— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Griekenland

De warmwaterbron van Thermopylea ligt langs de oude autoweg tussen Athene en Thessaloniki bij Lamia. Achter een benzinestation met een restaurantje is een parkeerterrein voor vrachtwagens en een verlaten kuuroord.

Met mijn vriend ben ik de buurt op de motor gaan verkennen. In een topje en een hele korte broek ben ik achter op de motor gaan zitten. Mijn vriend had alleen een spijkerbroek aan en zo reden we over de landweggetjes.

Door het trillen van de motor raakte ik aardig verhit en na een tijdje zag je een natte plek in mijn broekje. Omdat de zee vlakbij was zijn we naar een stil plekje gereden en zijn langs het water tussen wat bosjes gaan zonnen. Het was erg warm en ik deed mijn broekje en topje uit. Mijn vriend volgde mijn voorbeeld. Het water was heerlijk warm, dus doken we naakt de zee in.

We kusten elkaar en onder water voelde ik de steeds harder wordende pik van mijn vriend tegen mij aan schuren tijdens het stoeien. Mijn toch al natte poesje begon te gloeien en daarom sloeg ik mijn benen rond zijn heupen en liet zijn heerlijke staaf in me glijden.

Ons gespetter in het water had de aandacht van een Griekse boer getrokken en op een afstand bleef hij toekijken wat we aan het doen waren. We trokken ons niks aan van zijn aandacht en zachtjes neukte mijn vriend mij en liet mij na een poos heerlijk klaarkomen. Hij spoot mijn kutje vol onder water.

We gingen terug naar ons plekje en lieten de zon onze huid drogen. Zo af en toe speelde hij met mijn klitje zodat ik constant in een geile bui bleef. De boer had zich ondertussen teruggetrokken.

Langzaam verdween de zon achter de bergen en we gingen terug naar de camper. We hadden honger gekregen en besloten om in het restaurantje te gaan eten. Geheel naar Griekse gewoonte was er alleen maar een dagmenu. We werden getrakteerd op een ouzo en wat olijven en na een tijdje werd het eten geserveerd. Omdat het een wegrestaurant was, waren er ook een aantal vrachtwagenchauffeurs in de zaal. Het was gezellig druk. Ik trok wel de aandacht met mijn topje waar mijn tepels doorheen priemden.

We hebben heerlijk gegeten, wat het was weet ik niet meer. En na het eten werd er een klein fles raki op tafel gezet met drie glazen. De ober schonk alle drie de glazen vol en proostte met ons. Omdat ik een vies gezicht trok en hoestend het glas weer neerzette werd er hartelijk gelachen. Voorzichtig nam ik weer een slokje en de tweede slok smaakte warempel wel lekker.

Er werden steeds meer raki’s aangeboden en we raakten een beetje teut. Mijn vriend vond de raki best lekker en raakte in gesprek met de chauffeurs. Ik babbelde wat met een donkere knul die gelukkig ook Engels sprak. Het was een Bulgaar.

Na een tijd rekenden we af en strompelden we terug naar de camper. Mijn vriend kleedde zich uit en ging direct op bed liggen en al snel lag hij te snurken. Ik had niet zoveel op en dus besloot ik maar weer naar de warmwaterbron te gaan.
Nu is naast de parkeerplaats voor vrachtwagens een trapje naar de watervallen. Met alleen mijn handdoek om ging ik naar de watervallen. Daar aangekomen zag ik in het donker een paar silhouetten in het water. Langs een trapje ging ik naar beneden en liet de handdoek van mijn lijf glijden. En via een dik touw liet ik mij langzaam in het hete water zakken. Op de tast ging ik naar een watervalletje en liet ik het warme water mijn schouders masseren.

Mijn ogen raakten langzaam gewend aan het donker en ik zag die donkere jongen onder een watervalletje naast mijn staan. Het water bruiste langs mijn rug en billen en wervelde tussen mijn benen door. Door het watergewoel werd ik steeds geiler. Ik sloot mijn ogen en genoot van de onderwatermassage. Ik kreunde zacht. De jongen keek naar mij en kwam met zijn hoofd net boven water naar mij toe.

Hij hield vlak voor me stil en begon mijn dijen te strelen. Ik liet hem begaan zodat hij wat vrijpostiger werd en mijn dijen aan de binnenzijde streelde. Ik spreidde mijn benen en gaf hem wat meer ruimte. Ik zakte wat onderuit tot mijn kin het water raakte. Mijn borsten kwamen net boven het water uit en glommen in het weinige licht.

Hij begon zacht mijn tepels te masseren en bracht een hand onder mijn billen zodat mijn buik ook boven water uit kwam. Deze actie was niet onopgemerkt gebleven en twee andere mannen kwamen naderbij. Zij gingen naast mij staan en duwden hun pikken in mijn handen. Ondertussen vingerde de donkere jongen mijn poesje met een hand terwijl zijn andere hand nog onder mijn billen mijn bilspleet open trok.

Ik voelde de druk van een vinger tegen mijn sterretje. Ik kreunde en rilde van genot. In elke hand een pik en een paar vingers in mijn kut. De druk op mijn sterretje werd steeds groter en zijn vinger slipte toen naar binnen. Hij maakte draaiende bewegingen in mijn holletje. Hij maakte me gek van verlangen en ik maakte neukbewegingen met mijn heupen.

Omdat we nogal wat spetterden trokken we nog meer aandacht en al spoedig stonden er een flink aantal vrachtwagenchauffeurs rondom ons heen. De donkere knul spreidde nu mijn benen en duwde zijn dikke pik in mijn kutje. Nog steeds mijn gaatje masserend met zijn vinger.

Met lange halen neukte hij mij. Ik kwam kreunend klaar op zijn pik. Hij liet mij los en ik stond op. Er waren nu zeven mannen om ons heen komen staan. Dit was het sein voor de mannen om mij te betasten. Overal voelde ik hun handen. Mijn billen werden gekneed, mijn borsten betast. Mijn tepels waren keihard. Overal voelde ik stijve pikken, stuk voor stuk pakte ik ze vast en trok ze hard af.

Een man achter mij duwde zijn pik tegen mijn sterretje. Deze was al soepel gemaakt door die Bulgaar en hij gleed bij mij naar binnen. Ik zat nu vastgepind op zijn pik en moest op mijn tenen staan. Hierdoor kon ik mij alleen maar vastpakken aan de mannen tegenover mij. Ruw werd ik van achter geneukt. Ik moest voorover om mijn evenwicht te bewaren mijzelf vasthoudend aan een man. Hij stak zijn stijve in mijn mond en ik begon hem te pijpen.

Links en rechts van mij grepen de mannen naar mijn borsten en vingerden mijn smachtende kutje. Sidderend kwam ik weer klaar. Het sperma droop uit mijn mond van de man die ik vasthield. De man achter mij stond zijn plaats af aan een ander en weer werd ik achterlangs genomen. Ditmaal in mijn poesje.

Ik werd helemaal gevuld door een magnifieke pik die diep in mij gestoken werd. Mijn G-spot werd zo ook gestimuleerd. Weer kwam een golf van genot over mij heen en ditmaal gilde ik het uit. Mijn orgasme kwam spastisch over me heen. Ik schokte en trilde en spuitend kwam ik klaar. Mijn klit werd tijdens mijn orgasme gemasseerd door minstens drie handen. Ze smeerden mijn vocht over mijn borsten en billen.

De mannen die toekeken masturbeerden en spoten hun geil over me heen. Langzaam trokken zij zich terug en lieten mij uitgeblust los. Ik liet mijzelf onder water glijden en streelde mijn kutlippen en klitje zachtjes. Weer trok een rilling van genot door mijn lijf.

Na een half uurtje ben ik opgestaan en het water uitgekropen. Met de handdoek om mijn lijf ben in terug gegaan naar de camper. Mijn vriend lag naakt op bed te snurken. Hij had waarschijnlijk een mooie droom, want zijn pik was stijf. Nog even liet ik mijn doornatte poes over zijn dikke staaf glijden en neukte hem zachtjes.

Nagenietend van de orgie in de warmwaterbron kwam ik weer zachtjes klaar en viel daarna uitgeput in slaap met zijn slap wordende pik tussen mijn benen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *