar je broek mag ook wel uit”, zei ze. “Ja dokter”, zei ik waarop ze erg moest lachen. Zo stond ik in mijn boxer met een flinke tent er in. “Je schijnt een lekkere minnaar te zijn volgens Marja. “Laat dat maar eens merken.” “Kunnen we dat wel maken hier in haar huis ? Als ze terugkomt?” “Natuurlijk, ze weet van mij en dat ik met jou mag flikflooien. We gaan lekker samen genieten.”

Daarop stond ik tegenover haar en trok haar truitje uit en zag dat ze een hele sexy BH met dunne bandjes aan had die de tepels van haar grote borsten nauwelijks bedekte. Ik kuste haar weer en bracht een spoor van kusjes over haar hals naar haar decolleté en maakte haar BH los en deed die uit. Ze had best grote tepels die rechtop stonden en die ik streelde. Daarna vroeg ze mij te gaan liggen op de bank en deed haar broek uit en had nu alleen nog een minuscule rode string aan. Ze ging daarna op mij zitten en ik genoot van het prachtige uitzicht. Ik begon haar borsten te strelen en likte rondom haar tepels, waar ze erg van genoot. Daarna zoog ik aan haar tepels en beet er zachtjes in. Ze begon geluiden te maken. Daarop legde ik een vinger in haar string en voelde dat ze lekker nat was waardoor ze nog meer kreunde. Ik deed er nog een vinger in en bevoelde haar clitje. “Ik wil je tong in mijn kutje voelen”, zei Fenna. Daarop ging ze van mij af, deed haar string uit en ging met gespreide benen op de bank zitten. Ik knielde voor haar neer en ze duwde mijn hoofd tussen haar benen en mijn tong gleed langs haar schaamlippen. Ik likte haar clitje. Ik zoog er aan en intussen rolde ik haar tepels tussen mijn vingers. Haar geluiden werden steeds luider. Op dat moment dacht ik dat ik Marja binnen hoorde komen, het leek op een geluid van sleutel in slot steken, maar ik wist niet zeker, kan ook een ander geluid zijn.

Marja hoorde toen ze binnenkwam inderdaad Fenna kreunen en vermoedde dat we aan het flikflooien waren. Dat prikkelde haar nieuwsgierigheid. Ze ging sluipend naar de deur van de zitkamer die half open stond en inderdaad, ze zag een geheel naakte Fenna zittend op de bank waarbij ik, Marja’s minnaar, ook geheel naakt, met mijn hoofd tussen haar gespreide benen was en ik met mijn handen aan haar tepels zat. Ze voelde geen enkele jaloezie, integendeel het geilde Marja enorm op en voelde dat tussen haar benen. De enige jaloezie die ze had was het naar haar idee mooiere lichaam van Fenna met de veel vollere borsten. Ze hoorde Fenna zeggen met hese en zwoele stem tegen mij: “wat lekker is dit zo in de zitkamer van mijn vriendin, ik ben bloedgeil”.

Even later, toen Fenna er tegenaan zat hoorden we plotseling Marja’s stem met: “betrapt!” We schrokken en onze geilheid nam toen plotseling af. “Jullie hoeven niet te schrikken, ik heb net even stil staan gluren en ik word hier bloedgeil van. Ga gerust verder”, zei Marja die intussen haar broek losmaakte. Dus we wisten nu zeker dat Marja het prima vond om te zien dat haar minnaar haar vriendin zo verwende, dat dit haar zelfs opwond. En dat idee vlamde onze geilheid weer op. Waarop Fenna zei: “Je hoeft niet stiekem te gluren hoor, je mag er gewoon bij komen zitten. En, Pieter, ik wil jou nemen, en daar mag Marja getuige van zijn”. Dat vond ik een heerlijk idee, waarop Marja een condoompje pakte dat ze aan mij gaf. Die deed ik om. Daarop ging ik languit op de bank liggen. Fenna beklom mij en zakte zo over mijn harde paal heen. Marja ging in de luie fauteuil zitten en kon ons zo zien. Wij haar ook. Fenna greep me stevig vast en begon me te berijden en wild te kussen waarop ik haar tieten greep. Intussen deed Marja haar bloesje en BH uit en stak haar hand in haar slipje terwijl ze aan haar blote tieten zat. Wat een heerlijk gezicht. Terwijl Fenna me steeds wilder bereed, begon Marja zichzelf te vingeren. Met een hand vingerde ik Fenna en met de andere hand kneep ik zachtjes in haar tepels, waarop Fenna zei: “je mag best harder knijpen”. Fenna begon weer flink te kreunen terwijl zij mij steeds harder neukte en tegelijkertijd zichzelf vingerde. Marja kreunde intussen ook terwijl ze met zichzelf speelde.

Na een paar minuten kwam Fenna gillend klaar en ik zat er tegenaan en hield het bewust nog even tegen. Even later gilde Marja het uit en daarna liet ik mezelf gaan. Dit was net geen trio, maar was wel heerlijke seks waar een vriendin toekeek. Met zijn drieën genoten we nog na en dronken wat terwijl we onze kleren nog even uit lieten. Dat voelde heel intiem.

Pieter

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *