— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Over tafel

Het is vrijdag. Enkele weken geleden is deze dag al vastgezet om weer eens lekker naar de club te gaan. Maar eerst nog een middagdienst voor de boeg. Omdat we vanavond zo snel mogelijk willen vertrekken ga ik alvast uitgebreid douchen en alle plekjes scheren, dan hoef ik me vanavond alleen even af te spoelen en omkleden. Opgewekt stap ik de douche uit en leg alvast de kleding klaar die ik vanavond wil dragen.

Richard, de masseur, zal deze avond ook aanwezig zijn in de club om daar zijn heerlijke massages te geven. Dat vooruitzicht maakt me al heerlijk opgewonden. In de voorbije week hebben we elkaar via de chat al behoorlijk opgegeild. Het lijkt hem heerlijk om me bij onze volgende huisafspraak lekker over de eetkamertafel te leggen en me langs achter te nemen. Het geilste lijkt hem dat ik een vibrerend vlindertje draag overdag, zodat ik al heerlijk gewillig ben als hij ons binnen komt. Ik zeg hem dat me dat wel een geil vooruitzicht lijkt en dat maakt hem botergeil.

Inmiddels ben ik aan mijn middagdienst begonnen, maar ben er niet helemaal met mijn gedachten bij. Constant denk ik aan wat Richard met me in petto heeft. Gelukkig gaat de tijd snel en kan ik vlug naar huis. Snel onder de douche, andere kleding aan en hup de auto in op weg naar de club.

Daar aangekomen blijkt het superrustig te zijn. Het slechte weer van vandaag en de dure decembermaand weerhouden de mensen ervan hierheen te komen, maar wie weet levert het nog een spannende avond op. We gaan naar binnen en bergen onze spullen op in onze locker. Richard is er ook al en we kletsen en drinken wat. Zijn ogen staan ondeugend. Ook zijn gedachten zijn bij de eetkamertafel.

Hij geeft me een seintje als ik op de massagetafel mag komen liggen. Hij laat de heerlijk warme olie op mijn rug lopen. Mmmmm, dit is zo ontzettend lekker. Regelmatig komt hij met zijn erectie tegen mijn hand, waarop ik zachtjes zijn heerlijke lul streel en in zijn ballen kneed. Zijn erectie neemt heerlijke vormen aan.

Als hij over mijn billen gaat streelt hij zachtjes over mijn steeds natter wordende spleetje. Even later geeft hij aan dat ik me om mag draaien op mijn rug. Warme olie spreidt zich uit op mijn tintelende onderbuik en borsten. Ik kreun zachtjes hoe heerlijk ik het vind.

Hij pakt net iets harder mijn borsten vast, knijpt in mijn tepels en duwt zijn stijve lul in mijn linkerhand. Ik hoor hem grommen van geilheid, terwijl mijn spleetje steeds natter wordt. Hij heeft door dat ik steeds geiler word en geeft aan dat hij klaar is met me te masseren. “Nu al”, vraag ik en kijk hem aan met mijn twinkelende pretoogjes. Hij glimlacht ondeugend terug en knipoogt.

We gaan met zijn drieën nog wat drinken aan de bar en praten nog wat over en weer. We kijken elkaar speels aan. Alle koppels zijn inmiddels al naar huis vertrokken en wij zijn een van de laatsten. “Ik hoor de eetkamertafel roepen”, zegt Richard met een knipoog. Er gaat een tintelend gevoel door mijn onderbuik en voel mijn kutje nog natter worden. Dit gaat een lange, maar heerlijke nacht worden.

Richard gaat ondertussen zijn spullen opruimen en wij gaan ons aankleden en wachten bij de auto op hem zodat hij achter ons aan kan rijden. Plots hoor ik het sms-toontje van mijn telefoon.

“De tafel wacht, als je durft! X.”

Jemig, ik begin het steeds warmer te krijgen en begin heen en weer te schuiven in de stoel. Ik stuur hem een sms’je terug: “Ik durf wel hoor, kom maar op! X”. Het blijft even stil. Dan weer een sms. “Durf jij over te stappen bij de eerstvolgende benzinepomp?” Ik laat het sms’je aan mijn man lezen. Hij begint te lachen en kan nog net op tijd de afslag nemen naar het tankstation. We rijden het parkeerterrein op en ik stap bij Richard in de auto. “Ik had niet verwacht dat je het zou doen lekkertje”, zegt hij. Ik heb een grijns van oor tot oor op mijn gezicht en ga zitten. Hij trekt op en rijdt de snelweg weer op.

Zijn hand glijdt van de versnellingspook naar mijn bovenbenen richting mijn in vuur en vlam staande kutje. Zachtjes streelt hij over mijn natte string. “Doe die maar eens uit, geil ding”, zegt hij grommend. “Je bent zo lekker nat en geil.”

Ik doe vliegensvlug mijn string uit en zijn hand gaat weer richting mijn kutje. Heel even speelt hij mijn klitpiercing en ik schuif alle kanten op van opwinding. Ik pak naar zijn stijve lul in zijn broek, maar moet oppassen dat hij wel met zijn aandacht op de weg blijft. Ik doe mijn veiligheidsgordel los en buk onder zijn armen door naar zijn broek met mijn hoofd. Zijn heerlijke erectie bevrijd ik uit zijn knellende broek. “Neem hem maar lekker in je mond, lekkertje”, gromt hij.

k neem ruw zijn paal in m’n mond en begin er met lange halen op te zuigen. Zijn hoogtepunt nadert snel, maar ik weet op tijd te stoppen. Het feestje is nog niet voorbij en de nacht is nog jong.

Thuis aangekomen ga ik verder waar ik gebleven ben. Mijn man verwent mijn drijfnatte poesje, ik neem de keihard paal van Richard weer in mijn mond. Dan worden de rollen omgedraaid. Ik word op mijn rug gelegd en ga verder bij mijn man, die inmiddels ook niet meer weet waar hij het zoeken moet. Richard dringt diep met zijn vingers naar binnen en in no time spuit ik heerlijk zijn hand vol met mijn kutvocht. Een zalig gevoel van tevredenheid spreidt zich uit in mijn onderbuik. Mijn ventje houdt het ook niet meer en spuit zijn lading in mijn mond.

De ogen van Richard begin te twinkelen en ik weet waar zijn gedachten zijn. Hij leidt me van de bank en neemt me mee naar de eetkamertafel. Voorzichtig legt hij me over tafel en spreidt mijn benen. “Neem haar maar goed, Richard, dat heeft ze verdiend met haar uitdagende gedrag”, gromt mijn man. Richard dringt diep mijn kutje in met zijn heerlijke paal. “Ooohh ja, harder”, gil ik.

Hij trekt zich terug en dringt met zijn vingers naar binnen. Weer begin ik heerlijk te spuiten en het blijft maar duren. Hij moet me overeind houden, want mijn benen beginnen het te begeven. “Neuk me hard, alsjeblief”, kreun ik. Dat laat hij zich geen twee keer zeggen en stoot in één keer naar binnen. Dit is het topje van de ijsberg. Al mijn spieren trekken samen en door wat er in mijn kutje gebeurt komt ook Richard tot een explosief hoogtepunt.

Ondersteund door Richard strompel ik naar de bank. Mijn benen zijn nog steeds week. De nacht hebben we optimaal benut, want wanneer we op de klok kijken is het inmiddels half zeven in de ochtend.

Als ik een aantal uur later wakker word, zie ik dat ik een sms’je heb gekregen op het tijdstip kort nadat Richard bij ons is vertrokken. “Hey kanjers, het was weer een avond uit duizenden! Slaap lekker. Xxx.” En zo was het.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *