— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Op het punt van vertrek, deel 2

Daar stond hij, als een mak lammetje. Ik vleide me op bed en trok het dekbed over me heen. Op zijn onderbroek na, ontdeed hij zich wat onhandig van zijn kleding en kwam naast me liggen. Lief keek hij me in de ogen, streelde door mijn haar en kuste me. Onze tongen verstrengelden harmonieus ineen. Ondertussen voelde ik zijn linkerhand over mijn lichaam gaan terwijl hij de rechter onder mijn nek legde en me nog dichter tegen me aandrukte.

Hij schoof het dekbed weg en begon me overal te zoenen. Een zalig gevoel hoe zijn mond mijn huid en borsten beroerde. Daarna draaide ik me op mijn zij en kruiste mijn rechterbeen over mijn linker. Zo probeerde ik mijn heuplijn als een aantrekkelijk vormsel te laten verschijnen. Of het nodig was geweest weet ik niet, maar het werkte wel. In een ademtocht zag en voelde ik zijn bewondering. Terwijl ik naar zijn leuke krullen keek, deden opnieuw zijn handen het werk en baande hij masserend een weg via mijn benen naar mijn heupen.

Vooroverbuigend gleed hij subtiel met zijn tong over mijn dijbeen. Langzaam schoof hij op richting het heilige der heiligen. Toen ik hem schuin aankeek, zei zijn blik genoeg. Wat in verleiding was gezaaid, werd in begeerte geoogst. Zo vormde een nieuwe aanraking het begin van mijn extase. Langzaam en zorgvuldig verwijderde hij de lingerie en schoof gepassioneerd met zijn handen over de mooiste vormen die ik bezat. Toen ik me op de buik draaide, gleden zijn vingers hartstochtelijk over mijn benen, billen en rug. Met zijn mond kuste hij zwoel dezelfde delen. Ik voelde het vocht in mijn kutje wellen en ik smolt van opwinding.

Door zijn lieve benadering raakte ik meer en meer bezwangerd van geilheid. Opnieuw vonden onze monden elkaar en vrijden we dat het een lust was. Toen bracht ik mijn hand naar achteren en streelde zijn onder katoen verborgen lid. Opgewonden voelde ik nog een keer. Onmiddellijk was ik bevangen door nieuwsgierigheid. Zijn uit de slaap gekropen slang bleek van behoorlijke omvang.

Toen draaide ik de rollen om. Ging rechtop zitten en streelde hem over zijn borst, kuste hem even op de mond en richtte me vol nieuwsgierige overgave op het nog in katoen gevangen lid.

Toen ik hem van zijn onderbroek ontdeed, veerde zijn hard geworden geslacht krachtig tegen zijn buik. Van opwinding pakte ik hem in mijn hand en draaide mijn hoofd om naar het zijne. Wat een heerlijk ding zeg.

Recent hoorde ik in een wat flauwe lachfilm een actrice zeggen: ‘Wat ik nodig heb is een mannenhand en 30 centimeter.’ Moest toen lachen om het extreme. Overigens had ik er nog een lekkere tong bij genoemd. Hoewel het voor schijnt te komen, was ook nu 30 centimeter onzin. Maar wat ik nu in mijn hand had sloeg voor mij alle records. Vooral de dikte. Ik vond de grootte nooit zo belangrijk. Meer de manier hoe iemand er mee omging. Maar de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik hier wel onder de indruk van was. Mijn lichaam zinderde. De gedachte samen te smelten met deze leuke vent en dit stevige genot brachten me in vervoering.

Voorzichtig boog ik voorover en raakte zijn lid met mijn tong aan. De ervaring had mij de lekkerste plekjes bij de man geleerd. Hij kreunde toen ik zijn dikke ding zacht met mijn tong aanraakte. Warm nam ik hem in mijn mond en zoog hem geil naar binnen. Daarna kroop en sloop mijn tong likkend en tikkend over zijn ballen. Tergend langzaam gleed ik van zijn ballen naar het puntje van zijn eikel en weer terug. Uiteindelijk ging ik treuzelend weer omhoog om hem daarna nog eens flink mijn mond in te zuigen. Kreunend en kermend verraadde hij zijn opwinding.

Van dit alles werd mijn kutje nog vochtiger. Toen hield ik het niet meer. Ik moest en zou hem voelen. Ik boog voorover. Keek hem aan en parkeerde zijn lid in mijn hand. Voorzichtig drukte ik hem tegen mijn poes. Goodness. Kreunend voelde ik mijn natte kutje wijken voor zijn dik geschapen lid. Even genoot ik in ruste van dat zalige moment van binnengaan. Toen begon ik te bewegen. Onmiddellijk ervoer ik het genot van die heerlijke dikte. Terwijl hij met zijn handen al het vrouwelijk schoon betaste, bewoog ik wilder en wilder over zijn ballen. Zijn pik had mijn kutje volledig in bedwang. Een heerlijk gevoel. Mijn hele lichaam trilde. Opnieuw voelde ik vocht opkomen, terwijl hij mijn tepel zijn mond in zoog. Wat een zaligheid.

Recht lag ik nu bovenop hem. Ik keek naar hem en hij naar mij. Zijn ogen bleven vol adoratie over mijn lichaam glijden. Op en top vrouw voelde ik me. Toen bracht hij zijn handen naar mijn taille, boog me voorover en gleed met zijn handen over mijn billen. En terwijl ik dicht tegen hem aanlag, neukte hij zijn pik wild mijn poesje in. Wat een geile heerlijkheid. Meer en meer welde dat hemelse gevoel in me op. Wat was ik nat. Ik voelde dat het niet lang meer kon duren of ik zou in volle geilheid klaarkomen. Toen hij opnieuw één van mijn tepels zijn mond in zoog en met zijn handen in mijn billen kneep, hield ik het niet meer. Verstijfd strekte ik mijn lichaam boven het zijne.

Alsof een fontein werd opengedraaid stroomde het warme vocht mijn lichaam uit. Luid kreunend gleed het zijn liezen in. Mijn hele lichaam was in extase. Even bleef ik in de starre houding om genietend op adem te komen. Kort daarna draaide hij me op de rug, schoof zijn dikte naar binnen en keek me bovenop me liggend vertederend aan. Ik wist niet goed hoe ik het had. Hoe hij keek en deed. Vol overgave drukte hij zijn mond op de mijne.

Langzaam begon hij het ritme op te voeren. Opnieuw voelde ik die geile pik in me heen en weer gaan. God, wat was die vent lekker. Mijn kutje en ik zinderden van genot. Het genieten werd nog groter toen hij me met zijn tong mijn kutje uitvoerig befte. Wat er met me gebeurde wist ik niet meer. Het leek alsof ik alle controle volledig verloor. Al helemaal toen hij me omdraaide. Gepassioneerd drukte ik mijn bovenlichaam tegen het matras. Het voelde hemels me ongedwongen over te geven aan de inspanning van de ander. Liggend op mijn knieën wist ik uit ervaring dat het uitzicht hem tot grote bekoring zou brengen. Opnieuw gleden zijn handen vol bewondering over mijn benen. Toen voelde ik zijn warme adem tussen mijn billen. Vol toewijding drukte hij zijn gezicht ertussen en likte mijn kutje zoals een kind een lolly likt.

De gedachte dat mijn vrouwenlichaam deze man zo bevredigde maakte me nog geiler dan ik al was. Waarschijnlijk was dat de reden waarom ik de hondjes houding één van de opwindendste vond.Toen hij mijn bovenbenen stevig beet pakte, ze naar zich toe trok en mijn lange haar over mijn rug legde, wist ik dat hij elk moment opnieuw in zou gaan. Omkijkend zag ik zijn wellust. Vol aanbidding gleden zijn handen over mijn rug, taille en billen. Even sloeg hij erop. Niets zou ik hem in de weg leggen voor een lekkere geile rit. Mijn lippen zwollen van opwinding. Mijn natte poort zou voor geen enkele dikte meer een blokkade vormen.

“Neuk me”, zei ik opgewonden.

En zo geschiedde. Heftig kreunend voelde ik opnieuw mijn kutje wijken voor zijn dikke pik. God wat was dat zalig. Voor mijn gevoel trilde alles in me en borrelde er constant vocht mijn kutje in. Zacht, hard en lang sloegen zijn ballen wellustig tegen mijn ronde, schuddende billen. Zo was het vrijen overgegaan in lekker wild, hard neuken. Zalig. Ik probeerde een glimp van hem op te vangen, maar zijn pik bereed mijn kutje zo lekker dat ik me volledig op mezelf concentreerde.

Toen nam hij even rust. Omkijkend zag ik nog steeds hoe hij mijn lichaam vol bewondering bestudeerde. Even bekroop mij de rare gedachte of ik het wel helemaal goed deed. Menig man had allang het hoogtepunt in me uitgestort.
Toen ik zijn pik opnieuw in mij voelde bewegen, maakte de gedachte plaats voor louter genot. Heerlijk tintelde mijn huid. Na verloop van tijd legde hij als verwacht zijn handen stevig om mijn middel. Mijn kont trok hij nog verder omhoog en zijn pik verdween nog dieper mijn lichaam in. Hard en lief sloeg zijn lichaam tegen het mijne. Alles schudde en trilde. Mijn borsten en billen nog onstuimiger dan het bed.

Door zijn harde lid van links naar rechts te bewegen, probeerde hij me nog verder op te winden. Zalig voelde het. Mijn kutje was dan ook één vochtige lofzang op deze verrukkelijke pik. Toen hij met zijn handen mijn borsten stevig beetpakte, bracht ik de mijne naar mijn klit en masseerde mezelf. Mijn hele lichaam stond in brand. Toen voelde ik zijn pik nog harder worden en zijn eikel nog heftiger in mijn kutje stoten. Een ander gevoel maakte zich van mij meester. De gedachte aan al dat zaad wat zich zo in mij uit zou storten maakte me nog geiler dan ik al was. Nog verder stak ik mijn billen omhoog. Ik voelde zijn pik nog krachtiger worden. Onbeschrijfelijk heerlijk hoe het warme zaad met miljoenen tegelijk mijn heerlijkheid instroomde. Ik kermde luid en trilde..

Het feest was echter nog niet afgelopen. Tot mijn verbazing bleef zijn pik nog lang in stijve toestand in me. Lekker draaide en duwde ik mijn billen er tegen aan. Daarna vleiden we ons neer op de rug. Lief keek hij me aan en kuste me. Wat ik eerlijk gezegd niet had verwacht gebeurde wel. Hij spreidde mijn benen en ging opnieuw bij me in. Heerlijk vind ik het als een man nog even door kan gaan. Mijn geile gevoel was nog lang niet verdwenen. Toen we beiden op stoom raakten voelde ik opnieuw een hoogtepunt bij me opkomen. Ik pakte zijn stevige lul in mijn hand en wreef hem langs mijn klit. Trillend voelde ik een immense stroom van genot door mijn lichaam gaan. Alles bewoog in me en heftig kermend kwam ik opnieuw tot een climax.

Terwijl ik nog lag na te schokken voelde ik zijn zalige lid opnieuw binnengaan en hortend en stotend nieuw zaad mijn kutje vullen. Ik zag hoe hij zijn krullende hoofd naar achteren bracht van voldoening. Kreunend stootte hij zijn laatste genot in mij uit.

We omarmden elkaar, keken elkaar aan en glimlachte. Raar eigenlijk dat je zo intiem met iemand bent geweest en even geen houding weet te geven.
“Very, very nice”, zuchtte ik, “such a long time ago.”
Uit zijn reactie begreep ik dat hij zich dat niet kon voorstellen. Daarna lagen we nog even wat na te doezelen, kleedden ons uiteindelijk aan, dronken nog wat en lachten al weer als voor de vrijpartij. Ik vond dit echt een leuke vent. Op de vraag wat hij het mooist aan mij vond kreeg ik een opmerkelijk antwoord. Mijn mond had hij gezegd. Ik had veel verwacht maar dat niet. Naast ogen, haar, figuur, lange benen, billen, heupen had ik nog nooit mijn mond gehoord. Ik vond het wel grappig.

“Je hebt eenzelfde zwoele mond als Gemma Arterton”, zei hij. Geen idee wie dat was, maar goed, dat was op te zoeken.
Bij zijn vertrek wisselden we elkaars telefoonnummers uit. Wat baalde ik dat over twee dagen deze vakantie afgelopen was. Maar hij niet minder merkte ik.

Toen ik weer thuis was, kreeg het gewone leven al snel weer zijn beloop. Nog lang ebde dat heerlijke moment na en kon ik hem maar niet uit mijn hoofd krijgen. Ik probeerde het weg te redeneren en me te concentreren op de dagelijkse dingen. Echter niets hielp om de hunkering naar de man in Holland tot de gebruikelijke proporties terug te brengen.

Op een dag besloot ik mijn broer te bellen.
“Hoi, Thymo, Met Angela, Hoe is het in Nederland?”
We pratend wat over koetjes en kalfjes totdat ik tot mijn punt kwam.
“Heb je geen werk voor mij daar of kan je iets regelen misschien?”
Even was het stil. Serieus vroeg mijn broer zich af wat ik met zo een goede baan in Noorwegen in Nederland te zoeken had.
Twee weken later kreeg ik het verheugende bericht dat hij wel mogelijkheden zag. Gedurende het half jaar van proef kon ik bij hem intrekken. Toen de datum van vertrek bekend was, smste ik direct naar Holland; ‘Dearest Johan. Saterday 24 about 16.00 hour I’ll be back in Holland on Schiphol. Love to see you again’.
Al snel kreeg ik een kort smsje terug.
‘Great. Can’t wait. With love. Johan’.

Tijdens de vlucht kwamen allerlei gedachten in mij op. Hoewel ik alles goed had doordacht kwamen toch dezelfde onzekerheden weer terug. Was de beslissing wel de juiste. Had ik er wel goed aan gedaan. Hoewel zeer intensief, had ik hem maar één keer ontmoet. Kende hem amper en wist weinig over zijn situatie. Maar tegelijkertijd wuifde ik de twijfels weg. We zien het allemaal we. Anders ga ik gewoon weer terug.

Mijn broer zou me ophalen op Schiphol. Zo liep ik door de gangen en wachtte bij de lopende band op mijn koffer. Toen ik door de deuren van de aankomsthal ging zocht ik mijn broer. Plots stond mijn hart stil. Waar ik in stilte op had gehoopt werd bewaarheid. Breed lachend stond hij daar. Ik kon mijn ogen niet geloven. Hij was veel mooier dan ik me kon herinneren. Snel liep hij op me af en toen we in elkaars ogen keken wist ik het. Dit was hem. Dit was de man waarvoor ik alles had opgezegd. En het voelde goed. Hel erg goed.

Mijn broer verstoorde echter mijn gedachte. Hij glimlachte bij het zien van ons twee. Hartelijk als hij was nodigde hij ook Johan uit om mee te gaan naar zijn huis.

Toen mijn broer vertrok naar de zaak bleven we samen achter. Hoewel ik veel met hem wilde bepraten lagen we in een oogwenk op bed en vrijden en neukten dat het een lieve lust was. Een extra dimensie was het gevoel dat mijn keus de juiste was geweest.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *