— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vier vriendinnen, zomerjurkjes en rosé, deel 1.

Het is vrijdag, het is juni, warm en ik ben vrij vandaag. Esther belt me op en vraagt: “Zin om te lunchen in de stad, te winkelen en daarna te blijven hangen op een terras?”

Het idee klinkt me heerlijk in de oren. Nog altijd naakt van de nacht loop ik naar mijn badkamer en spring onder de douche. Hmmm, heerlijk! Ik tut me lekker op en zoek een zomers, vrolijk uitziend jurkje uit. Ik vind een mijn zalmkleurige jurkje met spaghettibandjes. Oh heerlijk, even geen bh vandaag. Ik kan het hebben met mijn bescheiden cupje B. Een wit slipje eronder en lekkere sandaaltjes met een klein hakje.

Op naar de stad. Op de fiets. Heerlijk, die verkoelende wind. Evengoed kom ik licht bezweet aan. Esther heeft al een tafeltje geconfisqueerd in de schaduw van een grote kastanje. Ook Esther heeft het kennelijk erg warm, want ook zij heeft slechts een zomerjurkje aan met daaronder een paar slippertjes. Haar blonde, lange haar valt aantrekkelijk over haar schouders. Als ze voorover buigt om iets uit haar tas te pakken heb ik vol zicht op haar prachtige boezem.

Als Esther onverwacht opkijkt ziet ze me staren. Ik bloos. “En, bevalt het uitzicht je?” vraagt ze. Ik probeer een antwoord te stamelen maar krijg voornamelijk een hoofd als een boei. Dan fluistert ze in mijn oor: “Ook jouw dames mogen er wezen hoor!” en geeft me een knipoog. Onderin mijn buik begint het zacht te kriebelen.

“Dames, worden jullie al geholpen?” Ik schrik. Ik had de ober niet zien aankomen. En in één keer ben ik weer terug op aarde. “Voor mij een uitsmijter met koffie verkeerd alstublieft”, zeg ik. “Voor mij een wrap met zalm en een rosé”, vervolgt Esther.

“Nu al aan de drank?”, vraag ik. “Ik ga helemaal los vandaag!” is het antwoord, opnieuw gevolgd door een knipoog. Ik bloos weer. Na een uitstekende lunch is het winkeltijd. Hoewel ik wel wat zomerjurkjes heb, kan er altijd gewinkeld worden voor eventuele aanvullingen. Al snel hebben we een leuk winkeltje gevonden waar wat fraais hangt. We nemen er allebei een paar mee naar achteren en duiken al giechelend een pashokje in.

Esther trekt haar jurkje uit om de ander aan te passen en tot mijn stomme verbazing draagt ze er niets onder. “Es!” “Ssjjj!” Met twinkelende ogen kijkt ze me aan. “Ik ben als sinds vanmorgen bloedjegeil en heb vandaag een sliploze dag. Ik wil de wind langs mijn lippen voelen”, zegt ze. “Straks word je betrapt”, zeg ik verschrikt! “Dat maakt het extra spannend en mij nog geiler”, vindt Esther.

Nog voor ik het doorheb, plant ze een zoen vol op mijn lippen. Hoewel ik schrik, herstel ik me snel en zoen terug. Ik open mijn mond, en voel haar tedere tong naar binnen glijden. Haar handen verkennen mijn billen en één glijdt er mijn slip in. “Es!” sis ik. Maar ik ben reddeloos verloren. Mijn klit tintelt in mijn slip en binnen no time ben ik net zo geil als Esther. Ik zet mijn benen iets uit elkaar en Esther glijdt met één vinger naar binnen. Ik zucht.

Dan gaat mijn telefoon. Met een verhitte kop neem ik op. Het is onze vriendin Elisa en wat blijkt? Zij en Liv zijn ook in de stad, en ze stekt viir straks een terrasje te pakken.

Esther kijkt mij diep aan. “Goed, fluistert ze in mijn oor, maar eerst nog even saampjes!” en ze haalt haar vinger langs mijn klit. Ik sidder. “Goed, over een half uur bij de ‘De Bloesem’?” praat ik terug. “Ok, tot zo!” Ik hang op.

Esther vervolgt of er geen gesprek heeft plaatsgevonden. Ze trekt mijn jurkje over mijn hoofd uit en likt aan één van mijn tepels. Dan fluistert ze in mijn oor: “Slip uit! Ik wil straks samen op het terras zitten in de wetenschap dat we allebei niets onder onze jurkjes aanhebben.” Ik lach, kijk haar nog eens diep in de ogen en trek dan mijn slip uit.

Compleet naakt sta ik voor haar. “Wat ben je mooi!” zegt ze schor. Ik bloos. Opnieuw brengt ze haar hand naar mijn lippen en opnieuw verdwijnen er vingers in mijn kutje. Ik zucht en beantwoord. Zacht zoen ik haar lippen en laat ik mijn tong langs de hare glijden. Met mijn handen glijd ik over haar billen omhoog naar haar rug. Met mijn vingers voel ik haar zachte borsten en ik knijp zachtjes in haar tepels. Ze sluit haar ogen en zucht. Met één hand streel ik langs haar buik naar beneden, totdat ik bij haar schaamlippen kom. Ik duw ze met twee vingers opzij en glibber met een derde zo naar binnen. Ze spreidt haar benen iets meer, zodat ik makkelijker toegang heb. Ze kreunt zachtjes.

Ik ga door mijn knieën en lik zachtjes over haar klit. Dat wordt haar teveel. De hele dag geil zijn en nu dit brengt haar in één minuut tot een geluidloos maar spetterend orgasme. Ze zakt bijna door haar benen en al kronkelend houdt ze zich aan de kledinghaken nog net overeind. Twinkelend en nog lang niet verzadigd zegt ze plagerig. “Straks verder? Dan passen we nu eerst onze jurkjes.”

Ik kan haar wel villen, ik wil ook. Ik ben bloedjegeil en wil niets liever dan hiér en nú klaarkomen. Toch heeft zo opgewonden winkelen en straks terrashangen ook iets.

We trekken allebei onze nieuwe jurkjes aan. Zij heeft een witte met roesjes en ik een mintgroene, die zo dun is dat-ie bijna doorschijnt. In de staat waarin ik nu ben, windt dat me alleen maar extra op, in plaats van dat het me ongemakkelijk maakt.
We bekijken elkaar en keuren elkaars jurkjes. “Dit worden ze wel geloof ik” zegt Esther. Ik knik. “Draai je eens om!” Ik gehoorzaam. Dan komt ze tegen me aanstaan en zoent in mijn nek. “Ik zie het wel hoor: Jij wilt ook!” Ik knik beamend.

Dan gaat ze met één hand omhoog en pakt mijn borst vast. Streelt en knijpt dan zachtjes in mijn tepel. Ik kreun geluidloos. Met haar andere hand duwt ze mijn benen iets uit elkaar. En glijdt tussen mijn lippen. Dan vindt ze mijn clitoris. Nog kloppend van geilheid beroert ze mijn klit met grote vaardigheid. “Wat doe je dat heerlijk!”, fluister ik. “Vijftien jaar oefenen op die van mezelf doet wonderen”, fluistert ze terug. Ik kronkel, hijg en binnen no time vingert ze me naar een krachtig orgasme. Hmmmm.

We trekken ons nieuwe jurkjes uit en bekijken elkaars naaktheid opnieuw. “Straks nog een keer?”, zegt ze. Ik lach bevestigend. In slechts onze oude jurkjes en schoeisel, begeven we ons naar de kassa. “Alles naar wens?”, vraagt het meisje. Nog ondeugend van geilheid geeft ik haar een knipoog. “Meer dan.” Het meisje bloost een rekent af. Op naar het terras!

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Sofie 01 jun 2017
  2. Elisa 25 mei 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *