— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Storing

De CV-ketel had weer eens kuren en de monteur was inmiddels op zolder bezig het euvel te zoeken. Zij was beneden in de keuken en schonk een glas fris voor de monteur in, voor zichzelf had ze thee gezet.

Ze had een vrije dag moeten nemen om de ketel te kunnen laten repareren.
De monteur was even naar beneden gekomen om zijn fris te drinken en ze kletsten wat over koetjes en kalfjes. Hij had zijn glas al snel leeg en ze vroeg of hij nog een glaasje wilde. Dat wilde hij wel.

Terwijl ze terug liep naar de keuken zag ze in de glazen deuren van de kast dat hij naar haar kont keek, dat deed haar goed. Ze vond het wel prettig als mannen naar haar keken, een teken dat ze nog goed in de markt lag. Via de zelfde glazen deuren kon ze nog even goed naar hem kijken tijdens het inschenken.
Hij zag er best leuk uit en ze kreeg een rare kriebel in haar buik…

Ze gaf hem het volle glas, het gesprek ging verder en het werd duidelijk dat hij goed was met elektriciteit. Even later zei hij dat hij toch weer aan de slag moest anders zou zij het nooit warm krijgen vandaag.

‘Ik loop met je mee,’ had ze gezegd,’ kan ik nog wat was opvouwen boven.’
Hij ging door naar zolder en zij ging de was opvouwen op de slaapkamer. Onder het opvouwen zat ze wat te dagdromen en fantaseerde wat over de monteur. Dat zou toch niet kunnen…het was maar fantasie, toch?

Twintig minuten later hoorde ze de monteur de trap afkomen en ze liep naar de deur van de slaapkamer.
‘De dimmer doet hier ook een beetje raar’ hoorde ze zich zelf zeggen, het was er uit voordat ze er erg in had. ‘Ik zal eens kijken’, zei de monteur en pakte een spanningzoeker uit zijn gereedschapstas.

Ze bleef vlak bij hem staan. Ze rook zijn geur en die was ook helemaal niet vies, ‘per ongeluk’ wreef ze zacht tegen hem aan. ‘O, sorry’, had ze nog gezegd ook. Hij zei dat het niet erg was en dat was voor haar het teken om verder te gaan. Het was nu of nooit.

Ze pakte het gezicht van de monteur met twee handen vast en begon hem vurig te zoenen. Hij beantwoordde haar zoen en maakte daarmee duidelijk dat hij het echt niet erg vond. Ze duwde hem zachtjes naar achteren totdat hij niet verder kon, hij stond met zijn hielen tegen het bed.

Verder duwde ze hem en hij liet zich achterover zakken op het bed, liet er geen gras over groeien en begon haar kleren bijna van haar lichaam te trekken. Zo die had er zin in, ze ging door haar knieën en deed zijn schoenen en sokken snel uit. Hij bewoog zich wat verder op het bed terwijl zij zijn riem los trok. Ze deed zijn broek en short uit. Ze ging boven op hem zitten en ging verder met zoenen ze trok hem zijn shirt uit. Auww, lekker lichaam.

Hij kneedde haar borsten, haar tepels werden er hard van en zijn rechterhand gleed via haar rug langzaam naar haar billen. Hij trok tijdens het kneden voorzichtig haar billen iets uit elkaar.

Ze duwde hem plat op bed, op handen en knieën ging ze richting zijn onderbenen en trok gelijk zijn broek en short naar beneden Hij was duidelijk ook al erg opgewonden, zijn pik was hard en zag er goed uit. Ze ging naast hem op bed liggen, nam zijn paal in haar mond en begon er aan te zuigen tot ie nog harder was.

Ze deed haar rok en slipje uit en likte de binnenkant van zijn bovenbenen naar boven, spreidde zijn benen en ging er op haar knieën tussen liggen. Ze nam zijn dikke lul in haar mond en ging rustig en zachtjes verder hem te pijpen.

Hij wist dat zij een vrije dag genomen had en nu kon hij ineens eerder weg van zijn werk. Hij zag het busje van de ketelmonteur staan dus die was nog niet klaar, dacht hij terwijl de sleutel in de voordeur stak.In de woonkamer was niemand dus hij zetten zijn rugzak neer en hing zijn jas over de stoel. Hij liep de trap op en toen hij boven aan de trap kwam kon hij zijn ogen niet geloven.

Hij stond perplex! En wist niet goed wat te doen. Moest hij binnen stormen en ze het bed af schoppen? Vreemd genoeg voelde hij de woede in een spilt second veranderen in een rilling van opwinding die door zijn lichaam ging terwijl naar het bewegende heerlijke achterwerk van zijn vrouw keek. Mmm, door de bewegingen die zij maakte begon zijn pik snel groter en dikker te worden.

What the hell, dacht hij,… Hij kleedde zich zo stil en snel mogelijk uit, dan kon hij haar op deze manier toch nog verrassen.Toen hij dichterbij kwam zag hij dat zijn vrouw al erg nat was geworden van al dat gezuig aan de pik van de monteur, hij zag de glinstering tussen haar schaamlipjes.

Zachtjes legde hij zijn handen op haar billen. Verschrikt keek ze om maar hij glimlachte naar zijn vrouw terwijl hij haar billen kneedde. De monteur had zijn ogen geopend. Van schrik wilde hij opstaan maar hij begreep dat dat niet hoefde en liet het allemaal gebeuren.

Met een blos op haar wangen nam ze de lul weer in haar mond terwijl haar man haar billen en natte poesje aan het kneden was. Woow, dit wond haar nog meer op zeg! Eigenlijk was dit zo’n fantasie die waarschijnlijk toch nooit uit zou komen en nu… nu zat ze er midden in. Ze voelde hoe de vingers van haar man met haar natte kutje speelden. Ze duwde haar billen zachtjes naar achter, haar man begreep haar goed want ze voelde hoe hij zijn pik tegen haar schaamlipjes aan duwde. Langzaam maar zeker duwde hij zijn pik diep in haar…

Daar zat ze, op haar knieën met een pik in haar mond terwijl haar man haar op z’n hondjes neukte. Menig vrouw droomde hiervan, zij ook af en toe. Gretig pijpte ze verder en voelde hoe haar man haar sneller begon te neuken terwijl hij zijn handen op haar heupen had.

Ze voelde hoe een hoogtepunt zich aandiende. Om zich te concentreren op wat haar man met haar deed, begon ze minder wild te pijpen. Ze hield het topje van de pik tussen haar lippen en gebruikte een hand om met zichzelf te spelen. Haar man stootte harder en dieper in haar soppende kut. ‘Kom maar schatje’, hoorde ze hem kreunen. Vlak voor ze kwam trok hij zich terug en even later voelde ze zijn tong tussen haar lippen. Hij raakte haar vingers, en in een geroutineerd samenspel zorgden tong en vingers voor een gierend orgasme.

Terwijl ze op adem kwam zag ze de twee mannen, die het niet meer hielden van opwinding. Het zou nog een lange, heerlijke middag worden!


























Ze wilde die pik van die monteur ook in haar voelen en ze ging op haar zij liggen. Zei tegen de monteur dat ie achter haar moest komen liggen om haar achterlangs te nemen. Haar man ging op zijn knieën bij haar zitten zodat ze zijn lul nu kon afzuigen. De monteur tilde haar been iets op zodat hij beter toegang had tot haar hete grotje. Jemig wat had gozer een lekker lul zeg! of kwam het door de extra opwinding van de fantasie die ze lang had gehad. Ze voelde beide lullen begonnen te kloppen en wist dat het niet lang meer zou duren voordat de mannen klaar zouden komen.
Ze duwde haar billen extra stevig tegen de monteur aan zodat ze zij stoten nog beter voelde.

Ze voelde een vloedgolf door haar onderlichaam razen en haar vagina begon samen te trekken. Met een glimlach en kreunend van genot kwam ze nog net voor de mannen klaar. Ze voelde de warme sappen van de mannen in haar poes en mond stromen en keek haar man glimlachend aan. Hij knip-oogde naar haar en gaf haar een zoen.
Terwijl de monteur later de voordeur opende zei hij: “Als jullie nog zo’n klusje hebben… hier is mijn mobiele nummer…”. Ze zei: “we zullen het goed bewaren…”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *