— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Soft SM, een avontuur

Ik ben in een hotel voor mijn werk, ik zit aan de bar. Ik heb afgesproken met een vrouw die ik heb leren kennen op een site waar foto’s worden geplaatst en de gebruikers berichtjes aan elkaar kunnen sturen. Ik ken haar lichaam al wel maar ik heb haar gezicht nog nooit gezien. Ik heb een verzoek van haar gekregen om een rokje te dragen, maar dan zonder slipje.

Ik zit al een half uurtje te kijken en bij iedere vrouw die alleen is denk ik dat zij het is. Dan komt er een vrouw naast mij zitten die met mij over van alles en nog wat begint te praten. Onder het praten legt ze haar hand op mijn knie en begint te strelen. Ze gaat steeds hoger tot onder mijn rokje en dwingt mijn benen een stukje uit elkaar. Ik gehoorzaam en zij begint zachtjes met mijn lipjes te spelen en af en toe gaat er een vinger bij mij naar binnen.

Ik word steeds geiler en dat voelt zij maar al te goed. “Je bent er klaar voor”, fluistert zij mij in mijn oor. “Ga naar mijn kamer, kleed je uit, ga op het bed liggen en doe de blinddoek om die daar ligt.” Ook moet ik de aanwezige handboeien omdoen.

Ik pak gehoorzaam de sleutel en ga naar haar kamer. Daar aangekomen voer ik alles uit en wacht af. Ze komt na een lange tien minuten wachten binnen, maar het lijkt net of er meerdere personen zijn. Ik raak lichtelijk in paniek maar dan voel ik haar vingers over mijn lichaam gaan. Ze stelt mij gerust en gaat ondertussen door met strelen.

Ze pakt mijn linker borst beet en ik voel dat er een klem op mijn tepel wordt gedrukt. Het doet een beetje pijn maar het voelt wel erg geil. Ook mijn andere tepel krijgt een klem. Dan gaat ze met haar kut op mijn gezicht zitten en ik moet haar likken. Als ik het niet goed doe, trekt ze aan het kettinkje van de tepelklemmen, waardoor een pijnscheut door mijn tepels gaat. Ik leer snel hoe het moet en als beloning gaat zij mijn kutje met beide handen masseren.

Ik voel haar slanke vingers in mijn kutje gaan en daarna weer mijn klit verwennen. Dan begint ze mijn lichaam te kussen en langzaam maar zeker gaat zij met haar mond naar mijn kutje. Ze spreidt mijn lippen, en ik hoop dat ze mij nu gaat likken. Maar ik plaats daarvan drukt ze een grote dildo tussen mijn lippen en laat ze hem langzaam naar binnen glijden. Ze begint mij met de dildo te neuken, en na een poosje drukt ze haar mond eindelijk op mijn klitje.

Ik word gelikt, geneukt, en zelf lik ik voor het eerst aan een heerlijk kutje. Ik voel aan haar lichaam dat zij klaarkomt, ze schokt helemaal! Dit is te veel voor mij, en ook ik kom enorm lekker klaar.

Nadat wij weer een beetje bij onze positieven zijn, zegt mijn minnares opeens: “Dat was lekker, nu mag jij.” Ik vraag haar wat ze bedoelt. “Ik heb het niet tegen jou, maar tegen mijn man”, zegt ze.

Ze glijdt van het bed af, en ik voel opeens twee grote handen op mijn borsten die mij ruw masseren. “Nee, ik wil niet” roep ik, maar ik kan geen kant op. Ik hou mijn benen bij elkaar, maar ze worden door de vrouw uit elkaar getrokken. Nu beginnen zowel de vrouw als de man mijn kutje te verwennen en ondanks alles voel ik mij weer nat worden.

Zijn grote vingers verdwijnen ik mijn kut en gaan ruw op en neer. Ik word er alleen maar geiler van. Dan klimt hij op mij en laat zijn pik ik één keer in mij verdwijnen. Zijn pik ik groot en dik en ik kan hem amper hebben. Ondertussen masseert hij ruw mijn borsten en trekt aan het kettinkje. Ik begin het steeds lekkerder te vinden en steek mijn benen in de lucht.

De vrouw pakt mijn klitje tussen duim en wijsvinger en laat deze tussen haar vingers op en neer glijden, maar steeds als ik bijna klaarkom, stopt zij en gaat pas weer verder als ik afgekoeld ben. De man glijdt uit mij, maakt een handboei los zodat ik hij mij kan omdraaien. Ik moet op hem gaan zitten en krijg direct weer zijn lul in mijn kut.

Mijn minnares gaat achter mij zitten, en ik voel dat ze iets kouds tussen mijn billen smeert. Glijmiddel! Hij gaat mij neuken in mijn kontje! “Nee dit wil ik niet”, gil ik. Zijn lul is veel te groot! De vrouw trekt zich er niks van aan en gaat door met het masseren van mijn kontgaatje. Ze steekt eerst een vinger naar binnen, en daarna komt er nog een tweede bij. “Ontspan je”, zegt zij, “dan ga je het vanzelf lekker vinden.”

Ik ontspan mij en langzaam begin ik het lekker te vinden. Ik begin de man zachtjes te bereiden en word weer heerlijk geil. De vingers worden uit mijn kontje gehaald en in plaats hiervan voel ik de kop van de dildo in mijn kontje komen. Langzaam drukt mijn minnares de dildo helemaal naar binnen, en gaat op en neer bewegen.

Ik heb nog nooit zoiets gevoeld, het doet pijn maar is tegelijk ook verschrikkelijk lekker. Het gaat in omgekeerd ritme, als de lul in mij stoot wordt de dildo teruggetrokken en omgekeerd. Opeens trekt de man ook nog eens extra hard aan het kettinkje, en door de plotselinge pijn ga ik een grens over en kom ik ontzettend heerlijk klaar…

Ik blijf stil zitten en geniet na. De man haalt zijn pik uit mij, gaat onder mij weg en ik hoor en voel aan de bewegingen van het bed dat nu mijn minnares nog een heerlijke beurt krijgt. Ik hoor haar kreunen van genot en even later komen ook zij klaar.

Daarna maken zij mijn handboeien los en kussen en strelen mij zachtjes. Volgende week nog een keer? Bij de gedachte alleen al word ik alweer geil.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *