— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een nieuwe vriend, deel 3

Toen Pia wakker werd was Guy verdwenen. Ze stond op en ging douchen. Ze voelde zich heerlijk licht, gaf zichzelf in de spiegel een glimlachje en bewonderde haar borsten en haar slanke lichaam. Ze had nooit gedacht dat ze zo’n opwindende nacht zou beleven, maar hoe moest het nu verder? Bleef het bij een onenightstand of wilde zij – correctie – wilde Guy meer?

Toen ze Guy fluitend hoorde aankomen voelde ze opnieuw vlinders in haar buik. Ze begreep niet hoe het kwam dat ze voortdurend met hem wilde vrijen.Toen Guy zijn hoofd door de deur stak lag Pia met verleidelijk gespreide benen op hem te wachten. Guy zoende haar buik en haar tepels en lachte dat hij aan koffie en koffiekoeken toe was.

Pia draaide zich mokkend op haar zij, één been opgetrokken, zodat haar kutlippen tussen haar benen zichtbaar werden. Plotseling voelde zij de tong van Guy tussen haar dijen glijden. Ze glimlachte inwendig, trok haar ene been nog een beetje verder op, zodat Guy haar klitje en haar kutje beter kon verwennen. Ze werd heet en geil, draaide zich op haar rug, opende haar benen en trok die op tot aan haar borsten, zodat haar half geopende liefdestunnel uitnodigend in het blikveld van Guy lag.

Ze zag hoe Guy bewonderend keek en hoe een spermadruppel op zijn eikel verscheen. Guy maakte haar het hof, zei dat hij nog nooit zo een prachtig en volmaakt kutje had gezien en geen enkele liefdestunnel hem meer had opgewonden dan de hare. Zijn complimentjes bezorgden haar rode wangen en diep van binnen voelde zij zich warm worden.

Pia hield met beide handen haar kutje open en bewoog verleidelijk op en neer. ‘Je maakt me gek’, zei Guy, terwijl hij zijn pik tegen de gapende spleet van Pia duwde. ‘Kom liefste,neem mij en vul mij zodat ik straks jouw sperma uit mijn kutje voel druipen’, fluisterde Pia, maar Guy stond op en liep de kamer uit om even later terug te komen met een heerlijk geurende massageolie.

Pia voelde zich helemaal ontspannen. Guy legde zijn handen langs weerszijden van haar kutje en masseerde met beide duimen haar schaamlippen. Met gesloten ogen liet Pia hem begaan. Alle spanning viel van haar af. Ze wilde zich alleen nog goed voelen. De warmte binnen in haar verspreidde zich over haar hele lichaam.

De langzame kneedbewegingen van Guy wonden haar verder op. Haar tepels werden stijf en verlangend duwde zij haar heupen omhoog, terwijl Guy langzaam en zachtjes verder ging. Na een tijdje kreunde Pia dat ze het niet langer volhield, maar Guy bleef haar schaamlippen masseren, eerst nog zachtjes, om dan met zijn duimen harder en sneller heen en weer te bewegen.

Ze droop! Guy likte nu haar klitje terwijl hij met twee vingers in haar kutje op zoek ging naar haar G-punt. Eerst zacht en dan feller masseerde hij de bovenkant van haar liefdestunnel. Stralen van genot schoten door haar lijf. Gevoelens die ze niet kon beschrijven, verhevigd nog, toen Guy nu ook met zijn lippen haar klitje omsloot en zachtjes begon te zuigen.

Even later schudde ze haar heupen opgewonden op en neer. Verdomme, Guy, voel je het niet, nu moet je het doen, nu moet je me vullen, nu moet je mij vol schieten verdomme Guy, doe het nu! Guy legde haar benen over zijn schouders en stootte zijn pik diep in haar. Pia voelde een heftig orgasme aanrollen en kneep met haar benen rond de heupen van Guy om intenser van haar orgasme te genieten. Guy stootte hard en snel in haar heen en weer, zodat haar borsten meeschudden op zijn ritme. Ze greep Guy bij zijn billen om mee het ritme te bepalen.

Haar hart bonsde in haar keel en het duurde een hele tijd voor ze rustiger werd. Guy likte tussen haar schaamlippen en gaf haar vervolgens langdurig een tongkus. Ze smaakte haar kutsappen, vermengd met zijn sperma en ze vond het zalig.
Ze bleven nog een tijdje soezend in elkaars armen liggen, tot Guy opsprong en zei dat het tijd was voor de koffie. Hij keek haar aan en zei dat hij vandaag voor haar nog een verrassing in petto had, indien ze nog een dagje wilde blijven. Pia wilde niets liever, sloeg haar armen om zijn nek en bevestigde met een hete tongkus dat ze zich graag door hem nog eens liet verwennen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *